Self-Taught Makeup Artists

6 Self-Taught Makeup Artists

#makeupisgenterless

Το trendsetter των τελευταίων χρόνων στην βιομηχανία του μακιγιάζ και της μόδας, είναι αναμφισβήτητα η είσοδος νέων αγοριών που είναι αυτοδίδακτοι (Self-Taught Makeup Artists) και εφαρμόζουν πάνω τους το μακιγιάζ. Οι καλλιτέχνες αυτοί φέρνουν κάτι τόσο φρέσκο, δημιουργικό και ευχάριστο στον χώρο αυτό.

Το να βλέπεις στο Instagram και στο Youtube το μακιγιάζ εφαρμοσμένο επάνω σε πρόσωπα αγοριών, αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το πόσο και πως το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει ένα πρόσωπο.

Οι νεαροί αυτοί, αυτοδίδακτοι καλλιτέχνες, έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν, ανεβάζοντας σε άλλο level το παιχνίδι του μακιγιάζ.

Στο παιχνίδι αυτό έχουν μπει και κορυφαία makeup brands, ειδικά στο εξωτερικό, που προσεγγίζουν τους καλλιτέχνες αυτούς και θέλουν συνεργασία μαζί τους. Και αυτή είναι η απόδειξη ότι η μεγάλη αυτή βιομηχανία έχει χώρο για όλους. Δεν κάνει διακρίσεις σε μεγέθη, ηλικίες, φύλα ή οτιδήποτε άλλο. Το μόνο που αρκεί, είναι το πάθος, η δημιουργικότητα και η θέληση για σκληρή δουλειά και εξέλιξη.

Στο instagram θα έχετε δει σίγουρα πολλούς τέτοιους καλλιτέχνες του εξωτερικού. Εγώ θα σας συστήσω 6 διαμαντάκια, κυρίως από Ελλάδα, που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσετε την πορεία και την εξέλιξή τους.

Ας γνωρίσουμε τους 6 Self-Taught Makeup Artists

FILIPPOS

FILIPPOS self-taught makeup artists

Aλλιώς Kiwi .Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες είναι πολλές. Πέρα από το ταλέντο στο makeup, είναι performer, είναι freelance model και product designer. Το portfolio του στο instagram είναι συγκλονιστικό! He is killing it! Δεν κάνει απλά μακιγιάζ, δημιουργεί κάθε φορά διαφορετικούς  χαρακτήρες και προσωπικότητες απόκοσμες και μυστηριώδεις. Βλέποντας σε φωτογραφίες το πρόσωπό του χωρίς μακιγιάζ, σου βγάζει μια αθωότητα και μια γλυκύτητα και όμως όταν μεταμορφώνεται έχει μια εντελώς διαφορετική δυναμική.Έχει μια dark αισθητική, την οποία αγαπώ και πιστεύω ότι θα αρέσει και σε πολλούς από εσάς. Όπως επίσης πιστεύω ότι αυτός ο καλλιτέχνης, έχει πολλά ακόμα να μας δείξει!

Instagram: @philip.vog

GEORGE VANAKLIOTIS

Το feed του έχει μια ατμοσφαιρική αισθητική. Είναι πολύ καλός στο face painting και στην δημιουργία manga makeup. Επίσης, δημιουργεί με εξαιρετική μαεστρία illusion makeup looks! Έχει έναν μαγικό τρόπο να δίνει 3d διάσταση σε ότι ζωγραφίζει πάνω στο πρόσωπό του. Και αυτό δείχνει πόσο καλά χειρίζεται το παιχνίδι των φωτοσκιάσεων. Το ταλέντο του είναι εμφανές, είναι πολλά υποσχόμενος και πραγματικά ανυπομονώ για το επόμενό του illusion  makeup!

Instagram: @numinousvida

MANOS LAMANIAKOU

SELF- TAUGHT MAKEUP artists

Ο Μάνος έχει πάθος για το μακιγιάζ και όπως και ο ίδιος γράφει στο bio του, για αυτόν είναι τρόπος έκφρασης. Στο content του θα δείτε κάθε φορά κάτι διαφορετικό. Από creative looks μέχρι special effects  makeup, αλλά και  artistic looks σε συνδυασμό με θεϊκά cut crease και smokey eyes. Πέρα όμως από τα προφανή, αυτό που αγαπώ να βλέπω σε αυτόν είναι η εξέλιξη του. Απ’ την πρώτη του φωτογραφία, πριν ένα χρόνο, μέχρι και σήμερα. Είναι ένα πλάσμα ταλαντούχο, πολλά υποσχόμενο, που με συνεχή δουλειά, έχει καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να εξελίξει τα skills του. Και αυτό είναι σίγουρα άξιο θαυμασμού, αλλά και πηγή έμπνευσης για πολλούς. Και έχουμε σίγουρα πολλά ακόμα να δούμε στο μέλλον.

