Χρυσάνθη Μήτρου

MUSE by Chrisanthi Mitrou

Χρυσάνθη Μήτρου - Βιογραφικό

Η Χρυσάνθη Μήτρου ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη του μακιγιάζ από το 2009. Δραστηριοποιείται τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας. Μέσω πλήθους σεμιναρίων τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους makeup artists, έχει εξειδικευτεί στους τομείς beauty, bridal και fashion μακιγιάζ.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει περάσει από όλα τα στάδια ενός professional makeup artist. Φτάνοντας έτσι βήμα – βήμα πιο κοντά στους στόχους της. Έχει εργαστεί ως makeup counter σε μεγάλες και επώνυμες εταιρείες καλλυντικών. Ως makeup designer σε fashion shows, αλλά και ως key makeup artist σε θεατρικές παραγωγές. Καταλήγοντας με αυτό τον τρόπο στην απόφαση ότι της ταιριάζει περισσότερο το freelancing makeup και η εκπαίδευση. Έχει δημιουργήσει το μακιγιάζ για πολλά fashion shows, ως makeup artist της  Inglot Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρείες για καμπάνιες και διαφημιστικά σποτ. Καθώς επίσης έχει κάνει και editorials για περιοδικά μόδας. Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια, έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ πολλών νυφών.

Τα τελευταία 3 χρόνια, μπήκε και στον χώρο της εκπαίδευσης. Διδάσκοντας μακιγιάζ και μεταφέροντας και μοιράζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία της, σε νέους ανθρώπους που έχουν αγάπη και πάθος για την τέχνη του μακιγιάζ. Όλα αυτά τα χρόνια οι υπηρεσίες που παρέχει στο beauty / fashion και bridal μακιγιάζ, αλλά και στον τομέα της εκπαίδευσης, είναι υψηλής ποιότητας. Βασίζονται στην συνέπεια λόγου και χρόνου, την ακρίβεια και την προσοχή στην λεπτομέρεια, την διακριτικότητα. Μα πάνω από όλα στην αγάπη για τον χώρο που υπηρετεί.

Μετά από αυτά τα  10 χρόνια εμπειρίας, το 2020 αποφασίζει να ιδρύσει την σχολή μακιγιάζ  MUSE by Chrisanthi Mitrou (Χρυσάνθη Μήτρου). Έναν όμορφο χώρο, φτιαγμένο με αγάπη, μεράκι  και πάθος! Έτοιμος να καλωσορίσει όσους και όσες επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του μακιγιάζ και να μπουν στον χώρο της ομορφιάς.