σκιές ματιών

Ποιες σκιές ματιών αναδεικνύουν τα μάτια σας.

Ποιες σκιές ματιών αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σας.

Το να βρείτε  σκιές ματιών, που να αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σας, μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο. Μπορεί να παρακολουθείτε κάποια βίντεο στο YouTube, αλλά το να μάθετε να βάζετε σκιά, ίσως είναι δύσκολο.

Και αυτό γιατί, κάθε τύπος ματιού είναι διαφορετικός. Σε άλλες περιοχές πρέπει να βάλουμε κρεμώδη προϊόντα και σε κάποιες άλλες πούδρινα.

Υπάρχουν μάτια, ανεξάρτητα από την ηλικία, που έχουν περισσότερες γραμμές στο κινητό βλέφαρο. Εκεί είναι καλύτερο να μην μπει μια μεταλλική σκιά ματιών, γιατί θα τις αναδείξει περισσότερο.

Ωστόσο, ένας εξαιρετικός τρόπος για να διευκολυνθείτε σε ότι αφορά την σκιά ματιών, είναι επιλέξετε κάποια που να αναδεικνύει το χρώμα των ματιών σας.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους, που χρησιμοποιούμε τις σκιές ματιών στο μακιγιάζ. Πέρα από το να διορθώσουμε το σχήμα των ματιών, τις χρησιμοποιούμε και για να αναδείξουμε τα χρώματα των πελατών μας.

Μπαίνετε τώρα στον κόσμο του μακιγιάζ, σαν ερασιτέχνες ή θέλετε να αρχίσετε να κάνετε το μακιγιάζ σας, μόνοι σας; Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε ποια χρώματα σκιών σας ταιριάζουν, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας.

σκιές ματιών για καστανά μάτια

Καστανά μάτια

Όσοι έχουν καστανά μάτια, είναι οι τυχεροί σε ότι αφορά τα χρώματα των σκιών, γιατί τους ταιριάζουν σχεδόν όλα.

Ουδέτερα χρώματα, όπως το χάλκινο και το χρυσό, αναδεικνύουν κομψά τα καστανά μάτια. Αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε ή του magenta, δίνουν μια πινελιά χρώματος και ένα pop up στο βλέμμα σας.

Πραγματικά ότι και να επιλέξετε, θα αναδείξει υπέροχα το χρώμα των ματιών σας.

σκιές ματιών για πράσινα

Πράσινα μάτια

Μερικά από τα χρώματα σκιών που σας ταιριάζουν, είναι τα ροζ και τα μοβ. Οι μωβ σκιές ματιών, θα αναδείξουν τις χρυσές αποχρώσεις που έχετε στα μάτια σας. Το πράσινο χρώμα είναι ακριβώς απέναντι από το μωβ, στον χρωματικό κύκλο. Αυτός είναι και ο λόγος, που θα κάνει ωραία αντίθεση με το χρώμα των ματιών σας.

σκιές ματιών για μπλε μάτιαΜπλε μάτια

Τα μπλε μάτια έχουν μια φυσική ζωντάνια και δεν χρειάζονται τόση βοήθεια για να τονιστούν. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια χρώματα σκιών, που τα βοηθούν.

Οι  σκιές ματιών με πορτοκαλί απόχρωση, είναι αυτές που κάνουν τα χρώμα των ματιών σας, να “σκάει”.

Σε γενικές γραμμές, τα ζεστά χρώματα σκιών, είναι ιδανικά για εσάς, όπως επίσης τα καφέ και τα γκρι. Μια εξαιρετική επιλογή, είναι και οι μεταλλικές ασημί ή ανθρακί σκιές ματιών.

Καλό είναι, να αποφεύγετε τις μπλε αποχρώσεις, γιατί κάνουν το χρώμα των ματιών σας να χάνεται.

σκιές ματιών για γκρι μάτια

Γκρι μάτια

Το γκρι χρώμα ματιών δεν είναι και τόσο συνηθισμένο και ίσως δυσκολεύεστε περισσότερο να βρείτε χρώματα σκιών που σας ταιριάζουν.

Οι smoky αποχρώσεις, αυτές που δίνουν βάθος και ένταση στο βλέμμα, είναι αυτές που είναι ιδανικές για εσάς. Ενισχύουν ακόμα περισσότερο το γκρι χρώμα. Ψυχρά χρώματα, όπως μπλε, πράσινα και μοβ είναι μια καλή επιλογή. Επίσης τα ανθρακί και τα σκούρα γκρι.

σκιές ματιών για καστανά μάτια

Σκούρα καστανά μάτια

Όσοι έχετε σκούρα καστανά μάτια, σας ταιριάζουν οι σκιές ματιών με χρώμα. Ασημί και βιολετί χρώματα, είναι αυτά που αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σας.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.