νυφικο μακιγιαζ

Το απόλυτο iconic look. Μπρονζέ μακιγιάζ

Το απόλυτο iconic look είναι αναμφισβήτητα το μπρονζέ μακιγιάζ. Μπρονζέ νυφικό μακιγιάζ και καλοκαίρι, πάνε μαζί. Είναι η λατρεμένη επιλογή όλων των γυναικών, αλλά και των makeup artists για αυτήν την εποχή. Δίνει μια γλυκιά, χρυσαφένια όψη στο δέρμα, αλλά και ένα κομψό και sexy αποτέλεσμα.

Το μπρονζέ μακιγιάζ είναι η τέλεια επιλογή για μια νύφη που παντρεύεται το καλοκαίρι. Από τις ρομαντικές  μέχρι τις πιο glamorous νύφες, το bronze look είναι αυτό που κυριαρχεί στα νυφικά μακιγιάζ το καλοκαίρι.

Και όχι άδικα, μιας και αυτή η ηλιοκαμένη όψη που δίνει στο δέρμα, κολακεύει απίστευτα όλους τους χρωματικούς τύπους. Δίνει μια γλυκύτητα και μια ζεστασιά στο δέρμα, ανεξάρτητα αν έχετε ξανθιά, μελαχρινή ή σκούρα επιδερμίδα. Για αυτό είναι και το αγαπημένο όλων των γυναικών και είναι ένα μακιγιάζ που πλέον έχει γίνει διαχρονικό.

Έχει λατρευτεί από πολλές διάσημες γυναίκες όπως την Rihanna, την Kim Kardasian, την Beyonce και πολλές ακόμα. Μάλιστα, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι το signature makeup look της Jennifer Lopez. Είναι ένα look day to night και για όλες τις περιστάσεις. Αρκεί βέβαια να εφαρμοστεί σωστά και να μην το παρακάνουμε με το bronzer.

Η ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα τονίζει το περίγραμμα του και ταυτόχρονα το δείχνει πιο λαμπερό. Επίσης, οι μπρονζέ αποχρώσεις σκιών, αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών. Είτε έχετε πράσινα μάτια, γαλάζια ή ακόμα και καστανά, η τέλεια χάλκινη απόχρωση υπάρχει για εσάς.

 ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΡΟΝΖΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ?

Μέσα στις δεκάδες αποχρώσεις του μπρονζέ, σίγουρα υπάρχει έστω και μια που σας ταιριάζει. Από τις φωτεινές μπρονζέ αποχρώσεις έως τις πιο σκούρες, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την σωστή απόχρωση για τον τόνο σας. Ένα tip, είναι το bronzer που θα επιλέξετε, να είναι έναν με δυο τόνους πιο σκούρο από τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Επιλέξτε μια φόρμουλα ιδανική για τον τύπο δέρματός σας. Οι ελαφριές διάφανες υφές, είναι πιο εύκολο να εφαρμοστούν από όχι έμπειρα χέρια. Οι βαριές φόρμουλες, οι πιο πυκνόρρευστες, είναι πιο δύσκολο να φορεθούν. Και αυτό, γιατί οι σύσταση τους απαιτεί ελαφρύ χειρισμό, διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν λεκέδες στο δέρμα.

Ένα ακόμα tip για να δημιουργήσετε μια μπρονζέ βάση, είναι να αναμείξετε υγρό bronze illuminator, με λίγο από το foundation σας. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτύχετε μια φυσική, διάφανη βάση. Το ίδιο προϊόν, μπορείτε να το κάνετε μίξη και με την κρέμα σώματός σας και να το απλώσετε σε ντεκολτέ και πόδια.

BRONZE SMOKEY EYES ΣΕ 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

Σε ότι αφορά τα μάτια, σας έχω 5 εύκολα βήματα, για να επιτύχετε το τέλειο bronze βλέμμα.

Πάρτε τα πινέλα σας και ξεκινήστε:

  1. Με ένα πινέλο του blending, εφαρμόστε σε όλο το κινητό βλέφαρο την bronze σκιά σας. Με κυκλικές κινήσεις, σβήστε την απαλά μέχρι το σημείο κάτω από το οστό που έχουμε στο μάτια μας. Μπορείτε αυτό το βήμα να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε, προσθέτοντας σκιά, έτσι ώστε να επιτύχετε την ένταση που θέλετε.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο ή καφέ μολύβι ματιών ή gel eyeliner, για να δώσετε ένταση στο βλέμμα. Απλώστε το κοντά στην ρίζα των βλεφαρίδων, αν θέλετε φυσική ενίσχυση ή κάντε πιο χοντρή γραμμή eyeliner, αν σας αρέσει το έντονο βλέμμα.
  3. Με ένα πινέλο ματιών pencil ή ακόμα και μια μπατονέτα, περάστε την bronze σκιά κατά μήκος του κάτω βλεφάρου. Έτσι, θα καθορίσετε τα όρια των ματιών σας και θα δώσετε περισσότερο βάθος.
  4. Εφαρμόστε αρκετή mascara στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε περισσότερη ανοδικότητα στο βλέμμα.
  5. Τοποθετήστε φωτεινή, ανοιχτόχρωμη σκιά ή ανοιχτόχρωμο illuminator, κάτω από το τόξο των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Έτσι, θα κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και θα ενισχύσετε και την φωτεινότητα του βλέμματός σας.

Et voilà! Γρήγορα και εύκολα, έχετε αποκτήσει ένα ζεστό και sexy βλέμμα.

Σας φαίνονται περίπλοκα όλα τα παραπάνω; Θέλετε να μάθετε να τα εφαρμόζετε με επαγγελματικό τρόπο είτε πάνω σας είτε σε πελάτισσες σας;

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ICONIC LOOK?

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.. Τα ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, απευθύνονται :

  • Σε αυτούς που θέλουν να μάθουν basic looks να κάνουν στον εαυτό τους
  • Σε μέλλουσες νύφες, που θέλουν να μάθουν να κάνουν το νυφικό μακιγιάζ τους μόνες τους.
  • Σε pro makeup artists, που θέλουν να πάνε ένα level παραπάνω και εμπλουτίσουν τις τεχνικές τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.


Comments