μολύβια χειλιών

9 μολύβια χειλιών για τολμηρά 90’s inspired χείλη

Τα 90’s  έχουν επιστρέψει για τα καλά στις τάσεις του μακιγιάζ. Η επιστροφή στα μολύβια χειλιών, ειδικά στα πιο έντονα χρώματα, είναι γεγονός και είναι μια μόδα, που ξεκίνησε από πέρσι. Όπως φαίνεται όμως, ήρθε για να μείνει.

Τα σκούρα μολύβια χειλιών, έχουν καταλάβει το TikTok, με πολλούς να δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους στο περίγραμμα χειλιών, ακόμα και με μολύβια φρυδιών.

Ας είμαστε, όμως, ειλικρινείς. Είτε έχουν αναβιώσει τα 90’s είτε όχι, όλοι έχουμε ψάξει μολύβια χειλιών σε κάποιο κατάστημα τελευταία.

Κάποια στιγμή, σίγουρα θέλησες να δώσεις στα χείλη σου λίγη σφριγηλότητα, λίγη ενίσχυση στον όγκο τους. Ή ακόμα θέλησες να φορέσεις εκείνο το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν. Και σίγουρα, χρησιμοποίησες κάποιο μολύβι χειλιών, για να κάνεις πιο καθορισμένο το περίγραμμά σου.

Όπως και να έχει, όποιοι και αν είναι οι στόχοι σου για τα χείλη σου, τα μολύβια χειλιών, είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν.

Μήπως είσαι από αυτούς, που σου φαίνονται τρομακτικά τα μολύβια χειλιών, γιατί δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς; Ή μήπως ανήκεις στην κατηγορία αυτών που προσπαθούν να βρουν ίδιο μολύβι χειλιών με το κραγιόν τους; Για αυτό το τελευταίο, έχουμε να σου πούμε ότι τα όμπρε χείλη, είναι πολύ πιο χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα.

Αν είσαι ένας από αυτούς, θα σε συμβουλέψουμε να μην πανικοβάλλεσαι αρχικά. Η χρήση των μολυβιών για τα χείλη, είναι πιο εύκολη από ότι νομίζεις. Το μόνο που θέλει, είναι να αναπτύξεις τον συντονισμό χεριού- ματιού, για να κάνεις ένα ωραίο, καθαρό περίγραμμα.

Τα γεμάτα, ζουμερά και σούπερ καλοσχηματισμένα χείλη, απέχουν μόλις λίγα βήματα. Πόσα; Την αγαπημένη σας απόχρωση κραγιόν, ένα μολύβι χειλιών και ένα σταθερό χέρι. Τόσο απλά.

Επειδή γνωρίζουμε πόσο ψαγμένο κοινό έχουμε και θέλει να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 9 must have μολύβια χειλιών, για χείλη βγαλμένα από τα 90’s.

90's περίγραμμα χειλιών

9 must have μολύβια χειλιών

μολύβια χειλιών

Stay 8h waterproof lipliner – Essence

Όλοι ξέρουμε ότι το κραγιόν μπορεί να ξεφύγει από το περίγραμμα χειλιών και να μας μουτζουρώσει. Ή ακόμα και να εισχωρήσει στις λεπτές γραμμές και να τις τονίσει περισσότερο.

Αυτός είναι και ο λόγος, για να χρειάζεσαι εξαιρετικής ποιότητας μολύβια χειλιών. Τα μολύβια χειλιών της Essence είναι από τα πιο οικονομικά της αγοράς, ωστόσο σαν ποιότητα και υφή τους, είναι εντυπωσιακά σταθερά.

Η συγκεκριμένη σειρά, αναφέρει ότι προσφέρει διάρκεια 8ωρης κάλυψης. Παρόλα αυτά, θα σου πούμε ότι επειδή είναι αδιάβροχο, η διάρκεια του είναι πολύ μεγαλύτερη.

lip pencils

Slim lip pencil – Nyx

Αν είσαι αρχάριος στο μακιγιάζ και πειραματίζεσαι τώρα στο περίγραμμα χειλιών, τα μολύβια χειλιών της Nyx, θα σε εξυπηρετήσουν αρκετά.

Έχουν μαλακή σύσταση και κρεμώδη υφή. Αυτό θα σε εξυπηρετήσει, σε περίπτωση που κάνεις κάποιο λάθος στο περίγραμμα και θέλεις να το διορθώσεις. Απλώς θα χρησιμοποιήσεις ένα q-tip (μπατονέτα) και θα την περάσεις κατά μήκος των χειλιών, για να διορθώσεις την γραμμή.

Βέβαια, αν είσαι αρχάριος, δεν χρειάζεται άγχος. Η εξάσκηση είναι αυτή, που θα σου φέρει το τέλειο αποτέλεσμα. Δεν πειράζει αν δεν το επιτυχείς με την πρώτη φορά. Η δεύτερη θα είναι καλύτερη. Εμπιστεύσου μας.

περίγραμμα χειλιών

Pro lip pencil – Wycon

Υπάρχει μια πεποίθηση ότι τα ξύλινα μολύβια χειλιών, δεν είναι τόσο σταθερά. Θα την διαψεύσουμε όμως, αφού τα συγκεκριμένα μολύβια χειλιών, είναι ότι πιο σταθερό έχεις δοκιμάσει.

