Πώς να επιλέξετε bridal makeup expert .

Για μια νύφη που σχεδιάζει τον γάμο των ονείρων της, κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία. Σίγουρα υπάρχουν πολλές προτεραιότητες που πρέπει να δρομολογήσετε για εκείνη την ημέρα, αλλά και το κομμάτι του νυφικού μακιγιάζ είναι πολύ σημαντικό. Οπότε καλό είναι να μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Αναζητήστε έναν bridal makeup expert.

Εάν ξέρετε με ποιον bridal makeup expert  θα συνεργαστείτε και τον εμπιστεύεστε, έχει καλώς. Αν όμως ανήκετε στην κατηγορία που είστε μπερδεμένες με τόσες διαθέσιμες επιλογές, ιδού μερικά tips που θα σας διευκολύνουν. Πριν “κλείσετε” το ραντεβού σας για το δοκιμαστικό νυφικό μακιγιάζ, μπορείτε να κάνετε μια τηλεφωνική συζήτηση μαζί του/της.

Βέβαια, πολύ σημαντικό πριν από όλα αυτά, είναι να έχετε βρει το νυφικό ή να έχετε καταλήξει στο στυλ του. Το στυλ του νυφικού, είναι αυτό που θα σας καθοδηγήσει για όλα τα υπόλοιπα. Νυφικό χτένισμα, νυφικό μακιγιάζ, στολισμό κτλ.

Δείτε το  portfolio του bridal makeup expert:

Πλέον με τα social media είναι πολύ εύκολο να δείτε το προφίλ και την ταυτότητα ενός καλλιτέχνη του μακιγιάζ. Μπορείτε να μπείτε στο προφίλ του στο instagram και να κοιτάξετε τις δουλειές του. Έτσι, είναι ευκολότερο να δείτε το στυλ του νυφικού μακιγιάζ που κάνει και αν ταιριάζει με το δικό σας στυλ.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε γενικά, είναι ότι ο κάθε καλλιτέχνης έχει την δική του ταυτότητα. Άλλοι συνάδερφοι ειδικεύονται στο φυσικό μακιγιάζ, άλλοι στο πιο glamorous, κτλ.

Κάνοντας λοιπόν ένα scroll στο instagram feed τους, μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε αν αυτός ο makeup artist , σας ταιριάζει.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού γνωριμίας με τον makeup artist: 

Μια προσωπική συνάντηση με τον bridal makeup expert είναι πολύ σημαντική. Ζητήστε να τον συναντήσετε από κοντά και να συζητήσετε για το μακιγιάζ που σκέφτεστε να κάνετε. Μιλήστε του όσο μπορείτε περισσότερο για τις ανάγκες σας. Τι έχετε σκεφτεί, ποιο στυλ έχετε επιλέξει και με τι πιστεύετε ότι εκείνη την ημέρα θα αισθάνεστε καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να του μιλήσετε για τον τύπο του δέρματος σας, αν έχετε κάποιες ευαισθησίες ή αν ιδρώνετε έντονα, για παράδειγμα.

Είμαι σίγουρη ότι η συζήτηση αυτή, θα βοηθήσει και εσάς, αλλά και τον makeup artist. Οι αναφορές αυτές είναι πολύ σημαντικές στο να κατανοήσει ένας makeup artist, τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Όσο περισσότερες πληροφορίες πάρει από εσάς, τόσο πιο εύκολο θα είναι να καταλήξει στα ιδανικότερα προϊόντα και υφές. Αλλά και να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά την ημέρα του γάμου.

Ακούστε τις προτάσεις του. Αφού του μιλήσετε για όλα όσα σκέφτεστε για το νυφικό μακιγιάζ, αφήστε τον να σας κάνει τις δικές του προτάσεις. Ένας έμπειρος bridal expert έχει αντιμετωπίσει διάφορες περιπτώσεις. Οπότε μπορεί να καταλήξει πολύ εύκολα στο τι είναι καλύτερο για εσάς και από άποψη προϊόντων αλλά χρωματολογικά.

Εμπιστευθείτε τον.

Αν αυτός ο καλλιτέχνης νιώσετε ότι σας εμπνέει, τότε προγραμματίστε ένα νυφικό δοκιμαστικό μακιγιάζ μαζί του. Ή μπορείτε να τον ρωτήσετε, αν έχει χρόνο να σας το κάνει και την ίδια μέρα.

Οργανώστε το χρονοδιάγραμμά σας για την μεγάλη μέρα :

Αφού έχετε καταλήξει στον bridal makeup expert και φυσικά γνωρίζετε και την ημερομηνία του γάμου σας, φροντίστε να τον “κλείσετε” για εκείνη την ημέρα. Πείτε του εξαρχής το χρονοδιάγραμμά σας. Αν για παράδειγμα, θέλετε να είστε έτοιμη πολύ νωρίτερα από την ώρα του γάμου. Ή αν θέλετε να κάνει το μακιγιάζ και για άλλα άτομα (μητέρα, αδερφή, κουμπάρα, φίλες, κτλ). Έτσι, θα τον βοηθήσετε να προγραμματίσει καλύτερα τον χρόνο του για την ημέρα του γάμου.

