Η καλύτερη σχολή μακιγιάζ του 2021

Η καλύτερη σχολή του 2021 σε περιμένει. Η περίοδος των εγγραφών για τα καλοκαιρινά τμήματα μακιγιάζ έχει ξεκινήσει και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ψάξετε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς. Αυτό που θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να γίνετε master στο bridal makeup. Έτσι θα έχετε την ικανότητα και τις δεξιότητες, να αναδεικνύετε  όλες τις νύφες (ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες, απαιτητικές και μη). Και, πιστέψτε με, υπάρχουν πολλοί τύποι νυφικού μακιγιάζ που οφείλουμε να κατέχουμε σαν επαγγελματίες makeup artists.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όμως για αυτό το είδος του μακιγιάζ; Ποια είναι αυτά τα skills που χρειάζεστε το 2021 για να επιτύχετε στον χώρο αυτό και να σας αποφέρουν έσοδα από την επένδυση που θα κάνετε στα μαθήματα μακιγιάζ; Ποια είναι η καλύτερη σχολή για να μάθετε τις τεχνικές του smokey, eyeliner, bronze, bold lips και πολλές άλλες; Πώς θα μάθετε να δημιουργείτε την τέλεια εικόνα και συναισθηματική ισορροπία για τη star της ημέρας;

Το νυφικό μακιγιάζ είναι από τα πιο απαιτητικά looks τεχνικά, και όχι μόνο. Και αυτό γιατί καλούμαστε να δημιουργήσουμε μια εικόνα, ένα look, που θα αναδεικνύει την προσωπικότητα της πελάτισσας. Πρέπει να είναι διαχρονικό, μακράς διαρκείας και να έχει άψογο αποτέλεσμα τόσο live όσο και στην φωτογραφία και στο video. Μην ξεχνάτε, οι φωτογράφοι μας αγαπούν περισσότερο όταν κάνουμε τη δουλειά τους πιο εύκολη.

Επίσης πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι, μιας η μέρα αυτή απαιτεί άψογη οργάνωση αλλά και πειθαρχία από μέρους μας και σίγουρα πνεύμα ομαδικότητας.Την μέρα αυτή καλείστε να συνεργαστείτε και με τον κομμωτή που θα κάνει το νυφικό χτένισμα, αλλά και με τον φωτογράφο του γάμου. Είναι, δηλαδή, μια συλλογική δουλειά.

Τι χαρακτηριστικά όμως πρέπει να έχει η καλύτερη σχολή του 2021;

Το μυαλό μου πάει 10 χρόνια πίσω, όταν εγώ έψαχνα σχολή για μαθήματα μακιγιάζ. Αυτό που ήθελα από έναν εκπαιδευτή, ήταν να είναι καλός τεχνικά και να έχει μεταδοτικότητα και αγάπη για αυτό που κάνει. Βέβαια τότε , δεν ήταν διαδεδομένα τα social media, οπότε αυτό και μόνο μου ήταν αρκετό, για μπορέσω να ξεκινήσω την καριέρα μου.

Τι χαρακτηριστικά, όμως, πρέπει να έχει η καλύτερη σχολή το 2021; Είμαστε στην εποχή της εικόνας και των social media. Και ειδικά για εμάς τους makeup artists, η εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι αυτό που εμείς δημιουργούμε και χτίζουμε. Σίγουρα αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι τα skills που θα πάρουμε από τα μαθήματα μακιγιάζ. Αρκεί όμως μόνο αυτό; Νομίζω πως όχι, ειδικά αν θέλετε να γίνετε κορυφαίοι του είδους.

Οι απαιτήσεις που έχει το επάγγελμα ενός makeup artist το 2021, πέρα από το τεχνικό μέρος της δουλειάς, είναι πολλές. Σίγουρα θα πρέπει να έχει ένα ελκυστικό, για τα social media, portfolio. Και φυσικά να ξέρει και πως να προωθεί την δουλειά του, έτσι ώστε να μπορεί να χτίζει και το πελατολόγιο του.

