ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επενδύστε 40€ στο μακιγιάζ και βγείτε κερδισμένοι.

Είστε εθισμένοι στο μακιγιάζ;

Είστε makeup junkie κυριολεκτικά;

Προτιμάτε και εσείς, να στερηθείτε κάτι, αλλά να μην σας λείψει η παλέτα της Natasha Denona Sunset EyeShadow Palette; Την οποία αγοράσατε, γιατί έχει μέσα εκείνη την καφεπορτοκαλί απόχρωση, που έχετε μεν κάποια παρόμοια, άλλα όχι αυτήν την ίδια;

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων, σας αγαπώ λίγο παραπάνω! Και σας έχω πολύ ωραίες προτάσεις, πώς να επενδύσετε 40€ στο μακιγιάζ και να σας αποφέρουν πίσω τα χρήματά σας.

Ξεκινάμε λοιπόν!

Για τους λάτρεις του glowing skin.

DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE 41,61€

μαθηματα μακιγιαζ

Αυτή η παλέτα είναι ο σύμμαχος κάθε makeup artist. Περιλαμβάνει 4 αποχρώσεις illuminators, ιδανικές για κάθε χρωματικό τύπο, που δίνουν μια extra δόση λάμψης στα looks σας. Αν είστε λάτρεις των γυαλάδων, τότε προλάβετε την, γιατί η τιμή που σας γράφω είναι με την έκπτωση που έχει.

Το αποτέλεσμα που δίνουν, ειδικά με νωπό πινέλο, είναι τόσο έντονο, που πραγματικά λίγη ποσότητα αρκεί. Οπότε, με αυτήν την παλέτα θα κάνετε άπειρα looks και θα σίγουρα θα σας “δώσει πίσω” τα χρήματά σας.

Για εσάς που θέλετε να έχετε πάντα, καλοσχηματισμένα φρύδια.

BENEFIT- THE GREAT BROW BASICS 44.50

καλοκαιρινό τμήμα μακιγιάζ

Αν σας αρέσουν τα ωραία, καλοσχηματισμένα φρύδια, αυτή το kit φρυδιών είναι η τέλεια επιλογή.

Περιλαμβάνει 2 μολύβια φρυδιών και ένα τζελ για σετάρισμα. Με αδιάβροχη φόρμουλα, για χρώμα που δεν μουντζουρώνει.

Για τους λάτρεις των πινέλων μακιγιάζ.

SIGMA- BLEND AND HIGHLIGHT BRUSH SET 42€

σεμιναρια μακιγιαζ

Το συγκεκριμένο σετ πινέλων είναι με έκπτωση 50% αυτό το διάστημα. Γενικά, η Sigma έχει σε πολλά προϊόντα της 50% έκπτωση. Τα πινέλα μακιγιάζ της Sigma, είναι από τα αγαπημένα των makeup artists. Το σετ αυτό, περιλαμβάνει 4 πολυχρηστικά πινέλα. Ιδανικά για foundation, highlighter, concealer, σκιές ματιών.

Σίγουρα θα τα χρήματα τους θα τα βγάλετε πολλαπλάσια, μιας και θα τα έχετε για χρόνια.

Για εσάς που θέλετε να έχετε τακτοποιημένα τα καλλυντικά σας.

SONGMICS-ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 42,95€

καλοκαιρινό τμήμα μακιγιάζ

Βαλιτσάκι για να αποθηκεύετε και να μεταφέρετε τα προϊόντα μακιγιάζ. Επίσης, με έκπτωση γύρω στο 50% . Πολύ ωραία επιλογή, αν είστε αρχάριοι και έχετε λίγα προϊόντα. Ή ακόμα, αν είστε επαγγελματίες του είδους, ξέρετε τι look θα κάνετε στην πελάτισσα και θέλετε να πάρετε συγκεκριμένα προϊόντα μαζί σας. Τον εξοπλισμό αυτό, θα τον έχετε για χρόνια, μιας και αυτά τα βαλιτσάκια μακιγιάζ είναι πολύ ανθεκτικά. Επομένως, είναι μια καλή επένδυση.

Για day to night makeup looks.