Το διαχρονικό είναι πάντα in fashion:

Την ημέρα του γάμου σας, θέλετε σίγουρα να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Καλό είναι να μην επηρεάζεστε από τάσεις μακιγιάζ ή από μακιγιάζ που απλά σας έχουν αρέσει. Γιατί ίσως να μην σας ταιριάζουν σαν προσωπικότητα και υφολογία. Επιλέξτε να κάνετε ένα look, διαχρονικό που ακόμα και μετά από χρόνια να το δείτε, να είστε εσείς και να είστε in fashion. Less is more! Οπότε επιλέξτε κάτι minimal και φωτεινό. Προτιμήστε να τονίσετε ένα χαρακτηριστικό του προσώπου σας. Ή μάτια ή χείλη, για παράδειγμα.

Είναι πολύ σημαντικό εκείνη την ημέρα να αισθάνεστε άνετα με το μακιγιάζ που έχετε επιλέξει και πραγματικά να σας αντιπροσωπεύει σαν προσωπικότητα.

Για το τέλος σας έχω κρατήσει το καλύτερο! Θα συστήσω κάποιους συναδέλφους που εκτιμώ πολύ την δουλειά τους και έχουν πλούσιο portfolio από νυφικά μακιγιάζ στον λογαριασμό τους στο instagram. Και έχω ζητήσει σε καθέναν από αυτούς να μας γράψουν και κάποια tips σε σχέση με το νυφικό μακιγιάζ. Είτε απευθυνόμενοι στους αρχάριους makeup artists είτε στις μέλλουσες νύφες! Et voilà!

ΧΡΥΣΑ  ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ

bridal makeup expertΤα νυφικά μακιγιάζ που δημιουργεί είναι κλασικά και διαχρονικά. Φροντίζει πάντα να αναδεικνύει ένα χαρακτηριστικό της νύφης και να διατηρεί πολύ σωστές ισορροπίες στα looks της. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αναδεικνύει κάθε φορά, το βλέμμα της νύφης, καθώς επίσης και το εξαιρετικό contouring που κάνει.

Οι συμβουλές της:

DO: Εμπιστεύσου τον/την makeup artist που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα μαζί του, όπως θα ένιωθες και με μια φίλη σου.

DONT: Μην επηρεάζεσαι αρνητικά από τις γνώμες των υπολοίπων, για την επιλογή του νυφικού μακιγιάζ. Να λάβεις υπόψιν σου την γνώμη των ανθρώπων που σε νοιάζονται, αλλά την τελική απόφαση πρέπει να την πάρεις εσύ!

@chrisantountoulaki_makeup

ELVIRA KOSTROMITSKAYA

bridal makeup

Η Ελβίρα είναι καινούρια στον χώρο του μακιγιάζ, ωστόσο είναι ένα μικρό διαμαντάκι. Τα looks της είναι καθαρά, φωτεινά και διαχειρίζεται με πολύ ωραίο τρόπο τις αγαπημένες της γυαλάδες στα δέρματα των νυφών. Κάτι το οποίο, ειδικά στα νυφικά μακιγιάζ, θέλει πολύ προσεκτικούς χειρισμούς.

Οι συμβουλές της:

DO: Την ημέρα του γάμου, φόρα το ομορφότερο σου χαμόγελο και προσπάθησε να φτιάξεις ηλιόλουστη ατμόσφαιρα. Η νύφη θα είναι ήδη πολύ αγχωμένη και το τελευταίο που χρειάζεται είναι να βλέπει μουτρωμένο κόσμο γύρω της.

DONT: Αν πανικοβληθείς (συμβαίνει σε αρχάριους makeup artists) μην το δείξεις, ζήτησε να πας ένα λεπτό στο μπάνιο. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως ότι και αν κάνεις τώρα δεν θα είναι χειρότερο από το να τρέξεις να φύγεις!

@elvira.muah

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

Νυφικο μακιγιαζΕίναι ιδρύτρια του @thebridalmakeupmasterclass.  Το feed της στο instagram έχει πλήθος νυφών, τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τα looks της κινούνται σε minimal και διαχρονικές τάσεις. Φωτεινά και λαμπερά δέρματα, με καθαρές βάσεις.  Καταφέρνοντας πάντα, με έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο, να τονίζει τα μάτια χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιεί έντονα χρώματα.

Οι συμβουλές της:

DO: Ο σεβασμός για εμένα είναι το Α και το Ω. Οφείλουμε να κατανοήσουμε την αισθητική και τις ανάγκες κάθε νύφης. Έτσι, της προσφέρουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεται και  την απόλυτη εμπειρία την ξεχωριστή της ημέρα!

DONT: Μην παρασύρεστε από τα trends! Μια νύφη πρέπει να είναι διαχρονική! Πρέπει να κοιτάζει τις φωτογραφίες του γάμου της σε 40 χρόνια και να αισθάνεται όμορφα με την εικόνα της, και όχι να ντρέπεται για την επιλογή της!

