ΑΝΤΡΕΣ MAKEUP ARTISTS

9 Άνδρες Makeup Artists που θέλεις να ακολουθήσεις στο instagram

Τα τελευταία χρόνια στον χώρο του μακιγιάζ, μπαίνουν ολοένα και περισσότεροι άνδρες makeup artists. Το στερεότυπο ότι ο χώρος της ομορφιάς και του μακιγιάζ, κυριαρχείται από γυναίκες, έχει καταρριφθεί! Πλέον, και εν έτη 2020, υπάρχει πληθώρα ανδρών που είναι beautyexperts, bridalexperts ή guru στο μακιγιάζ!

Συχνά αποτελούν trendsetters και μας αρέσει πολύ! Αφενός γιατί δίνουν μια φρεσκάδα στον χώρο, αφετέρου γιατί οι άνδρες makeup artists έχουν μια διαφορετική οπτική και προσέγγιση στο μακιγιάζ.

Αν, λοιπόν, είσαι νέος και θέλεις να μπεις δυναμικά στην βιομηχανία του μακιγιάζ, σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με τους δικούς μου αγαπημένους άνδρες makeup artists, που έχουν χαράξει την δική τους πορεία στην βιομηχανία αυτή. Κάποιοι είναι ανερχόμενοι, που όλα δείχνουν ότι ήρθαν για να μείνουν, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πορεία χρόνων στο βιογραφικό τους.
Είναι όλοι τους pro, έχουν ταλέντο και σίγουρα έχουν εργαστεί σκληρά για να φτάσουν εδώ που είναι. Καθένας από αυτούς ξεχωρίζει για κάτι πάνω στην δουλειά του. Είναι άξιοι παρακολούθησης, θαυμασμού, αγάπης και instagramικού follow. Τσεκάρετε τα προφίλ τους και θα γίνουν και δικοί σας αγαπημένοι. Πάρτε λίγη έμπνευση, λοιπόν!

 

 

Άνδρες makeup artists

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ αντρες makeup artists

Είναι ο makeup creative director της Oriflame, ο οποίος αν και νέος, έχει πορεία 14 ετών ως pro makeupartist. Αυτό που αγαπώ στην δουλειά του Παναγιώτη, είναι ότι το μακιγιάζ του είναι “γυμνό”. Σε όλο το φωτογραφικό του υλικό στον λογαριασμό του στο instagram, βλέπεις δέρματα φρέσκα και φυσικά, δέρματα που αναπνέουν, που πραγματικά αδυνατείς να αντιληφθείς ότι έχουν πάνω προϊόντα μακιγιάζ. Και ναι το ομολογώ, έχω ζουμάρει άπειρες φορές σε φωτογραφίες δουλειάς του και πάντα εκπλήσσομαι το ίδιο. Δέρματα σαν να έχει τοποθετηθεί απλά μια ενυδατική επάνω τους! Και όμως έχει γίνει πολύ δουλειά για αυτό. Γιατί, πιστέψτε με, το να επιτύχεις μια βάση makeup no makeup, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Θέλει μαεστρία. Και αυτός ο makeupartist την έχει.

Instagram: @panagiotis.karakasis

ENEZ MANAV

Ο Enez εργάζεται ως makeupartist στην Macσχεδόν ένα χρόνο. Είναι πολλά υποσχόμενος συνάδερφος, μιας και ξεχωρίζει στα beauty/bridal makeup looks, αλλά νομίζω ότι το πάθος του είναι το editorial/creative makeup. Ο λογαριασμός του στο instagram, ξεχειλίζει από φαντασία και δημιουργικότητα και αυτό αγαπώ να βλέπω  στις δημιουργίες του. Τα editorial και creativelooks που δημιουργεί, είναι πραγματικά ξεχωριστά και ευφάνταστα και έχουν πάντα μια ιστορία να πουν. Το πάθος του για δημιουργία, φαίνεται από το minimal μέχρι το πιο περίτεχνο makeup editorial. Ο Enez ήρθε για να μείνει! Το πιστεύω απόλυτα. Και αυτό, γιατί κατάφερε με πολύ δουλειά και προσπάθεια, να ξεχωρίσει τόσο σύντομα.