Instagram: @lamaniakou

KONSTANTINOS TRIANTAFYLLIDIS

Ο λογαριασμός του στο instagram μπορεί να είναι φρέσκος, παρόλα αυτά καταφέρνει μέσα από την αισθητική του να τραβήξει τα βλέμματα. Από το content του, καταλαβαίνω ότι του αρέσει κυρίως το beauty makeup, με απαλές και ήσυχες εντάσεις στο βλέμμα, ενώ κάποιες άλλες φορές του αρέσει να χρησιμοποιεί παστέλ αποχρώσεις, που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το χρώμα των ματιών του. Αγαπάει πολύ να χρησιμοποιεί, τα illuminators και τις έντονες γυαλάδες, δίνοντας έτσι ακόμα περισσότερη φρεσκάδα στο δέρμα του και αυτό είναι κάτι που του πάει πολύ! Ανυπομονώ για τα επόμενα του post!

Instagram: @konnieex

JOHN STAVROU

Self-Taught Makeup Artists

Το feed του τα έχει όλα. Ιδέες για καθημερινά looks, που θα ήθελε κάθε γυναίκα να κάνει, μέχρι τα πιο artistic. Χρησιμοποιεί με εξαιρετική ευκολία τα χρώματα και τα blendαρει μεταξύ τους like a pro! Από τα looks του δεν λείπουν οι ποτέ οι έντονες, (πολύ έντονες) γυαλάδες, που αγαπάμε όλες, αλλά και το έντονο contouring. Έχει έναν μαγικό τρόπο να μεταμορφώνεται και νομίζω πολλές γυναίκες θα ζήλευαν το μακιγιάζ που κάνει! Επίσης, μπορείτε να δείτε δουλειές του βήμα βήμα και στο κανάλι του στο YouTube και γιατί όχι να εμπνευστείτε από αυτόν.

Instagram: @john_stavrou_official

DYLAN VINK

To content του περιλαμβάνει artistic makeup και πολύ beauty! Αγαπάει να δημιουργεί φυσικές βάσεις με έντονες γυαλάδες στο πρόσωπό του και να παίζει με έντονα χρώματα στα μάτια! Blendαρει μεταξύ τους αντίθετα χρώματα, με τόση ευκολία σαν να έχει εμπειρία χρόνων κ όμως είναι μόλις 20 ετών. Δουλεύει το contouring like a pro, με πολύ ωραία σβησίματα και εντάσεις στο δέρμα. Η πορεία του δεν μπορεί παρά να είναι λαμπρή και σίγουρα οδηγεί προς την επιτυχία.

Instagram: @dylanvink

Αυτά τα απίστευτα αγόρια ή αλλιώς Self-Taught Makeup Artists του instagram, καλύπτουν τα πάντα! Από καθημερινό beauty makeup έως και ιδέες για creative looks, face painting, αλλά και απίθανες μεταμορφώσεις.

Και οι 6 είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και υπηρετούν άλλο στυλ και είδος μακιγιάζ ο καθένας. Το κοινό τους είναι ότι αγαπούν με πάθος το μακιγιάζ και δουλεύουν πολύ για να το εξελίξουν. Όλοι αυτοί οι νεαροί είναι άξιοι θαυμασμού και όχι μόνο για το ταλέντο τους στο μακιγιάζ! Είναι η απόδειξη ότι όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και στα όνειρά σου, τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει. Μην ξεχνάς ότι κορυφαίοι makeup artists της βιομηχανίας του μακιγιάζ, είναι αυτοδίδακτοι! Όλα είναι εφικτά, αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου, ακόμα και όταν οι άλλοι δεν το κάνουν, και να πάρεις την απόφαση να κάνεις το πρώτο βήμα προς τον όνειρό σου!

BE PROUD OF YOU, WHATEVER!

KEEP ON DOING MORE OF WHAT YOU LOVE AND MAKES YOU FEEL CREATIVE AND ALIVE.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.