@theocharismakeup

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΕΓΓΙΑΝΗ

Νυφικό χτένισμαΑσχολείται αρκετά χρόνια με το μακιγιάζ και έχει πολλά editorials και σε περιοδικά του εξωτερικού. Αυτό που μου αρέσει στα looks της είναι η καθαρότητα που βγάζουν. Δίνει μεγάλη βάση στην προετοιμασία δέρματος και δημιουργεί διάφανα δέρματα και βάσεις. Με το μακιγιάζ της ενισχύει την φυσική ομορφιά κάθε νύφης, χωρίς υπερβολές και έντονες εντάσεις.

Οι συμβουλές της:

DO: Αναζητήστε έναν επαγγελματία με τον οποίο θα αισθάνεστε άνετα. Η προετοιμασία του νυφικού μακιγιάζ πρέπει να είναι μία ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία.  Επιλέξτε κάποιον/α που σας καταλαβαίνει και σας κάνει να αισθάνεστε ήρεμη.

DONT: Αποφύγετε τα makeup trends. Λάβετε  υπόψιν σας πως θα «ζήσετε» με τις φωτογραφίες του γάμου σας για την υπόλοιπη σας ζωή! Καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε εκκεντρικά looks και να επιλέξετε κάτι κλασσικό και διαχρονικό.  Μπορεί το glitter eyeliner που είδατε στην εβδομάδα μόδας να είναι trend, αλλά οι πιθανότητες είναι πως θα δείχνει παλιακό ή κιτς σε 20 χρόνια από τώρα.

@elissavet.muah

ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

νυφικό μαικιγιάζ

Είναι ιδρύτρια του @kk_dancepro_makeupstage. Στο feed της θα δείτε δείγματα δουλειάς από αρκετά νυφικά μακιγιάζ. Διαφορετικά όλα σαν στυλ, αλλά με έναν κοινό παράγοντα. Τις υπέροχες εντάσεις που δημιουργεί στο βλέμμα της κάθε νύφης και το εξαιρετικό, ισορροπημένο contouring που κάνει.

Οι συμβουλές της:

DO: Μια ομοιόμορφη και βελούδινη βάση είναι το νούμερο ένα στοιχείο που ορίζει το νυφικό μακιγιάζ. Πολλές φορές, λόγω κάμερας και φωτογραφιών, χρειάζεται να «ζεστάνουμε» την επιδερμίδα.  Αυτό γίνεται με διαφορετικές αποχρώσεις, από τον φυσικό τύπο χρώματος του προσώπου της νύφης!
DONT: Έντονη και αγχώδης η προετοιμασία για τις νύφες, όχι όμως για εμάς. Προσέχουμε να είμαστε συνεργάσιμοι, δεκτικοί όχι μόνο με την νύφη, μα και με τους συνεργάτες που συμβάλουν στην προετοιμασία. Η πίεση  χρόνου, πολλές φορές θα μας ωθήσει σε νευρικότητα, με συνέπεια κακό ποιοτικά αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Συντονιζόμαστε  με τους συνεργάτες και συγκεντρωνόμαστε αυστηρά στη δουλειά μας.

@katikoutsogiannakopoulou

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ

bridal makeup

Είναι πολλά χρόνια στον χώρο του μακιγιάζ και μετράει πλήθος συνεργασιών με νύφες, αλλά και με τον χώρο των περιοδικών και της τηλεόρασης. Τα νυφικά μακιγιάζ είναι καθαρά, με διάφανες, φυσικές βάσεις και ισορροπημένες εντάσεις. Αγαπά το all time classic νυφικό μακιγιάζ. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από τον λογαριασμό της στο instagram, όπου θα δείτε πολλά looks, minimal και αριστοκρατικά ταυτόχρονα.

Οι συμβουλές της:

DO: Διαλέξτε για το makeup σας, τον άνθρωπο που με σεβασμό θα καταφέρει να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και ταιριάζουν οι ενέργειες σας

DONT: Μην το παρακάνετε. Η ισορροπία, η αρμονία και η άνεση, θα είναι οι σύμμαχοι σας για ένα bridal make up που θα το χαρείτε και θα το θαυμάζετε όσο χρόνια κι αν περάσουν.

@mimakaravaggeli

Όλες αυτές οι συνάδελφοι, έχουν μια ξεχωριστή πορεία στην βιομηχανία της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Η καθεμία από αυτές έχει την δική της ταυτότητα και το δικό της κοινό. Για τα αποκτήσουν αυτά όμως, αφιέρωσαν και συνεχίζουν να αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην δουλειά τους. Με διαρκή ενημέρωση για νέες τεχνικές, με συνεχής εκπαιδεύσεις και σίγουρα με πολλή πολλή αγάπη για αυτό που κάνουν.

WORK HARD.DREAM BIG.

Αν το όνειρο σας είναι να γίνετε κορυφαίοι bridal makeup experts και να έχετε μια λαμπρή καριέρα στην βιομηχανία του νυφικού μακιγιάζ, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε το πρώτο βήμα. Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα της MUSE by Chrisanthi Mitrou. Στην σχολή μας θα βρείτε ταχύρρυθμα αλλά και master μαθήματα μακιγιάζ.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.