Instagram: @enez_m

ΜΑΝΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ

ΑΝΤΡΕΣ MAKEUP ARTISTS

Είναι makeup trainer στα ΙΕΚ Όμηρος. Μετράει αρκετά χρόνια στον χώρο του makeup artistry και υπήρξε για χρόνια makeupartist της Inglot. Στα social media του θα δείτε αμέτρητα beauty και bridal looks. Αυτό που μου αρέσει στα looks που δημιουργεί, είναι ότι αναδεικνύει τα πρόσωπα των γυναικών, με τέτοιον τρόπο ώστε να μην χάνεται το προσωπικό στυλ τους. Καθαρές, φυσικές βάσεις στο πρόσωπο και σαν σύνολο αν παρατηρήσετε τις δουλειές του, ακόμα και τις πιο παλιές, θα διαπιστώσετε ότι είναι looks διαχρονικά και classy. Παρακολουθώντας την πορεία του για τουλάχιστον  5 χρόνια και γνωρίζοντας τον και από κοντά, αυτό που έχω να πω είναι ότι πέρα από το ταλέντο στο beauty/bridal makeup, είναι ένας συνάδερφος με ήθος και αξίες. Και αυτό μετράει επίσης στον χώρο αυτό!

Instagram: @manos_kavvathas_makeupartist

ΠΑΝΟΣ ΓΚΑΤΣΗΣ

ΑΝΤΡΕΣ MAKEUP ARTISTS

Ο Πάνος εργάζεται ως makeup artist στην Mac τα τελευταία 5 χρόνια. Ειδικεύεται στο beauty και bridal makeup. Στον λογαριασμό του στο instagram, θα δείτε πλήθος νυφικών και όλων των περιστάσεων μακιγιάζ. Αυτό, όμως, που ξεχωρίζω στην δουλειά του, είναι οι εκπληκτικές εντάσεις που δίνει στο βλέμμα. Ακόμα και με ένα απλό μολύβι να “ντύσει” τα μάτια, θα το κάνει με τέτοιον τρόπο που θα αναδείξει το βλέμμα. Είναι master σε αυτό. Ένας άλλος λόγος που τον παρακολουθώ, είναι τα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube. Πέρα απ ότι δείχνει τεχνικές, με τέτοιον τρόπο που και ένας αρχάριος θα μπορέσει να τις κάνει, έχει και απίστευτο χιούμορ και το βγάζει αυτό και στα video του. Ταλαντούχος, χαρισματικός και με χιούμορ. Σίγουρα θα σας εμπνεύσει.

Instagram: @panosgatsis

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

άνδρες makeup artists

Με 15ετή εμπειρία στην βιομηχανία της ομορφιάς, ο Μαρίνος εργάζεται 11 χρόνια ως makeupartist στην Mac, αλλά και ως makeup trainer στο ΚΕΚ MASTER της Αλεξανδρούπολης. Είναι master στο beauty και bridal makeup και στον λογαριασμό του θα δείτε αμέτρητες νύφες. Όλες διαφορετικές σαν στυλ, αλλά με ένα κοινό σημείο. Το διαχρονικό και αριστοκρατικό μακιγιάζ του. Επιλέγει καθαρές και ελαφριές βάσεις για το δέρμα και αγαπάει την ένταση στο βλέμμα. Του αρέσει να αναδεικνύει τα πρόσωπα επάνω στα οποία δουλεύει και όχι να τα μεταμορφώνει δραματικά, κάτι το οποίο δείχνει ότι αγαπάει τις γυναίκες και αγαπάει να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά τους.

Instagram: @marinos_angelidis

ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Είναι education executive και senior makeup artist της Bobbi Brown στα Βαλκάνια. Στο portfolio του θα δείτε πλούσιο υλικό από fashion shows του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας, αλλά και beauty/bridal makeup looks. Δίνει μεγάλη βάση στην σωστή προετοιμασία του δέρματος πριν το μακιγιάζ, για αυτό άλλωστε και είναι master στις flawless βάσεις που δημιουργεί. Δέρματα φρέσκα, φωτεινά, με φυσικές γυαλάδες και πολύ ωραίες χρωματικές αρμονίες, στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που αγαπώ, λοιπόν, και θαυμάζω στην δουλειά του, είναι το “skin like skin” αποτέλεσμα στα looks του.

