Μαθήματα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το πάθος για το μακιγιάζ, μπορεί να σας ανοίξει έναν νέο δρόμο στην βιομηχανία του μακιγιάζ με αυτά τα μαθήματα. Για να είναι επιτυχημένος ένας makeup artist, θα πρέπει να έχει άρτια εκπαίδευση σε όλα τα είδη του μακιγιάζ. Επαγγελματίες makeup artists που εργάζονται σε πολυκαταστήματα ή καταστήματα προϊόντων μακιγιάζ, αλλά και αυτοί που εργάζονται ως freelancer makeup artists.

MUSE by Mitrou
5-WEEK INTENSIVE BEAUTY COURSE
12-WEEK MASTER BEAUTY COURSE
18 – WEEK ADVANCED MAKEUP COURSE
PRIVATE PERSONALISED LESSONS

Εγγραφές

Οι εγγραφές για τα τμήματα  Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022/2023 έχουν ξεκινήσει.

Επιλέξτε το τμήμα μακιγιάζ που σας ενδιαφέρει και διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις παροχές του.

Απασχόληση makeup artist

Ως ανεξάρτητος επαγγελματίας του μακιγιάζ, μπορείτε να ασχοληθείτε με το νυφικό μακιγιάζ και το μακιγιάζ ειδικών περιστάσεων. Μπορείτε, επίσης, να εργαστείτε στον χώρο της μόδας, αλλά και σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, σχεδιάζοντας το μακιγιάζ χαρακτήρων. Η άρτια εκπαίδευση πάνω στο επαγγελματικό μακιγιάζ, είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Τα μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ, είναι αυτά που θα σας δώσουν τα εφόδια, τις γνώσεις και τις δεξιότητες. Ταυτόχρονα, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα, πως λειτουργεί η βιομηχανία του μακιγιάζ και της ομορφιάς.

Σχολή μακιγιάζ

Για να επιλέξετε την καλύτερη σχολή μακιγιάζ για εσάς, καλό είναι να κάνετε μια έρευνα αγοράς. Τι σας παρέχει σαν σχολή, τι απαιτήσεις έχει, αλλά και να εξετάσετε το πρόγραμμα σπουδών και τα μαθήματα που σας παρέχουν.

Είναι πολύ σημαντικό, η σχολή μακιγιάζ που θα επιλέξετε, να περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της, διάφορα είδη μακιγιάζ και επίπεδα μαθημάτων. Πρέπει να γνωρίζετε αν σας παρέχει κάποιο makeup kit, αλλά και τι εξοπλισμό έχουν για να στηρίξουν το πρόγραμμα σπουδών σας.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τι υπηρεσίες καριέρας σας προσφέρουν, μετά την αποφοίτηση σας. Το να εγγραφείτε σε μια σχολή μακιγιάζ, είναι μια μεγάλη επένδυση. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματα που θα επενδύσετε, θα σας αποφέρουν κέρδος.

Τι σας παρέχουμε

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou, σας παρέχουμε όλα όσα απαιτούνται, για να γίνετε επιτυχημένοι makeup artists. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων μακιγιάζ, τόσο για αρχάριους (ταχύρυθμα και βασικά τμήματα) όσο και προχωρημένους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαθήματα μακιγιάζ δια ζώσης, αλλά και εξ αποστάσεως, διαδικτυακά.

Στόχος μας, είναι η επιτυχία σας. Για αυτό πέρα από τις γνώσεις και τα εφόδια, σας προσφέρουμε και τον εξοπλισμό, προκειμένου να κάνετε το νέο σας ξεκίνημα. Επιλέξτε το μάθημα που σας ενδιαφέρει και ενημερωθείτε για όλο το πρόγραμμα και τις παροχές του.