online μαθηματα μακιγιαζ

Μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως. Η τάση που ήρθε για να μείνει;

Μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως. Η τάση που ήρθε για να μείνει;

Ονειρεύεστε μια καριέρα στην βιομηχανία της ομορφιάς, αλλά φοβάστε ότι η πανδημία εμποδίζει τα σχέδια σας;

Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια κοινή ανησυχία, που επικρατεί για πολλά επαγγέλματα.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να γίνει αποτρεπτικός παράγοντας, από τα κυνηγήσετε το όνειρό σας.

Η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου, ήρθε για να μείνει. Τα μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως, είναι μια τάση η οποία υπήρχε και πριν την πανδημία στο εξωτερικό.

Πολλές σχολές μακιγιάζ του εξωτερικού, πέρα από τα δια ζώσης μαθήματα, παρείχαν στους ενδιαφερόμενους και την δυνατότητα της εκπαίδευσης από το σπίτι.

Αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

  1. Με live μαθήματα, όπου μπορεί να υπάρχει αλληλεπίδραση.
  2. On demand, δηλαδή μαθήματα τα οποία είναι βιντεοσκοπημένα και δείχνουν βήμα βήμα πώς να δημιουργείς τα looks.

Πως όμως μπορούν να λειτουργήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα μακιγιάζ, από την στιγμή που είναι μια πρακτική ειδικότητα;

Σίγουρα τα μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα δια ζώσης. Μπορούν όμως να σου προσφέρουν μια ποιοτική εκπαίδευση και να σε βοηθήσουν να κάνεις τα πρώτα σου βήματα.

Μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως: Σε ποιους απευθύνονται

  1. Σε όσους έχουν πάθος με το μακιγιάζ.
  2. Σε αρχάριους, που θέλουν να λάβουν τις βασικές γνώσεις του μακιγιάζ.
  3. Σε αυτοδίδακτους makeup artists, που θέλουν να εξελίξουν το ταλέντο τους.
  4. Σε επαγγελματίες που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους.
  5. Σε όσους μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν την δυνατότητα να απευθυνθούν σε κάποια σχολή.
  6. Σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γραφτούν σε κάποια σχολή μακιγιάζ.
  7. Σε όσους δεν έχουν τον χρόνο να παρακολουθήσουν κάποιο δια ζώσης πρόγραμμα μακιγιάζ.

Τα μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως, είναι για όλους εσάς που διψάτε για μάθηση και δεν σας σταματάει κανένα εμπόδιο. Είναι για όλους εσάς, που θέλετε να εκμεταλλευτείτε όλο αυτό το κενό που αφήνει η πανδημία, υπέρ σας. Είναι για εσάς που θέλετε να βγείτε από αυτήν την συνθήκη κερδισμένοι. Γεμάτοι γνώσεις και εφόδια και έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Αν λοιπόν διαβάζετε αυτό το άρθρο, πιθανόν να σημαίνει ότι είτε σκέφτεστε να γραφτείτε σε κάποιο online σεμινάριο μακιγιάζ και ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά είτε ότι είστε αποφασισμένοι να γραφτείτε και θέλετε απλά να ενημερωθείτε.

Εμείς θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα, τι ακριβώς είναι τα online μαθήματα μακιγιάζ.

Έχουμε συλλέξει τις πιο συχνές απορίες, σχετικά με τα online makeup courses και σας αναλύουμε τι ακριβώς να περιμένετε από τα μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως.

Έτσι θα σας βοηθήσουμε να λάβετε μια πλήρη ενημέρωση, έτσι ώστε όταν αποφασίσετε να γραφτείτε, να είστε σίγουροι ότι τα χρήματα σας δεν πάνε χαμένα.

μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως

“ Γιατί είναι τόσο οικονομικά; Η ποιότητα των μαθημάτων είναι χαμηλότερη; ”

Πραγματικά, δεν έχω καταλάβει ποτέ, γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι επειδή κάτι είναι οικονομικό, άρα δεν είναι και ποιοτικό. Ενώ παράλληλα, όλοι ψάχνουν κάτι οικονομικό και ποιοτικό ταυτόχρονα.

Η εξυπηρέτηση σε ένα φυσικό κατάστημα, στην περίπτωσή μας, σε μια σχολή μακιγιάζ, έχει διαφορετικό κόστος, γιατί είναι διαφορετικά και τα έξοδα. Τα οποία είναι λογικό, να συνυπολογίζονται στα δίδακτρα σας. Είναι μια επιχείρηση με φυσικό κατάστημα, η οποία καλείται να βγάλει τα πάγια έξοδα, να παρέχει στους μαθητές προϊόντα για να κάνουν την πρακτική τους και ταυτόχρονα να βγάζει και κάποιο κέρδος για να μπορεί να είναι βιώσιμη.

