Μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους

Μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους

Οι εγγραφές για τα καλοκαιρινά τμήματα μακιγιάζ, έχουν ξεκινήσει όπως και η αντίστοιχη έρευνα αγοράς για την καλύτερη επιλογή. Οι σχολές μακιγιάζ είναι πολλές, καθεμία έχει το δικό της πρόγραμμα στα μαθήματα μακιγιάζ και τις δικές τις παροχές στους μαθητές.

Πως εσείς όμως θα καταλήξετε με ποια σχολή μακιγιάζ θα κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα; Τι είναι αυτό που ,πέρα από τα skills, θα πάρετε από τα μαθήματα μακιγιάζ ώστε να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο πλεονεκτημάτων;

Τι εννοώ; Αφού λοιπόν έχετε επιλέξει την σχολή μακιγιάζ, έχετε παρακολουθήσει τα μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους και φυσικά έχετε αφιερωθεί με όλο σας το ¨είναι¨, στην συνέχεια τι; Στο τέλος του ταξιδιού της γνώσης καλείστε πιθανώς να ξεκινήσετε δυναμικά στον χώρο του beauty και bridal makeup ως freelancers ή σε κάποιον άλλο κλάδο της φανταχτερής βιομηχανίας του μακιγιάζ. Τι θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε;

Θα χρειαστείτε προϊόντα μακιγιάζ, οπότε καλείστε να επενδύσετε και πάλι για να κάνετε το ξεκίνημά σας. Πώς όμως θα προωθήσετε την δουλειά σας; Είναι απαραίτητο ένα portfolio μακιγιάζ, έτσι ώστε να έχετε  ένα δείγμα δουλειάς για το πελατολόγιό σας. Εξίσου απαραίτητο είναι, να έχετε μάθει να προβάλλετε σωστά τον εαυτό σας ως makeupartists, έτσι ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην προώθηση των υπηρεσιών σας. Και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει με αποτελεσματικό τρόπο, αν δεν έχετε κάποιες βασικές γνώσεις marketing.

Συμπέρασμα; Όλα αυτά θα σας κοστίσουν χρήματα επιπλέον, από αυτά που έχετε ήδη δώσει στην σχολή μακιγιάζ που έχετε επιλέξει.

Μαθήματα μακιγιάζ – musebymitrou

Η σχολή μακιγιάζ MUSE by Chrisanthi Mitrou έχει φροντίσει για αυτό και σεβόμενη την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, παρέχει στους μαθητές της όλα αυτά τα εφόδια και τον εξοπλισμό, που θα χρειαστούν για ξεκινήσουν άμεσα και ανταγωνιστικά μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του μακιγιάζ.

Στο 12 week master beauty course πέρα από τα skills που θα αποκτήσετε, σας δίνεται δώρο ένα πλήρες makeup kit 16 προϊόντων μακιγιάζ από την εταιρεία nyxcosmetics.gr.

Τα προϊόντα αυτά σας τα δίνουμε απευθείας με την εγγραφή σας, χωρίς πρόσθετο κόστος, στα μαθήματα μακιγιάζ του συγκεκριμένου makeup course και είναι αποκλειστικά για δική σας χρήση. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η καριέρα σας στον χώρο του μακιγιάζ, θα ξεκινήσει άμεσα και θα αρχίσετε να κερδίζετε τα πρώτα σας χρήματα από την επένδυση που κάνατε στα μαθήματα μακιγιάζ.

Έτσι, όχι μόνο θα είστε προετοιμασμένοι με την κατάλληλη εκπαίδευση, αλλά θα έχετε και τα εργαλεία για να είστε επιτυχημένοι makeup experts στο beauty/bridalmakeup.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων μακιγιάζ, παρακολουθείτε εντελώς δωρεάν, μαθήματα marketing από έναν από τους top experts και marketer της σχολής, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί σας μυστικά και tips, για το πώς να μάθετε να διαχειρίζεστε την επαγγελματική σας ταυτότητα, αλλά και τα social media σας.

Με αυτήν την παροχή, διασφαλίζουμε ότι θα αναπτύξετε σωστά την επαγγελματική σας εικόνα και θα μπορέστε στην πορεία να αξιοποιήσετε όλες αυτές τις πληροφορίες που λάβατε, για να προωθήσετε σωστά τον εαυτό σας.

Ας μην ξεχνάμε ότι το παρόν και το μέλλον της βιομηχανίας του μακιγιάζ και όχι μόνο, είναι η εικόνα. Η εικόνα του εαυτού μας ως makeup artists, αλλά και η εικόνα που θα δώσουμε στο επαγγελματικό μας προφίλ, τόσο σαν υπόσταση όσο και στα social media μας.

Επομένως, ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι και το περιεχόμενο που θα έχουμε στα social media μας. Δηλαδή οι φωτογραφίες της δουλειάς μας. Το λεγόμενο portfolio του makeup artist.

Makeup course & Portfolio

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou κατά την διάρκεια των μαθημάτων μακιγιάζ, “χτίζετε” ταυτόχρονα το portfolio σας. Στο τέλος του makeup course αυτού, έχετε στα χέρια σας 37 φωτογραφίες από επαγγελματία φωτογράφο με τα looks που έχετε δημιουργήσει.

Σε κάθε μάθημα ο συνεργάτης μας θα φωτογραφίζει τα looks σας και θα κάνει την σχετική επεξεργασία όπου και όσο χρειάζεται. Οι φωτογραφίες αυτές θα σας δίνονται σε digital μορφή κάθε 4 εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορείτε να τις δειγματίζετε στις πελάτισσές σας, αλλά και να τις χρησιμοποιείτε στα social media σας.

Αποφοιτώντας από την MUSE by Chrisanthi Mitrou, είστε έτοιμοι να μπείτε στον χώρο του μακιγιάζ, με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να δώσετε πρόσθετα χρήματα για αυτό.

Στόχος μας είναι η επιτυχία σας και αυτό το δείχνουμε και έμπρακτα.