παλετες σκιων

Οι καλύτερες παλέτες σκιών για makeup lovers!

Οι καλύτερες παλέτες σκιών για makeup lovers, makeup junkies, makeup addicts και επαγγελματίες του μακιγιάζ

Η πανδημία έχει αλλάξει κατά πολύ τις αγοραστικές συνήθειες σε ότι αφορά την αγορά των καλλυντικών, αλλά και τις τάσεις του μακιγιάζ.

Προ πανδημίας, τα ματ χείλη ήταν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Αυτό έχει αλλάξει και πλέον έχουμε επικεντρωθεί στο μακιγιάζ ματιών.

Όσοι αγαπούν το μακιγιάζ, αλλά ακόμα και όσοι βάφονται περιστασιακά, έχουν αρχίσει να δίνουν περισσότερη προσοχή, στα προϊόντα ματιών. Eyeliners, mascara, τζελ φρυδιών, αλλά και παλέτες σκιών, είναι τα προϊόντα που έχουν αυξήσει τις πωλήσεις τους.

Οι παλέτες σκιών έχουν την τιμητική τους. Και γιατί όχι άλλωστε, μιας και μας εξυπηρετούν να κάνουμε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ και είναι διασκεδαστικές.

Παλέτες σκιών με έντονα χρώματα, με γήινες αποχρώσεις, με ματ ή μεταλλικές σκιές, ακόμα και με γκλίτερ.

Αν λοιπόν, είστε από αυτούς απολαμβάνετε το μακιγιάζ ματιών, κάντε scroll down για να δείτε ποιες είναι οι πιο hot παλέτες σκιών.

Οικονομικές παλέτες σκιών

Είστε makeup addicts και θέλετε συνέχεια να εμπλουτίζετε την συλλογή σας; Έχετε ξεκινήσει μόλις να πειραματίζεστε με το μακιγιάζ και δεν θέλετε να επενδύσετε σε ακριβές παλέτες ματιών; Κυνηγάτε τις παλέτες σκιών σε προσφορές; Μην αγχώνεστε, δεν είστε οι μόνοι.  Νομίζω όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μακιγιάζ και θέλουμε να τα έχουμε όλα στην συλλογή μας, αυτό κάνουμε. Αν αναζητήσετε στην Google  ” σκρουτζ παλέτες σκιών ” , θα βρείτε άπειρες παλέτες σκιών σε προσφορές.

παλετα σκιων

Παλέτα σκιών Technic

Technic Invite Only Pressed Pigment Palette

Με 15 γήινες αποχρώσεις σκιών, ροζ και βυσσινί, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών. Ιδανική και για εσάς που έχετε πράσινο ή μπλε χρώμα ματιών και θέλετε να τα αναδείξετε.

παλετα σκιων

Παλέτα σκιών W7

W7 Cosmetics Socialite Eyeshadow Palette

18 σκιές ματιών σε διαφορετικές υφές. Ματ, shimmer, duo chrome σκιές ματιών, αλλά και σκιές ματιών με pressed glitter. Ιδανική για εσάς που αγαπάτε το φυσικό μακιγιάζ ή ακόμα και για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο νυφικό μακιγιάζ και ψάχνουν φθηνές παλέτες σκιών.

Παλέτες σκιών για πράσινα μάτια

Έχετε πράσινα μάτια και θέλετε να τα αναδείξετε και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών; Οι μοβ αποχρώσεις, αλλά και οι sienna , είναι μια σταθερή αξία για τα πράσινα μάτια. Μην σας τρομάζει το έντονο χρώμα. Είναι εξίσου εύκολο να φορεθεί, όπως και τα γήινα χρώματα σκιών, απλά θέλει λίγο καλύτερο blending. Είναι μοντέρνα χρώματα και σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις με αυτά.

παλέτα σκιών για πράσινα μάτια

Παλέτα σκιών Dust and Cream

Lovely, Surprise me

Μια παλέτα on trend, με 9 αποχρώσεις, σε μικρό μέγεθος, που μπορείτε να την έχετε και στην τσάντα σας. Με ματ και ιριδίζουσες υφές, για να δημιουργήσετε eye-catching looks.

παλέτα σκιών

Παλέτα σκιών Revolution

Forever Flawless – Decadent

Αυτή η παλέτα είναι must have για επαγγελματίες και makeup lovers. Φλογερά, θερμά χρώματα για τα μάτια, για πρωινό, αλλά και βραδινό μακιγιάζ. Κοκκινωπές, πορτοκαλί και χρυσές αποχρώσεις, που θα δώσουν στα πράσινα μάτια ζωντάνια και λάμψη.

Παλέτες σκιών με glitters

Σας αρέσουν τα glamorous looks; Οι σκιές ματιών με glitter; Θέλετε να κλέβετε τις εντυπώσεις στις βραδινές σας εξόδους ; Σας έχουμε τις πιο γκλιτεράτες παλέτες για το μακιγιάζ σας.

παλέτα σκιών με γκλιτερ

Παλέτα σκιών Nyx

Glitter Goals Cream Pro Palette

Σε αυτήν την παλέτα θα βρείτε 10 γυαλιστερές αποχρώσεις. Η σύσταση τους είναι κρεμώδης και μεταξένια, γεγονός που σας βοηθάει να τις απλώσετε με μεγαλύτερη ευκολία.  Συνδυάζει έντονα, αλλά και πιο απαλά χρώματα

σκιες ματιων

Στην εταιρεία Makeup Revolution θα βρείτε μεμονωμένες σκιές ματιών με pressed glitter, σε διάφορες αποχρώσεις.