Επομένως, η σχολή που θα επιλέξετε, είναι καλό να τα συνδυάζει όλα αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και χρήματα και θα ξεκινήστε την καριέρα σας άμεσα και με γερά θεμέλια.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ότι πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να μπορέσετε να αναλάβετε μια νύφη. Είναι ένα μεγάλο challenge αυτού του είδους το μακιγιάζ. Και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι  να ικανοποιήσετε και την πιο απαιτητική νύφη.

Αυτό το challenge όμως δεν είναι μόνο δικό σας. Πρέπει να το αποδεχτεί και η σχολή που θα επιλέξετε. Η οποία καλείται να σας εξοπλίσει με όλα αυτά τα εφόδια, που απαιτεί το νυφικό μακιγιάζ.

Από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και να είστε, ο δρόμος προς την καριέρα σας ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη. Η σχολή MUSE by Chrisanthi Mitrou, έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα μαθημάτων μακιγιάζ, στοχεύοντας στην επιτυχία σας.

Μαθήματα νυφικού μακιγιάζ: Challenge accepted από την Muse by Chrisanthi Mitrou

Το 12 week Master Beauty Course είναι σχεδιασμένο για να σας διδάξει όλες αυτές τις κατάλληλες δεξιότητες, για να επιτύχετε διαχρονικά και όμορφα looks. Θα μάθετε να ενισχύετε και να αναδεικνύετε την ομορφιά και την προσωπικότητα κάθε νύφης και να την προετοιμάζετε για αυτήν την πολύ ξεχωριστή μέρα του γάμου της.

Θα σας διδάξει να δημιουργείτε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, που θα ικανοποιεί ακόμα και την πιο απαιτητική νύφη. Στο course αυτό θα μάθετε επίσης, πώς να “χτίσετε” το πελατολόγιο σας σε γερά θεμέλια και να γίνετε κορυφαίος makeup artist στο νυφικό μακιγιάζ.

Αυτό το  πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει τις πιο θεμελιώδης γνώσεις και τεχνικές πάνω στο beautyκαι bridalmakeup, από τα διαχρονικά, τα glamorous μέχρι και τα πιο up-to-date looks. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στο μακιγιάζ νύφης, μιας και είναι αυτό που θα σας αποφέρει περισσότερους καρπούς.

Από την πρώτη επαφή με την νύφη, την διαδικασία του δοκιμαστικού νυφικού μακιγιάζ, μέχρι και την ημέρα του γάμου, θα μάθετε όλα τα μυστικά και tips για να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Γίνε master στο bridal makeup στην καλύτερη σχολή

Το 12 week MBC καλύπτει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση, η οποία πέρα από τα skills θα σας προετοιμάσει να έχετε και την κατάλληλη οργάνωση και πειθαρχία, αυτής της απαιτητικής ημέρας του γάμου.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πλεονέκτημα που σας δίνει; Τα μαθήματα marketing που σας παρέχει. Σας εφοδιάζει με όλες αυτές τις γνώσεις που χρειάζεστε, για να μάθετε να προωθείτε σωστά και αποτελεσματικά την δουλειά σας.

Για να διασφαλίσουμε ότι φεύγοντας από την σχολή αυτή, θα ξεκινήσετε να κερδίζετε τα πρώτα σας χρήματα από την επένδυση που κάνατε, σας δίνουμε δώρο με την εγγραφή σας ένα πλήρες makeup kit.

Φεύγοντας από την MUSE:

  • Έχετε εφοδιαστεί με όλα τα skills για το νυφικό μακιγιάζ.
  • Έχετε makeup kitγια το ξεκίνημα σας.
  • Έχετε στα χέρια σας portfolio με 37 φωτογραφίες από επαγγελματία φωτογράφο, από τα looks που δημιουργήσατε κατά την διάρκεια των μαθημάτων.
  • Έχετε αναπτύξει την επαγγελματική σας εικόνα
  • Έχετε μάθει να προωθείτε σωστά τον εαυτό σας ως makeup artist, μέσω των μαθημάτων marketing.

Τελειώνοντας αυτό το πρόγραμμα μαθημάτων μακιγιάζ, είστε έτοιμοι να γίνετε κορυφαίοι του είδους.

Στόχος μας είναι η επιτυχία σας και αυτό το δείχνουμε και έμπρακτα.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.