Ο πραγματικός λόγος που τα μαθήματα μακιγιάζ, έχουν χαμηλότερο κόστος, είναι αυτός. Η ποιότητα της εκπαίδευσης είναι ακριβώς η ίδια.

Παρέχεται στους μαθητές η διδακτέα ύλη, δίνονται εργασίες για να παρακολουθείτε η εξέλιξή τους και πολλά ακόμα. Επίσης, υπάρχει συνεχής επικοινωνία με το εκάστοτε εκπαιδευτή, έτσι ώστε να μπορεί να παρακολουθεί και να καθοδηγεί τον εκπαιδευόμενο.

Κάθε μάθημα, χωρίζεται σε ενότητες. Για παράδειγμα, είναι ξεχωριστή η ενότητα για το νυφικό μακιγιάζ και διαφορετική για το μακιγιάζ ειδικών περιστάσεων.

Κάθε look που διδάσκεστε, σας δίνεται σαν εργασία για το σπίτι. Μπορείτε αν θέλετε να το βιντεοσκοπήσετε την ώρα που κάνετε ή να το φωτογραφίσετε. Ο εκπαιδευτής σας, ελέγχει αυτές τις εργασίες και σας παρέχει λεπτομερή εξατομικευμένα σχόλια.

Η διαφορά, μεταξύ των διδασκαλιών των δια ζώσης μαθημάτων με τα μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως, είναι από ελάχιστη έως καθόλου. Ο εκπαιδευτής κάνει για εσάς, ακριβώς αυτά που θα έκανε και στα μαθήματα με φυσική παρουσία.

μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως

“ Δεν θα έχω χρόνο να παρακολουθώ τα μαθήματα, γιατί εργάζομαι εκείνη την ώρα ”

Τα online μαθήματα μακιγιάζ, διεξάγονται σε  προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες. Πραγματοποιούνται σε ζωντανή ροή, οπού μπορούν ταυτόχρονα όλοι οι μαθητές να τα παρακολουθούν.

Μια από τις απορίες που μας έχουν θέσει κατά καιρούς ενδιαφερόμενοι, είναι αν θα πρέπει να προσαρμόζουν το πρόγραμμα τους με τα μαθήματα. Ή τι γίνεται σε περίπτωση που η ώρα/μέρα διεξαγωγής του μαθήματος, συμπίπτει με κάποια υποχρέωσή τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των online μαθημάτων, είναι ότι προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και κατά συνέπεια στο πρόγραμμά σας.

Τα μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως, σας προσφέρουν ευελιξία.

Δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε σε άλλη πόλη και να κάνετε επιπλέον έξοδα, από τα δίδακτρά σας. Μπορείτε να διδαχθείτε μακιγιάζ, από την άνεση του σπιτιού σας ή από όποιον άλλον χώρο εσείς επιθυμείτε.

Μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως

ONLINE MAKEUP COURSE – BEAUTY MAKEUP

“ Μπορώ να γίνω makeup artist και να ξεκινήσω την καριέρα μου, παρακολουθώντας μόνο αυτά τα μαθήματα; ”

Πολλοί πιστεύουν, ότι ανεξάρτητα απ’ το πόσο αγαπάει κάποιος το μακιγιάζ, στην πραγματικότητα δεν μπορεί να κάνει καριέρα και να επιβιώσει από αυτό. Ή ακόμα, ότι στην καλύτερη περίπτωση, θα το κάνει σαν δεύτερη απασχόληση.

Φυσικά, αυτή είναι μια πεποίθηση που δεν έχει να κάνει με τα μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως.

Το επάγγελμα του makeup artist, δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα. Έχει μεγάλο ανταγωνισμό και θέλει αρκετή υπομονή και πείσμα για να πετύχεις.

Εάν το όνειρό σας είναι να γίνετε επαγγελματίες makeup artists και να βιοπορίζεστε αποκλειστικά από αυτό, ο χρόνος και οι προσπάθειες που απαιτούνται, για να εδραιωθείτε στον χώρο αυτό, αξίζουν τον κόπο.

Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για τα όνειρά σου, είσαι εσύ. Είσαι πρόθυμος να κάνεις το πρώτο βήμα προς τον δρόμο για την καριέρα σου;

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.