νυφικό μακιγιάζ 2021

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Ετοιμάζεστε να κάνετε το μεγάλο βήμα και να παντρευτείτε μέσα στο 2021? Έχουμε βρει για εσάς τις μεγαλύτερες τάσεις του 2021 για το νυφικό μακιγιάζ, όπως παρουσιάζονται στους καταλόγους και τα social media των μεγαλύτερων οίκων νυφικών.

Καθώς πλησιάζουμε τη μεγάλη μέρα, οι λεπτομέρειες αρχίζουν να γίνονται σαφείς.  Αν έχετε αποφασίσει για την ημερομηνία του γάμου σας, τον χώρο, το νυφικό και το χτένισμα, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε πώς θα είναι το νυφικό σας μακιγιάζ! Τα τελευταία χρόνια επικρατούσε η τάση των καθορισμένων φρυδιών και του έντονου contouring.

Το 2021 οι νύφες επιλέγουν την φυσικότητα. Θέλουν περισσότερο μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. Θέλουν το δέρμα τους να μοιάζει περισσότερο με δέρμα και όχι σαν μια μάσκα. Προτιμούν το makeup no makeup και ένα αβίαστα όμορφο φινίρισμα στο νυφικό μακιγιάζ τους. Για να επιτύχετε την εμφάνιση της αβίαστης ομορφιάς την ημέρα του γάμου σας, υπάρχουν τρία σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη: χαλαρή, φυσική και απλή.

Είτε έχετε αποφασίσει να κάνετε το νυφικό μακιγιάζ μόνη σας είτε το επιμεληθεί κάποιος επαγγελματίας makeup artist, εμείς σας έχουμε κάποιες προτάσεις τόσο σε look όσο και προϊόντα.

ΦΥΣΙΚΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜΑ

νυφικό μακιγιάζ

Ξεκινώντας από το δέρμα, βλέπουμε ότι κυριαρχεί το φυσικό φινίρισμα. Βάσεις που φαίνονται φρέσκιες και ενυδατωμένες. Δέρμα λαμπερό και υγιές, με ήπιες εντάσεις.

Για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, ιδανικά είναι τα υγρά, λεπτόρρευστα foundation. Προσφέρουν ελαφριά ή μέτρια κάλυψη και δίνουν μια ωραία αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα, χωρίς να το βαραίνουν.

Οι προτάσεις μας για υγρό foundation, είναι:

  1. Luminous silk foundation – Giorgio Armani 
  2. Backstage face and body foundation – Dior
  3. Sheer glow foundation – Nars
  4. Vitalumiere aqua – Chanel
  5. The soft fluid long wear foundation – La Mer

SMOKEY ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

μακιγιάζ νυφης

Τα smokey eyes ήταν η πρώτη επιλογή των νυφών που ήθελαν να αναδείξουν και να τονίσουν το βλέμμα τους. Φέτος στο νυφικό μακιγιάζ επικρατεί η τάση των smokey eyes σε πιο φυσικές αποχρώσεις. Ανοιχτές ροδακινί, στο χρώμα του σολομού ή της σοκολάτας γάλακτος.

Μπορείτε να επιλέξετε σατινέ ή γυαλιστερές υφές, αντί για ματ. Οι σκιές ματιών που έχουν γυαλάδα, κάνουν το βλέμμα πιο παιχνιδιάρικο και λαμπερό και δίνουν μια φρέσκια νότα.

Δείτε μερικές προτάσεις μας για μεμονωμένες σκιές αλλά και για παλέτες σκιών.

  1. Eyeshadow, Expensive pink – Mac
  2. Nude obsessions, Light – Huda Beauty
  3. Matte eyeshadow, Cafe au lait – Laura Mercier
  4. Water eyeshadow, 234 Copper – Kiko
  5. Amber neutrals palette – Dior backstage

ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΕΙΛΗ

Φέτος, η τάση είναι τα λαμπερά χείλη. Ξεχάστε τα ματ κραγιόν και επιλέξτε είτε ενυδατικά κραγιόν είτε ακόμα και lip glosses με χρώμα.

Οι υφές αυτές δίνουν στα χείλη μια πιο υγρή όψη και τα κάνουν να φαίνονται φρέσκα και ενυδατωμένα.

  1. Pure color love – Estee Lauder
  2. Crushed lip color – Bobbi Brown
  3. Addict stellar gloss, 553 Princess – Dior
  4. L’absolu gloss sheer, 222 Beige muse – Lancome
  5. Visionary gel lipstick, Coral pop – Shiseido

ΦΛΟΓΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ίσως να μην είναι και το πιο άνετο για μια νύφη το κόκκινο κραγιόν, ωστόσο πολλές το προτιμούν. Είναι ο πρωταγωνιστής από μόνο του, Οπότε σε συνδυασμό με μια ωραία, λαμπερή αέρινη βάση, έχετε ένα εντυπωσιακό και μίνιμαλ μακιγιάζ.

Το πιο σημαντικό βέβαια, είναι να βρείτε μια απόχρωση, η οποία θα ταιριάζει στον χρωματικό τόνο του δέρματος σας. Έτσι, θα φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό το χρώμα του πάνω σας και θα αναδεικνύει και τα χρώματά σας.

Είναι μια διαχρονική επιλογή και σαν χρώμα έχει και έναν συμβολισμό. Συμβολίζει το πάθος, την αγάπη και σε ορισμένους πολιτισμούς θεωρείται το χρώμα της τύχης. Ποιος δεν θα ήθελε, λοιπόν, λίγη τύχη αυτήν την μεγάλη μέρα?

Μερικά πολύ φλογερά και σταθερά κυρίως, κόκκινα κραγιόν, είναι:

  1. Lip magnet, 302 Hollywood – Giorgio Armani
  2. Le rouge parfum satin, Dangerous rouge – Kilian
  3. Modern matte powder lipstick, 510 Night life – Shiseido
  4. Pure color envy paint on liquid lipcolor, 302 Juiced up matte
  5. Rouge essentiel silky creme lipstick, Coral vif – Laura Mercier

Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφύγετε την ημέρα του γάμου σας, είναι τον συνδυασμό πολλών έντονων χρωμάτων μαζί και τις πολύ φανταχτερές υφές. Η καλύτερη επιλογή, είναι οι φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σας.

WORK HARD.DREAM BIG.

Αν το όνειρο σας είναι να γίνετε κορυφαίοι bridal makeup experts και να έχετε μια λαμπρή καριέρα στην βιομηχανία του νυφικού μακιγιάζ, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε το πρώτο βήμα. Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα της MUSE by Chrisanthi Mitrou. Στην σχολή μας θα βρείτε ταχύρρυθμαmaster , αλλά και online μαθήματα μακιγιάζ.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.