Έχουν απίστευτη χρωστική, τεράστια γκάμα αποχρώσεων, από nude, κόκκινες και σκούρες αποχρώσεις και είναι (ίσως) το πιο μεγάλο μολύβι χειλιών που έχεις βρει ποτέ στην αγορά. Επίσης, πολύ σημαντικός παράγοντας, είναι η αναλογία ποιότητας-ποσότητας και τιμής. Θα σε εκπλήξει.

κόκκινο μολύβι χειλιών

Lip cheat lip liner – Charlotte Tilbury

Αν σου αρέσουν τα high end προϊόντα και θέλεις ένα κλασσικό περίγραμμα χειλιών, με όλα τα πλεονεκτήματα και κανένα μειονέκτημα, μην ψάχνεις περισσότερο. Τα μολύβια χειλιών της Tilbury, έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί. Είναι κρεμώδη, με έντονη χρωστική και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Για σένα που θέλεις να φοράς τα πρόσφατα trends του μακιγιάζ και θέλεις να δημιουργήσεις τα χείλη εμπνευσμένα από τα 90’s, να σε ενημερώσουμε ότι έχει φοβερές berry αποχρώσεις, για να κάνεις πιο έντονο το περίγραμμά σου.

nude μολύβι για τα χείλη

Lip pencil – Mac

Τα πιο κλασικά μολύβια χειλιών, που σίγουρα έχετε ένα από αυτά στο νεσεσέρ σας. Είναι κρεμώδη, εύκολα στην χρήση και έχουν ικανοποιητική διάρκεια.

Μπορείς να τονίσεις το περίγραμμά σου, να κάνεις γέμισμα ή ακόμα και να αναδημιουργήσεις το σχήμα τους.

long lasting lip pencils

Intense colour lip liner – MUA

Αν ψάχνεις value for money μολύβια χειλιών, αυτά της MUA, είναι η πιο σοφή επιλογή. Απλώνονται σαν βούτυρο στα χείλη σου, είναι μαλακά και έχουν απίστευτη απόδοση. Η ποσότητά τους είναι μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη, είναι η ποικιλία τους σε αποχρώσεις.

Η διάρκεια τους είναι μεγάλη και στην περίπτωση που θέλεις απλά να κάνεις το περίγραμμά, αλλά ακόμα και αν επιθυμείς να γεμίσεις τα χείλη σου με αυτό. Και το πιο σημαντικό; Δεν αισθάνεσαι ότι τα φοράς και δεν ξηραίνουν τα χείλη.

nude lip pencil

Softline waterproof lip pencil – Radiant professional

Τα μολύβια χειλιών της εφηβείας μας (αν γεννήθηκες στα 80’s, καταλαβαίνεις τι εννοούμε). Είναι μακράς διάρκειας, ωστόσο δεν είναι καθόλου στεγνά. Αφήνουν ωραία, μαλακή αίσθηση στα χείλη, που κυριολεκτικά διαρκεί όλη μέρα.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανασχηματίσεις τα χείλη σου ή να τα γεμίσεις. Έχουν έντονη χρωστική και μπλεντάρονται εύκολα, σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις όμπρε αποτέλεσμα.

μολίβια για τα χείλη

Love triangle lip filler – E.L.F

Αν δεν έχεις βάλει ποτέ περίγραμμα στα χείλη σου, πρέπει να τρέξεις να πάρεις αυτά τα μολύβια χειλιών. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος, που ακόμα και είσαι αρχάριος, δεν σου αφήνει περιθώρια λάθους.

Η άκρη του είναι γωνιακή, για να μπορείς με ευκολία και ακρίβεια, να κάνεις το περίγραμμά σου ή το μεγαλώσεις.

Το μοναδικό μείον που θα του δίναμε, είναι ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις. Θα βρεις τα κλασικά κόκκινα, τα nude και τα rosy pink. Κατά τα άλλα, η E.L.F είναι από τις καλύτερες οικονομικές εταιρείες προϊόντων μακιγιάζ και τόσο στα μολύβια χειλιών, όσο και στα υπόλοιπα προϊόντα, έχει εξαιρετικές υφές και ποιότητα.

dior lip liner

Contour lip liner – Dior

Αν σου αρέσουν τα προϊόντα μακιγιάζ πολυτελείας, τα μολύβια χειλιών της Dior, είναι μια κλασική επιλογή.

Έχουν κρεμώδη σύσταση, είναι ευέλικτα και χαρίζουν ωραία εμφάνιση στα χείλη. Επιπλέον, με το πινέλο που διαθέτουν, μπορούν να σε βοηθήσουν να τα μπλεντάρεις εύκολα για ένα ompre αποτέλεσμα ή ακόμα και για να διορθώσεις κάποιο λάθος στο περίγραμμα.

έντονο περίγραμμα χειλιών

Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχουν άπειρα μολύβια χειλιών εκεί έξω, για να επιλέξεις. Οικονομικά, high end, μέτρια σκούρα, έντονα σκούρα, κόκκινα. Δεν έχεις καμία δικαιολογία, για να δοκιμάσεις την νέα τάση που θέλει τα χείλη με περίγραμμα 90’s.

Αν το επιχειρήσεις (έστω και στο σπίτι, για πειραματισμό), στείλ’το μας στα social media να το θαυμάσουμε και εμείς ή κάνε μας mention/tag.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.