καλυτερη χρωματιστη μασκαρα

Τάσεις μακιγιάζ 2021: Οι καλύτερες χρωματιστές μάσκαρα

Οι καλύτερες χρωματιστές μάσκαρα για το καλοκαίρι 2021

Η βιομηχανία της ομορφιάς, καλωσορίζει τις χρωματιστές μάσκαρα. Η τάση αυτή επανήλθε το 2021 και το βλέπουμε πολύ έντονα στα social media, Instagram και Tik tok.

Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα πόσο καιρό θα μείνει, αλλά προς το παρόν όλα δείχνουν ότι οι νέοι την έχουν αγαπήσει.

Η χρωματιστή μάσκαρα, δεν είναι κάτι νέο στον κόσμο του μακιγιάζ, αλλά είναι μια καλή επιλογή, αν θέλετε να κάνετε την αλλαγή.

Δίνει μια πινελιά χρώματος και ένα παιχνίδισμα στο βλέμμα, χωρίς να κάνετε πολλά.

Αν σου αρέσει η ιδέα της χρωματιστής μάσκαρα, είσαι στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε αυτό την τάση. Ποια είναι τα οφέλη του να φοράμε χρωματιστό mascara; Ποια χρώματα σας ταιριάζουν, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας; Πως μπορούμε να φορέσουμε ένα χρωματιστό μάσκαρα; Και φυσικά θα σας προτείνουμε τα καλύτερα χρωματιστά mascara για το καλοκαίρι του 2021.

“Γιατί να φορέσω χρωματιστή μάσκαρα;”

χρωματιστές μάσκαρα

Τοποθετώντας έγχρωμη mascara και στις κάτω και στις πάνω βλεφαρίδες, ενισχύετε το λευκό των ματιών σας. Το αποτέλεσμα; Βλέμμα εντυπωσιακό, με μια κίνηση και χωρίς να χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα και σκιές ματιών.

Το προϊόν αυτό, κάνει τα μάτια να φαίνονται ανοιχτότερα, πλούσια και πιο φωτεινά.

Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι είτε διακριτικό είτε έντονο, ανάλογα με το πόση ποσότητα θα εφαρμόσετε και τι χρώμα θα επιλέξετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας.

Εάν θέλετε να συνδυάσετε το μάσκαρα με κάποια σκιά, τότε επιλέξτε μια σκιά ματιών που να κάνει αντίθεση. Αυτό θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο χρώμα των ματιών σας και θα τα αναδείξει ακόμα περισσότερο. Θυμηθείτε όμως! Όταν την χρησιμοποιείτε σε γυμνά μάτια, η αντίθεση είναι ακόμα μεγαλύτερη και η αλλαγή στα μάτια είναι ακόμα μεγαλύτερη.

“Ποια είναι η καλύτερη χρωματιστή μάσκαρα, για το χρώμα των ματιών μου;”

χρωματιστη μασκαραΤο μακιγιάζ είναι έκφραση, διασκέδαση και δημιουργικότητα.

Μπορείτε να παίξετε με όποια χρώματα θέλετε και αγαπάτε. Ωστόσο, για κάθε χρώμα ματιών υπάρχει και ένα αντίστοιχο colored mascara, που το αναδεικνύει καλύτερα.

Θα σας δώσω κάποιες συμβουλές και tips, πώς να επιλέξετε το σωστό χρώμα για να ενισχύσετε το χρώμα των ματιών σας.

Κατά κανόνα οι ψυχροί τόνοι, όπως το πράσινο, το μπλε και το μωβ, κάνουν αντίθεση με τα καστανά μάτια. Η μπλε μάσκαρα σε καστανά μάτια, δίνει ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Η μωβ μάσκαρα σε καστανά μάτια, αναδεικνύει το βάθος τους. Επίσης, κάνουν τα μπλε ή πράσινα μάτια, να φαίνονται βαθύτερα και πιο ζωντανά.

Θέλετε να δοκιμάσετε μια έγχρωμη μάσκαρα με πιο θερμό χρώμα, όπως μπορντό ή δαμασκηνί;

Τα χρώματα αυτά προσθέτουν βάθος στα καστανά μάτια, ενώ στα πράσινα και μπλε μάτια, προσφέρουν μια λεπτή ζωντάνια.

Οι πιο φωτεινές αποχρώσεις μάσκαρα, όπως μπλε ηλεκτρίκ, ροζ και πορτοκαλί, δίνουν μια μαγεία στο βλέμμα αν θα μπορούσαμε να το πούμε έτσι).

Κάνουν αντίθεση με τα διαφορετικά χρώματα ματιών και τους τόνους του δέρματος και δίνουν μια αναπάντεχη πινελιά αντίθεσης.

Οι καλύτερες χρωματιστές μάσκαρα

χρωματιστη μασκαρα

Golden Rose perfect lashes- Blue mascara

Μπλε μάσκαρα, με κλασικό, τρίχινο βουρτσάκι, χαρίζει στις βλεφαρίδες πλούσιο χρώμα και όγκο στο λεπτό. Το συγκεκριμένο βουρτσάκι βοηθάει να τις διαχωρίζετε πιο εύκολα, χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους.

