ροδακινί ρουζ

TOP 11 Ροδακινί ρουζ για το 2021

TOP 11 Ροδακινί ρουζ για το 2021

Το ροδακινί ρουζ, είναι από τις πιο κολακευτικές αποχρώσεις για όλους τους τόνους δέρματος. Είναι μια απόχρωση φωτεινή και χαρούμενη, που ταιριάζει άψογα τόσο την άνοιξη, κυρίως όμως το καλοκαίρι που μαυρίζουμε. Επίσης, είναι η τέλεια απόχρωση για ένα φυσικό και δροσερό, καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Τα τελευταία χρόνια και ειδικά κατά την διάρκεια της πανδημίας, η επικρατεί μια τάση για φυσικό, υγιές και λαμπερό δέρμα. Η ίδια τάση ισχύει και στο μακιγιάζ.

Το ρουζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους, να δώσουμε στο δέρμα μας νεανική όψη και φρεσκάδα. Επίσης, είναι ένας φυσικός τρόπος, για να βελτιώσετε τα ζυγωματικά σας και να δώσετε την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο ανοδικά.

Ανάλογα με την φόρμουλα ρουζ που θα επιλέξετε, θα αποφασίσετε και με ποιον τρόπο θέλετε να το εφαρμόσετε.

Όπως αναλύσαμε και στο προηγούμενο άρθρο, όταν πρόκειται να εφαρμόσετε υγρό ή κρεμώδες ρουζ, καλό είναι να μην το τοποθετήσετε πάνω από κάτι πούδρινο. Διαφορετικά, θα σας δώσει cakey αποτέλεσμα.

Το ροδακινί ρουζ, έχει τις πιο υψηλές αναζητήσεις στην Google, από οποιοδήποτε άλλο χρώμα ρουζ. Κάνοντας ένα poll στα stories του λογαριασμού μας στο instagram, ανακαλύψαμε ότι 3 στους 5, αγαπούν την ροδακινί απόχρωση στο ρουζ.

Έτσι και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 καλύτερα ροδακινί ρουζ για το 2021 και σας τα παρουσιάζουμε.

ροδακινί ρουζ

Drug store ροδακινί ρουζ

ροδακινί ρουζ 1Colourpop super shock blush – Get leid

Για όσους αγαπάτε τις πορτοκαλί αποχρώσεις, αυτό το ροδακινί ρουζ, έχει μοναδικό χρώμα.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα είναι η πιο διάσημη της Colourpop. Έχει υφή κρεμόπουδρας και αφήνει ένα ωραίο, φυσικό χρώμα στα μήλα. Η σύσταση του είναι απαλή, μπορεί να “χτιστεί” και αναμιγνύεται εύκολα μέσα στην βάση σας.

Αν επιθυμείτε φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόστε το με δίτριχο πινέλο. Αυτό θα σας δώσει πιο αέρινο αποτέλεσμα. Αν θέλετε έντονο ροδακινί χρώμα στα μάγουλα σας, επιλέξτε ένα φλατ, συνθετικό πινέλο.

ροδακινί ρουζ 2

Milani baked blush – Luminoso

Είναι ρουζ τερακότα, ψημένο δηλαδή. Γενικά οι ιταλικές τερακότα, η ψημένη αυτή σύσταση, δίνουν μεταξένια υφή στο δέρμα. Αφήνει ένα φυσικό χρώμα στα μήλα και λάμψη. Η γυαλάδα που αφήνει στο δέρμα σας, φαίνεται φυσική και όχι σαν μικροσωματίδια πάνω στο δέρμα. Είναι από τα πιο αγαπητά ροδακινί ρουζ, αυτής της φόρμουλας.

ρουζ ροδακινί

Essence The blush – Blooming

Με μεταξένια σύσταση και ματ αποτέλεσμα. Η συγκεκριμένη απόχρωση, είναι αρκετά απαλή και είναι ιδανική για ένα makeup no makeup. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε περισσότερη ποσότητα, άλλα το συγκεκριμένο ροδακινί ρουζ, δεν σας δώσει έντονο χρώμα.

ρουζ ροδακινί 2

Catrice Cheek lover oil-infused blush- Blooming hibiscus

Κοραλί – ροδακινί απόχρωση ρουζ με χρυσά μικροσωματίδια. Ταιριάζει σε όλους του τύπους δέρματος και χαρίζει χρώμα υγείας και λάμψη στα μάγουλά σας.

Στην σύστασή του περιέχει ένα σύμπλεγμα λαδιού από ιβίσκο, χαρίζοντας έτσι μια απαλή υφή στο δέρμα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΖ.

peach blush

Revolution Blusher reloaded – Coral dream

Μια ζεστή απόχρωση, ιδανική για όλους τους χρωματικούς τόνους δέρματος. Η σύστασή του είναι πούδρινη, ωστόσο αφήνει πολύ βελούδινη υφή. Η χρωστική του είναι αρκετά έντονη. Αν δεν επιθυμείτε έντονο ροδακινί χρώμα στα μήλα, αρκεστείτε σε ένα άγγιγμα του πινέλου στο δέρμα σας.

