σετ πινέλα μακιγιάζ

Τα καλύτερα φθηνά πινέλα μακιγιάζ

Από τα πιο βασικά εργαλεία του μακιγιάζ, είναι αναμφισβήτητα τα πινέλα. Είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, περισσότερο και από το αν χρησιμοποιείτε drug store ή high end προϊόντα μακιγιάζ. Είναι αυτά, που θα σας δώσουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας, αλλά και σωστή τοποθέτηση των προϊόντων. Αν δεν είστε επαγγελματίας και κάνετε μόνοι σας το μακιγιάζ στο σπίτι, καλό είναι να χρησιμοποιείτε, ακόμα και φθηνά πινέλα μακιγιάζ.

Τα επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ, δεν είναι απαραίτητα και πολύ ακριβά. Μπορείτε να βρείτε είτε μεμονωμένα είτε σετ πινέλα μακιγιάζ, σε πολύ καλές τιμές ή ακόμα να τα αγοράσετε όταν τα βρείτε με έκπτωση.

Δεν χρειάζεται να έχετε πολλά, παρά μόνο τα πιο απαραίτητα πινέλα μακιγιάζ για την καθημερινότητά σας. Δυο έως τρία για το πρόσωπο και αντίστοιχα για τα μάτια, είναι αρκετά.

Μπορείτε να αναζητήσετε στο Σκρουτζ πινέλα μακιγιάζ και να βρείτε μεγάλη ποικιλία, από διάφορες εταιρείες.

Για να σας βοηθήσουμε όμως, σας έχουμε τις δικές μας προτάσεις για φθηνά πινέλα μακιγιάζ, μεμονωμένα και σετ.

Τα καλύτερα φθηνά πινέλα μακιγιάζ για εσένα που βάφεσαι στο σπίτι

Πινέλα μακιγιάζ H&M

πινέλα μακιγιάζ προσώπου

Στην εταιρεία H&M θα βρείτε σετ πινέλα μακιγιάζ  για πρόσωπο, αλλά και για μάτια.

Το σετ πινέλων προσώπου, περιλαμβάνει για foundation, concealer, πούδρες, ρουζ, αλλά και για τερακότα.

Αντίστοιχα, αυτό των ματιών περιλαμβάνει πινέλο για blending, για τοποθέτηση σκιών, υπογώνιο για eyeliner ή γέμισμα φρυδιών, πιο στενό πινέλο για την περιοχή της κόγχης και τέλος, πινέλο για τοποθέτηση ακρίβειας.

Η τρίχα τους είναι συνθετική, παρόλα αυτά είναι καλής ποιότητας συνθετική τρίχα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε τόσο για υγρά ή κρεμώδη προϊόντα μακιγιάζ, όσο και για πούδρινα

Πινέλα μακιγιάζ Beautyware

σετ πινελα προσωπου

Σε αυτήν την εταιρεία θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα από φθηνά πινέλα μακιγιάζ. Σετ πινέλων, μεμονωμένα αλλά και σετ πινέλων ταξιδιού.

Μερικά από τα μεμονωμένα πινέλα μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε, είναι το Royal Natural experts brush. Είναι ένα πολυχρηστικό πινέλο για πρόσωπο, με το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε το foundation, αλλά να κάνετε και τις σκιάσεις σας. Ιδανικό για κρεμώδη, αλλά και πούδρινα προϊόντα.

Για εσάς που σας αρέσει να φοράτε makeup σώματος, για να δώσετε μια πιο ηλιοκαμένη όψη στα πόδια ή το ντεκολτέ σας, ιδανικό είναι το Technic Summer body brush. Είναι ένα μεγάλο πινέλο σώματος, με λοξή σχεδίαση και πολλές απαλές τρίχες. Θα σας βοηθήσει να απλώσετε ομοιόμορφα το bronzer, τις λάμψεις ή το makeup, στο σώμα σας.

Από σετ πινέλων, αυτά που ξεχωρίσαμε από την εταιρεία,  είναι το T4B Professional Makeup Brushes 6pcs. Είναι ένα σετ πινέλων μακιγιάζ, για πρόσωπο και μάτια, από συνθετική τρίχα. Κατάλληλο για όλους εσάς που δεν χρειάζεστε πολλά πινέλα για το καθημερινό μακιγιάζ σας.

Αγαπημένο σετ πινέλων, είναι και της EcoTools, το Ultimate blend set. Αποτελείται από 3 πινέλα προσώπου, με πυκνές και πολύ απαλές τρίχες. Ιδανικά για κρεμώδη και υγρά προϊόντα. Για το foundation, το concealer, το illuminator σας και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε, μιας και είναι πολυχρηστικά.

