Illuminator: Glow out of this world

Illuminator: Glow out of this world

Τα τελευταία χρόνια το illuminator έχει γίνει ένα από τα πιο must προϊόντα στο μακιγιάζ μας! Και σε ποιον δεν αρέσει, άλλωστε, να έχει ένα δέρμα λαμπερό, που ακτινοβολεί από υγεία και ζωντάνια. Μια δόση (εντάξει ίσως και δυο) λάμψης από αυτό το προϊόν, μπορεί να απογειώσει όλο το look μας.

Ωστόσο, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί η εφαρμογή του σε περισσότερη ποσότητα από ότι πρέπει, μπορεί να μας δώσει ένα εφέ ιδρωμένου δέρματος και δεν το θέλουμε αυτό.

Επίσης, προσοχή χρειάζεται και στην απόχρωση που θα διαλέξουμε. Κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις, από σαμπανιζέ, bronze έως και  στα χρώματα του ουράνιου τόξου, αν θέλετε ένα πιο disco party look.

Την ιδανική απόχρωση, μπορείτε να την βρείτε πολύ εύκολα και μόνοι σας, μιας και είναι αυτή που πλησιάζει πιο κοντά στον τόνο του δέρματός σας. Αν πάλι δυσκολεύεστε, μπορείτε να εμπιστευθείτε τους pro makeup artists των διάφορων εταιρειών.

Τα illuminators κυκλοφορούν σε compact και υγρή μορφή. Τα δικά μου αγαπημένα είναι αυτά σε υγρή μορφή μιας και θεωρώ ότι δίνουν πιο φυσική λάμψη στο δέρμα και μπορούν να τοποθετηθούν και πριν το foundation, δίνοντας έτσι περισσότερη φρεσκάδα στο αποτέλεσμα.

Παρακάτω σας έχω τα καλύτερα (και οικονομικά) illuminators για glowy skin out of this world!

Born To Glow Liquid Illuminator – NYX

Born To Glow Liquid Illuminator-NYX

Δουλεύεται εύκολα στο δέρμα και αφήνει ένα φυσικό, περλέ και διακριτικό τελείωμα. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε σαν primer, κάτω από το foundation είτε να το κάνετε μίξη με το foundation σας και να το απλώσετε σε όλο το δέρμα! Χαρίζει αισθησιακή λάμψη που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Maybelline Master Strobing Liquid Highlighter

Maybelline Master Strobing Liquid Highlighter

Έχει συμπυκνωμένη σύσταση και αν και είναι αρκετά shimmery, είναι ένα προϊόν που ταιριάζει σε όλους τους δερματικούς τύπους, ακόμα και στους λιπαρούς. Και αυτό γιατί στεγνώνει γρήγορα και δίνει ένα σταθερό και με διάρκεια αποτέλεσμα.

Inglot AMC Face and Body Illuminator

Inglot AMC Face and Body Illuminator

Λεπτόρρευστο, με ελαφριά, μη λιπαρή υφή και μικροσωματίδια πέρλας. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, χαρίζοντας υπέροχη λάμψη. Τοποθετείτε σε πρόσωπο και σώμα και στεγνώνει, μένοντας έτσι για αρκετές ώρες πάνω στο δέρμα.

 

Makeup Revolution Liquid Highlighter

Makeup Revolution Liquid Highlighter

Έχει σχετικά παχύρρευστη σύσταση, είναι πολύ pigmented και “ανοίγει” πολύ. Μια σταγόνα αρκεί για όλο το πρόσωπο και, πιστέψτε με, αφήνει ένα υπέροχο, λαμπερό φινίρισμα. Είναι το απόλυτο illuminator για τους glow lovers! Ιδανικό για βραδυνά, party looks.

L’oreal Glow Mon Amour Highlighter Drops

L’oreal Glow Mon Amour Highlighter Drops

Όπως αναφέρεται και στο σλόγκαν της καμπάνιας του, είναι το απόλυτο highlighter για makeup no makeup αποτέλεσμα. Έχει λεπτόρρευστη σύσταση και “χτίζεται”, ανάλογα δηλαδή με την ποσότητα που θα βάλετε μπορείτε να έχετε από φυσική έως έντονη λάμψη.

Strobe-It Cream-Makeup Studio

Illuminator Strobe-It Cream-Makeup Studio

Είναι κρεμώδες και όταν το τοποθετείτε στο δέρμα σας, αρχικά δίνει την αίσθηση ότι είναι μια λευκή κρέμα. Όταν όμως το απλώσετε πάνω σας θα μαγευτείτε με το αποτέλεσμα που βγάζει. Δίνει μια απαλή, ελαφριά μαργαριταρένια γυαλάδα στο δέρμα. Ιδανικό για αέρινα, φυσικά looks και για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Flesh Ripe Glisten Drops

Illuminator Flesh Ripe Glisten Drops

Έχει μεταξένια φόρμουλα και “χτίζεται” έτσι να μπορεί να  συνοδεύει τα look σας από το πρωί ως το βράδυ. Μια μικρή σταγόνα αρκεί, για μια φυσική λάμψη, ενώ αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε διπλάσια ποσότητα είτε απευθείας πάνω στο δέρμα σας είτε κάνοντας το μίξη με το foundation σας.

Τα προϊόντα αυτά τα βρίσκετε:

https://www.nyxcosmetics.gr/

https://www.fleshbeauty.com/

https://inglot.gr/

https://www.bellacosmetics.gr/

TIPS:

  • Κάντε το μίξη με την λοσιόν σώματος σας! Το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Θα έχετε για ώρες ένα δέρμα τόσο φωτεινό και λαμπερό, σαν να βάλατε μόλις την ενυδατική σας κρέμα.
  • Αν σας αρέσει η φυσική γυαλάδα στο πρόσωπό σας, επιλέξτε να εφαρμόσετε το illuminator πριν το foundation, δηλαδή σαν primer. Έτσι η γυαλάδα θα φαίνεται σαν να βγαίνει μέσα από το δέρμα σας και το αποτέλεσμα θα δείχνει πιο φρέσκο και φυσικό.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.