ροδακινί ρουζ

Rimmel Maxi blush – Sweet cheeks

Ροδακινί ρουζ, μεσαίας απόχρωσης, με ματ αποτέλεσμα. Η φόρμουλα του είναι λίγο “σκληρή” και η χρωστική του δεν είναι έντονη. Αυτό, δεν είναι μείον ωστόσο, γιατί δεν έχετε fallouts, είναι σταθερό και μπορείτε να “χτίσετε” την έντασή του στα μάγουλά σας. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, για όλους εσάς που είτε βάφεστε μόνοι στο σπίτι είτε τώρα πειραματίζεστε με το μακιγιάζ και δεν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι ακριβό.

peach blush

L’oreal blush powder – Life’s a peach

Θα ξεκινήσουμε από την απίστευτη μυρωδιά ροδάκινου, τόσο που θέλεις να το φας. Η υφή του είναι απαλή και δίνει φυσικό χρώμα και υγιή λάμψη στα μάγουλά σας. Χαρίζει μια ζεστασιά στο δέρμα και μια ωραία όψη κοκκινίσματος, που είναι ιδανική ένα ηλιοκαμένο μακιγιάζ. Μπορείτε επίσης να το φορέσετε και σε γυμνό δέρμα, αρκεί να έχετε εφαρμόσει από κάτω ένα primer, για να περισσότερη διάρκεια.

High end ροδακινί ρουζ

high end blushChantecaille cheek shade – Smitten

Ένα ροδακινί ρουζ για καλό σκοπό. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική, γαλλική εταιρεία προϊόντων περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ. Είναι γνωστή, για την χρήση στα προϊόντα της, υψηλών συγκεντρώσεων φυσικών βοτανικών.

Το 5%  των καθαρών εσόδων από όλες τις πωλήσεις του cheek shade, ωφελεί τα 6 φιλανθρωπικά ιδρύματα, που υπερασπίζεται το brand.

Κάθε απόχρωση, έχει πάνω ένα ανάγλυφο μοτίβο ζώου, το οποίο αντιπροσωπεύει τις προσπάθειες της εταιρείας, στην διατήρηση των περιβαλλόντων και των απειλούμενων ειδών που κινδυνεύουν.

Είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικά λεπτά αλεσμένες χρωστικές και έχει πολύ ανάλαφρη υφή. Αφήνει πολύ φυσικό χρώμα και μπορεί να αναμιχθεί με ευκολία στην βάση σας.

προϊόντα μακιγιάζ

Hourglass ambient strobe lighting blush – Incandescent Electra

Αέρινο, ελαφρύ ρουζ, που συνδυάζει χρώμα και λάμψη. Το συγκεκριμένο ρουζ, χρησιμοποιεί τεχνολογία photoluminescent, η οποία δίνει βάθος και διάσταση. Το προϊόν αυτό διαμορφώνεται, χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνική, που λέγεται miscelare (στα ελληνικά μεταφράζεται “να αναμιγνύεται”). Αυτό βοηθάει να δημιουργηθεί η τέλεια αναλογία χρωστικής και πούδρας.

προϊόντα μακιγιάζ

Dolce & Gabbana blush of roses luminous cheek color – Peach

Η φόρμουλά του είναι κατασκευασμένη από λείες χρωστικές σκόνης, που μιμούνται την όψη δέρματος και εξασφαλίζουν άνεση μεγάλης διάρκειας. Διαθέτει ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών, που βοηθούν στην σφριγηλότητα και την εξομάλυνση της επιφάνειας του δέρματος.

Αφήνει μια μεταξένια υφή στην επιδερμίδα σας και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του. Μπορεί να εφαρμοστεί είτε με πινέλου του ρουζ είτε με τα δάχτυλα σας για πιο φυσικό και ελεύθερο αποτέλεσμα.

προϊόντα μακιγιάζ

Laura Mercier natural cheek colour blush – Peach

Η σύσταση του, είναι τέτοια που αφήνει ένα διάφανο, φυσικό χρώμα στα μήλα σας. Έχει μεταξένια υφή και δίνει μια όψη φρεσκάδας. Οι χρωστικές του είναι απαλές και ανάλαφρες και αυτό το κάνει να εφαρμόζεται ομοιόμορφα στο δέρμα. Αναμιγνύεται εύκολα με την βάση σας και μπορείτε να αυξήσετε την έντασή του. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από πούδρα, εξίσου εύκολα όμως μπορεί να προσκολληθεί και πάνω από το foundation σας και να απλωθεί χωρίς να αφήσει κενά και μπαλώματα. Η συγκεκριμένη απόχρωση της εταιρείας, έχει και σωματίδια που αφήνουν μια λάμψη στο δέρμα.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.