Είστε επαγγελματίας makeup artist, makeup lover ή αρχάριος στο μακιγιάζ; Σε αυτήν την εταιρεία θα βρείτε επίσης, χρήσιμα εργαλεία και αξεσουάρ για το μακιγιάζ. Απαραίτητα αξεσουάρ του μακιγιάζ, είναι η επαγγελματική θήκη πινέλων μακιγιάζ. Μέσα σε αυτήν, μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα πινέλα σας, έτσι ώστε να τα μεταφέρετε πιο εύκολα, αλλά και μην σκονίζονται.

Τα καλύτερα οικονομικά πινέλα μακιγιάζ για makeup artists και makeup lovers

Πινέλα μακιγιάζ Real Techniques

πινελα μακιγιαζ real techniques

Η συγκεκριμένη εταιρεία, είναι από της καλύτερες εταιρείες συνθετικών πινέλων. Έχει μεγάλη ποικιλία από σετ πινέλων μακιγιάζ, τόσο για πρόσωπο όσο και για μάτια. όλα τα πινέλα μακιγιάζ της Real Techniques, είναι ιδανικά για επαγγελματίες του μακιγιάζ, αλλά και όσους βάφονται μόνοι στο σπίτι.

Μια εξαιρετική επιλογή, για ένα καθημερινό φυσικό μακιγιάζ, είναι το Flawless Base Brush Set. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 4 πινέλα, για να δημιουργήσετε μια άψογη, διάφανη βάση μακιγιάζ. Επίσης, το σετ περιλαμβάνει βάση για πινέλα μακιγιάζ. Έτσι, θα μπορείτε να τα έχετε οργανωμένα και τακτοποιημένα πάνω στο μπουντουάρ σας.

Αν είσαι λάτρης του flawless skin, ρίξε μια ματιά στο άρθρο μας:  Τα καλύτερα πινέλα μακιγιάζ για flawless δέρμα 

Απαραίτητα πινέλα μακιγιάζ, για ένα φυσικό, καθημερινό look, είναι και αυτά των ματιών. Δεν χρειάζεσαι αρκετά, αν δεν σου αρέσει να βάφεσαι πολύ. Δυο πινέλα είναι αρκετά, για να εφαρμόσετε την αγαπημένη σας σκιά και να την μαλακώσετε ελαφρώς στα όρια της. Ιδανικό σετ πινέλων ματιών για εσάς, είναι το Eye shade & blend brush set.

Τα πινέλα μακιγιάζ της real techniques, θα τα βρεις σε διάφορα καταστήματα καλλυντικών προϊόντων, αλλά και στο διαδίκτυο. Αν είσαι από αυτούς που κυνηγάει τις προσφορές, κάνε αναζήτηση στην Gloogle με τον όρο ” σκρουτζ  πινέλα μακιγιάζ real techniques ” και αγόρασε τα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πινέλα μακιγιάζ ZOEVA

πινελα μακιγιαζ zoeva

Από τις κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικών πινέλων μακιγιάζ. Αν είσαι επαγγελματίας makeup artist ή έχεις πάθος με το μακιγιάζ, εδώ θα βρεις τα πιο οικονομικά σετ πινέλων. Το οικονομικό βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση είναι σχετικό. Γιατί για επαγγελματικά σετ πινέλων μακιγιάζ, ναι! είναι οικονομικά. Η σχέση ποιότητας και τιμής, είναι παραπάνω από τίμια.

Οι επαγγελματίες makeup artists, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοούμε.

Ένα από τα σετ πινέλων που ξεχωρίζουμε, είναι το Makeup artist Zoe Bag. Το σετ αυτό, είναι το όνειρο κάθε επαγγελματία. Περιλαμβάνει 25 επαγγελματικά πινέλα μακιγιάζ, για πρόσωπο και μάτια. Μαζί με τα πινέλα, παίρνετε και μια θήκη πινέλων μακιγιάζ – βαλίτσα, για να τα μεταφέρετε με άνεση.

Τα πινέλα αυτά είναι κατασκευασμένα, από άριστης ποιότητας συνθετική τρίχα και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, από τα πινέλα μακιγιάζ με φυσική τρίχα. Τα πινέλα της  Zoeva, έχουν στην σύνθεση των τριχών τους, ένα μίγμα φυσικών και συνθετικών τριχών. Αυτό διευκολύνει το καλύτερο blending των πούδρινων προϊόντων.

Ένας παραπάνω λόγος που αγαπάμε την συγκεκριμένη εταιρεία, είναι ότι είναι made in Greece. Μια εταιρεία δημιουργημένη από την θεσσαλονικιά Ζωή Μπόικου.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε προγράμματα εκμάθησης μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.