WYCON– ROSEMANIAC SHADE OF BLOSSOM 34.90€

σεμιναρια μακιγιάζ

Εκπληκτική παλέτα σκιών, με διάφορες υφές από matte μέχρι glittery. Σε ροζ υποτόνους, με υπέροχες ουδέτερες αποχρώσεις, που μπορούν να φορεθούν από πολλούς χρωματικούς τύπους. Χρώματα για καθημερινά looks, βραδινά, ακόμα και για νυφικό μακιγιάζ.

Η παλέτα αυτή, είναι value for money επιλογή και θα σας δώσει αρκετά χρήματα από τα look που θα κάνετε.

 

Για αυτούς που ορκίζονται στο contouring.  

SMASHBOX – THE CALI CONTOUR PALETTE 39.5€

καλοκαιρινό τμήμα μακιγιάζ

Παλέτα με ματ και ιριδίζοντα bronzers, 1 απόχρωση για highlighting και 1 για ρουζ. Με αυτήν την φανταστική παλέτα της Smashbox, θα κάνετε άπειρα look και θα την χρησιμοποιήσετε και με διαφορετικούς τρόπους. Για contouring και highlighting, σαν σκιές ματιών, ακόμα και σαν ρουζ.

Μια καλή επένδυση για το βαλιτσάκι σας, η οποία θα σας αποφέρει σίγουρα, τα χρήματά σας πίσω.

Για εσάς που θέλετε όμορφα, τονισμένα χείλη.

ZOEVA – GRAPHIC LIPS BOX 42,62€

καλοκαιρινό τμήμα μακιγιάζ

Kit μολυβιών, σε 8 αποχρώσεις. Nude ή έντονα, κόκκινα ή μπεζ, για κάθε look. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα φυσικό μακιγιάζ είτε κάτι πιο glamorous, με τα μολύβια αυτά μπορείτε να το κάνετε, μιας και οι αποχρώσεις τους σας καλύπτουν.

Για αυτούς που λατρεύουν το ρουζ.

SIGMA-BLUSH PALETTE 44,96€

καλοκαιρινό τμήμα μακιγιάζ

Παλέτα με 6 διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ, για όλους τους χρωματικούς τύπους. Plus: Αν κάνετε μίξεις μεταξύ τους, μπορείτε να επιτύχετε έξτρα αποχρώσεις.

Με έντονη χρωστική, που σημαίνει ότι λίγη ποσότητα αρκεί. Με αυτήν την παλέτα θα κάνετε αμέτρητα μακιγιάζ.

Για του λάτρεις της γνώσης.

Ταχύρυθμα μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους στην Θεσσαλονίκη

ταχύρυθμα μαθήματα μακιγιάζΜε κάτι περισσότερο από 40€, μπορείτε να επενδύσετε σε γνώσεις, που θα σας αποφέρουν κέρδος για μια ζωή. Επενδύστε στα ταχύρυθμα σεμινάρια μακιγιάζ και ξεκινήστε άμεσα την καριέρα σας στον χώρο της ομορφιάς.

Αν αγαπάτε το μακιγιάζ και είναι το πάθος σας, τότε μπορείτε να το εξελίξετε με τα ταχύρυθμα σεμινάρια μακιγιάζ. Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας πάνω στην τέχνη του μακιγιάζ και, γιατί όχι, μετατρέψτε το σε καριέρα.

Το 3-day makeup course, είναι για αρχάριους makeup lovers, αλλά και για αυτούς που έχουν κάποιες γνώσεις και θέλουν να τις φρεσκάρουν ή να τις εμπλουτίσουν.

Είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Σε αυτά τα μαθήματα μακιγιάζ, θα διδαχθείτε όλες τις βασικές τεχνικές του makeup πάνω στο beauty και bridal makeup. Πρωινά και βραδινά look,νυφικά look, αλλά και μακιγιάζ για κάθε περίσταση.

Τα 3-day μαθήματα μακιγιάζ, συνδυάζουν θεωρία και πρακτική άσκηση σε μοντέλα. Μέσα σε αυτές τις  μέρες, θα αποκτήσετε όλες τις βασικές δεξιότητες και θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Επιπλέον, θα καλλιεργήσετε το πάθος σας και τον ενθουσιασμό σας για την τέχνη του μακιγιάζ.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.