Instagram: @lamprou_sotiris

 

ΑΡΗΣ ΓΙΑΜΟΥΡΤΑΛΗΣ

Ο Άρης είναιbeauty makeup artist τηςYSL και makeup trainer στα ΙΕΚ Ακμή. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του μακιγιάζ και της ομορφιάς, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το πάθος που έχει για αυτό που κάνει. Στον λογαριασμό του στο instagram, θα δείτε πολλά beauty editorials, αλλά και συνεργασίες του με celebrities. Τα looks του χαρακτηρίζονται από ισορροπημένες εντάσεις, τόσο στο δέρμα (με το απίστευτο contouring που κάνει) όσο και στο βλέμμα. Επίσης, κοιτώντας το προφίλ του θα διαπιστώσετε ότι δεν επαναπαύεται ποτέ. Παρόλη την εμπειρία του, ταξιδεύει συχνά για να ενημερώνεται και να εκπαιδεύεται για ότι νέο υπάρχει στο μακιγιάζ. Η μάθηση για αυτόν, δεν σταματάει ποτέ.

Instagram: @arisgiamourtalis_mua

ΠΑΝΟΣ ΚΥΡΣΑΒΒΑΣ

Είναι pro makeupartist της Nyx cosmetics τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτό που μου αρέσει πολύ στην δουλειά του, είναι ότι τολμάει να παίζει με τα χρώματα στα μάτια. Κοκκινωπές αποχρώσεις, μπλε αποχρώσεις, φούξια χρώματα στα μάτια. Για την ακρίβεια θα έλεγα ότι αγαπάει το χρώμα. Και το χειρίζεται και πολύ καλά. Γιατί, πιστέψτε με, αυτού του είδους τα χρώματα στα μάτια, απαιτούν και πολύ καλό blending , κάτι το οποίο φαίνεται ότι ο Πάνος το παίζει στα δάχτυλα του. Κάτι ακόμα που θα δείτε στο portfolio του, είναι τα  πολύ ωραία face painting που κάνει στο πρόσωπό του.  Δεν σταματάει και δημιουργεί και να παίζει με τα χρώματα και τις υφές.

Instagram: @panos_mrsavvas

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ

Είναι makeupartist της YSL τα 2 τελευταία χρόνια. Αν και μικρός ηλικία, ωστόσο έχει πλούσιο portfolio με beauty editorials. Ένας  λόγος που αγαπώ  το προφίλ του στο instagram, είναι  το πολύ προσεγμένο feed του και το σταθερό template που χρησιμοποιεί. Αυτό που τον χαρακτηρίζει και τον ξεχωρίζει ως makeupartist, είναι η minimal αισθητική του. Οι βάσεις  που επιλέγει για τα looks του, είναι αέρινες (αόρατες θα έλεγα), για αυτό άλλωστε είναι και εξαιρετικός στο men’s makeup.  Σε ότι αφορά τα looks που επιλέγει να κάνει σε γυναικεία πρόσωπα, αγαπάει τις ήσυχες εντάσεις στο βλέμμα είτε το έντονο χρώμα στα χείλη. Είναι ταλαντούχος και σίγουρα στο μέλλον έχουμε να δούμε ακόμα περισσότερα από αυτόν και να εμπνευστούμε.

Instagram: @theophanouschris

Αυτοί οι 9 είναι υπέροχοι άνδρες makeup artists, ταλαντούχοι και είναι pro σε αυτό που κάνουν! Καθένας από αυτούς ξεχωρίζει για κάτι διαφορετικό και έχει την δική του ταυτότητα που τον χαρακτηρίζει.

Με κοινό παρονομαστή το μακιγιάζ και την αγάπη τους για την τέχνη αυτή, η οποία αποτυπώνεται στην δουλειά τους. Και βέβαια ένα άλλο κοινό που έχουν, είναι ότι δεν έφτασαν τυχαία εδώ που είναι σήμερα. Κυνήγησαν το όνειρό τους, εργάστηκαν για αυτό και συνεχίζουν με το ίδιο πάθος και αγάπη, να υπηρετούν την βιομηχανία του μακιγιάζ και να εξελίσσονται.

WORK HARD. DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.