χρωματιστη μασκαρα

L’oreal, Miss baby roll mascara – Lilac

Λιλά μάσκαρα με καινοτόμο βουρτσάκι, που θυμίζει roller μαλλιών, ανασηκώνει με μια κίνηση τις βλεφαρίδες σας. Έχει έντονη απόδοση και δίνει στο μακιγιάζ σας μια παιχνιδιάρικη και funky νότα.

μάσκαρα βουργουνδί

Dust +Cream, Velvet look mascara- Burgundy

Αυτή η βουργουνδί μάσκαρα της Dust and Cream, έχει πρωτοποριακή σύνθεση, χαρίζοντας πλούσιο χρώμα και έξτρα όγκο. Με ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι, διαχωρίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να αφήνει κόμπους.

χρωματιστά μάσκαρα

Radiant, Studio perfect volume – Green

Πράσινη μάσκαρα, με σύνθεση από φυτικό κερί, περιποιείται και προστατεύει τις βλεφαρίδες. Ιδανική μάσκαρα για ακτινωτό αποτέλεσμα, μήκος και όγκο.

δαμασκηνί μάσκαρα

Radiant, Magna Lash- Plum Brown

Από τις καλύτερες δαμασκηνί μάσκαρα, που έχετε δοκιμάσει. Χαρίζει όγκο και υπέροχη καμπύλη. Με ειδική σύσταση, που με ένα πέρασμα, δίνει πλούσιο χρώμα.

χρωματιστές mascara

Seventeen, X-Traordinaire – Violet

Η μωβ μάσκαρα της Seventeen, χαρίζει τρισδιάστατες βλεφαρίδες, πλούσιο όγκο και έντονο μωβ χρώμα. Γενικά, η εταιρεία, έχει τις πιο ωραίες χρωματιστές μάσκαρα που θα βρείτε στην αγορά.

ροζ mascara

Colorpop, BFF Volumizing mascara – Pink

Ίσως η μοναδική ροζ μάσκαρα που κυκλοφορεί στην αγορά. Η αλήθεια είναι ότι έψαξα αρκετά να βρω, κάποια ροζ mascara σε κατάστημα Ελλάδας, αλλά μάταια.

Με λεπτές ίνες που βοηθούν να διαχωρίζονται οι βλεφαρίδες από την ρίζα ως την άκρη.

Στην συγκεκριμένη σειρά, θα βρείτε επίσης κόκκινη μάσκαρα, που είναι απίθανη για καστανά μάτια, αλλά και μπλε ηλεκτρίκ μάσκαρα, που είναι ωραία επιλογή για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Tips: Πώς να φορέσετε χρωματιστή μάσκαρα

καλύτερες χρωματιστές μάσκαρα

  1. Τις έγχρωμες μάσκαρα, μπορείτε να τις βάλετε σε ποιο παχιές στρώσεις. Σε αντίθεση με την μαύρη, που συνήθως προσπαθούμε να διαχωρίσουμε τις βλεφαρίδες μεταξύ τους.
  2. Απλώστε μια στρώση αρχικά, προσπαθώντας να καλύψετε με χρώμα όλη την βλεφαρίδα κατά μήκος της. Αφήστε να στεγνώσει και περάστε και άλλη στρώση.
  3. Αν επιθυμείτε σαν αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες σας να είναι διαχωρισμένες, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα για να τις διαχωρίσετε.
  4. Αν έχετε αμφιβολίες για το ποιο χρώμα να επιλέξετε, διαλέξτε το μπλε. Είναι μια ασφαλής επιλογή, μιας και ταιριάζει σε όλους.
  5. Αν θέλετε να συνδυάσετε το smokey σας, με μια χρωματιστή μάσκαρα, διαλέξτε σίγουρα την μπορντό. Δίνει πιο σέξι αποτέλεσμα. Ταιριάζει επίσης και με μπρονζέ και χρυσές σκιές ματιών.
  6. Για να επιτύχετε να ντύσετε τις βλεφαρίδες σας, με όλη την ένταση του χρώματος της μάσκαρα. Εφαρμόστε πριν ένα λευκό primer βλεφαρίδων. Αφήστε το να στεγνώσει και έπειτα τοποθετήστε την μάσκαρα σας.
  7. Η χρωματιστή μάσκαρα, είναι ιδανική για μίνιμαλ looks. Ουδέτερο ή καθόλου μακιγιάζ στα μάτια και nude χείλη.
  8. Αν σας αρέσουν τα πιο παιχνιδιάρικα looks, δοκιμάστε να κάνετε matchy matchy με το eyeliner σας. Επιλέξτε ένα eyeliner ίδιο χρώμα με το mascara σας. Extra tip: Αν δεν έχετε ίδιο χρώμα eyeliner, χρησιμοποιήστε από το προϊόν της μάσκαρα για να δημιουργήσετε την γραμμή σας.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.