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας παλέτα με σκιές ματιών με γκλιτερ. Στο εμπόριο κυκλοφορούν μαγνητικές παλέτες σκιών, σε διάφορα μεγέθη, τις οποίες μπορείτε να γεμίσετε με διάφορες σκιές ή και ρουζ.

Παλέτες σκιών με έντονα χρώματα

Είστε τολμηροί και σας αρέσει να παίζετε με τα χρώματα; Είστε δημιουργικοί και σας αρέσει να ξεδιπλώνετε την φαντασία σας με πιο χρωματιστά μακιγιάζ; Είστε λάτρεις του fantasy ή creative μακιγιάζ; Για εσάς έχουμε τις πιο top μεγάλες παλέτες σκιών με έντονα χρώματα.

παλέτα σκιών με πολλά χρώματα

Παλέτα σκιών Carnival

BPerfect x Stacey Marie Carnival III Love Tahiti

Είναι η παλέτα που πραγματικά όταν κυκλοφόρησε, την έβλεπες παντού στο Instagram. Με 40 έντονα χρώματα σκιών, με απίστευτη χρωστική, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε και να πειραματιστείτε. Οι υφές που θα βρείτε σε αυτήν την παλέτα είναι ματ, μεταλλικές, shimmer και duo shift.

παλετα σκιων

Παλέτα σκιών Revolution

Maxi Reloaded Eyeshadow Palette Monster Mattes

Η παλέτα αυτή περιλαμβάνει 45 ματ αποχρώσεις στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Τις συγκεκριμένες σκιές καλό είναι πριν τις τοποθετήσετε στα μάτια σας, να χρησιμοποιήσετε μια βάση για σκιές ματιών. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε το χρώμα τους και θα εξασφαλίσετε ότι θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Παλέτες σκιών για επαγγελματίες

Ένας επαγγελματίας του μακιγιάζ, οφείλει να έχει μια μεγάλη γκάμα από παλέτες σκιών. Είτε high end είτε πιο οικονομικές. Μπορεί ακόμα, να δημιουργήσει τις δικές του παλέτες, μιας και (όπως ανέφερα πιο πάνω) κυκλοφορούν στο εμπόριο άδειες μαγνητικές παλέτες, που μπορεί ο καθένας να τις γεμίσει.

Ωστόσο, όλοι όσοι ασχολούμαστε επαγγελματικά με το μακιγιάζ, επενδύουμε και σε αρκετά ακριβά προϊόντα.

Τα high end προϊόντα έχουν πιο φανταχτερές συσκευασίες και κάποια από αυτά, έχουν και πιο πλούσια φόρμουλα.

Πέρα από αυτό όμως, τα luxury brands, κάνουν και εσάς και την πελάτισσά σας, να αισθάνεστε αυτήν την πολυτέλεια. Ο τραπεζικός μας λογαριασμός δεν ξέρω!

παλετες σκιων

Divine Rose II Shadow Palette

Άλλη μια θρυλική παλέτα της Pat McGrath σε συνεργασία με την Naomi Campbell. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι ασυναγώνιστη, για δυο λόγους. Πρώτον, η ποιότητα των υφών και των χρωστικών της, δεν υπάρχει σε καμία άλλη παλέτα σκιών. Δεύτερον, μέσα σε αυτήν θα βρείτε την πρώτη trio-chrome μεταλλική σκιά, που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Είναι σκιά ματιών, η οποία αλλάζει μεταξύ 3 διαφορετικών χρωμάτων στο φως.

παλέτα σκιών sephora

Instant Eye Palette in Pillow Talk

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική απόδοση των shimmering σκιών της Charlotte Tilbury, δεν μας κάνει εντύπωση ότι η συγκεκριμένη παλέτα σκιών έκανε θραύση μόλις κυκλοφόρησε. Είναι εμπνευσμένη από την απόχρωση του κραγιόν της με την ίδια ονομασία. Περιλαμβάνει 12 σκιές ματιών σε ροζ αποχρώσεις, από αυτό της σαμπάνιας μέχρι magenta. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για φυσικό, αλλά και για νυφικό μακιγιάζ.

παλέτα σκιών dior

Dior Backstage Eye Palette

Γενικά, οι σκιές ματιών της Dior, είναι must have για κάθε επαγγελματία. Περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωμάτων, που ταιριάζουν σε κάθε χρωματικό τόνο. Έχουν πλούσια χρωστική, ματ και γυαλιστερές υφές, με τις οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε φυσικά, αλλά και πιο τολμηρά looks.

παλέτα σκιών

Naughty nude Huda Beauty

Από τις καλύτερες παλέτες σκιών της Huda Beauty. 18 πραγματικά ακαταμάχητες, πλούσιες αποχρώσεις, μέσα στις οποίες και 5 καινοτόμες υφές, με μαρμάρινη όψη. Ιδανική για φυσικά looks, για smokey eyes και γενικά για τα πιο eye cathching looks.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.