σκούρο κραγιόν 7

10 λόγοι για να φορέσετε σκούρο κραγιόν

Το σκούρο κραγιόν είναι υπέροχο και δεν χωράει αμφιβολία για αυτό. Κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα και προσθέτει ένα σέξι και δραματικό φινίρισμα, σε κάθε σας εμφάνιση.

Επιπλέον, ένα σκούρο κραγιόν, μπορεί να συμπληρώσει τόσο ένα makeup no makeup μακιγιάζ, όσο και ένα πιο έντονο, βραδινό.

Ταιριάζει με casual και με επίσημα ρούχα και το πιο σημαντικό, είναι πολύ μοντέρνο αυτήν την στιγμή.

Είδαμε πολλές αποχρώσεις σκούρων κραγιόν, σε όλα τα runaways και επίσης, βλέπουμε όλες τις μεγάλες εταιρείες καλλυντικών, να λανσάρουν μια μεγάλη ποικιλία από σκούρες αποχρώσεις κραγιόν.

Ένα σκούρο κραγιόν, σας δίνει ωραία vibes

Το σκούρο κραγιόν τονίζει τα χαρακτηριστικά σας και τα κάνει να φαίνονται πιο έντονα. Σας κάνει να φαίνεστε πιο τολμηροί και σίγουρα περισσότερο πειστικοί σε ότι επιθυμείτε.

Όταν φοράμε έντονο κραγιόν, οι άνθρωποι παίρνουν πιο σοβαρά αυτό που λέμε και μας δίνουν περισσότερη προσοχή.

Ανήκετε στην κατηγορία αυτών που έχουν baby face και δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτό; Αισθάνεστε ότι λόγω αυτού, οι άλλοι δεν σας παίρνουν στα σοβαρά και προσπαθείτε μέσω του μακιγιάζ να το αλλάξετε;

Δοκιμάστε, πως θα φαίνεται πάνω σας ένα σκούρο κραγιόν. Να είστε βέβαιοι, ότι αυτό θα σας δώσει λύση στο πρόβλημά σας.

σκούρο κραγιόνΦορέστε το σαν επαγγελματίας

Όταν πρόκειται να φορέσετε σκούρο κραγιόν, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι κάνουν μεγάλη αντίθεση με τον τόνο του δέρματος σας.

Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερα την περιοχή γύρω από τα χείλη σας και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι άψογα.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ας υποθέσουμε ότι φοράτε σωστά το σκούρο κραγιόν. Σε αυτήν την περίπτωση, όσοι σας δουν, θα εκπλαγούν από το πόσο σωστά το βάλατε και πόσο ωραία διαμορφώσατε τα χείλη σας.

Φορώντας ένα τολμηρό, σκούρο κραγιόν με επαγγελματικό τρόπο, θα κάνει τους άλλους να εντυπωσιαστούν.

Γιατί να περιμένεις το Halloween, για να κάνεις ένα gothic look;

Σίγουρα ένα ακραίο μακιγιάζ, με πολύ τονισμένα τα μάτια και έντονο, σκούρο κραγιόν, δεν είναι μια καθημερινή επιλογή.

Ναι μεν τα goth looks, είναι για ειδικές περιπτώσεις, αλλά όχι, δεν είναι μόνο για το Halloween. Είναι μόνο ένα στερεότυπο, ότι τα γκόθικ μακιγιάζ, είναι πολύ ακραία.

Δίνουν μια πιο σκοτεινή και μυστήρια εμφάνιση, αλλά όχι στο πρόσωπό σας, αν διαχειριστείτε σωστά τις ισορροπίες στο μακιγιάζ σας.

Η ισορροπία είναι το παν. Μην τα τονίσετε όλα στο πρόσωπό σας. Επιλέξτε να τονίσετε δυο στοιχεία, μάτια και χείλη, για παράδειγμα. Στα μάγουλα κρατήστε χαμηλά τους τόνους και τις εντάσεις.

μωβ κραγιονΝα είστε σίγουροι, ότι το ραντεβού σας θα σας βρει ελκυστικούς.

Και μπορεί το ραντεβού σας να μην παραδεχτεί ότι του αρέσει το σκούρο κραγιόν στα χείλη σας, άλλα να είστε σίγουροι ότι θα του κεντρίσει την προσοχή. Είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει πάνω σας.

Δεδομένου, ότι θα κοιτάξει τα χείλη σας έτσι και αλλιώς, φροντίστε τα ιδιαίτερα και κάντε τα το επίκεντρο της προσοχής.

Αρχικά, κάπου εδώ να πούμε, ότι όποιος σας εκτιμά πραγματικά, θα το βρει φυσιολογικό.

Ορισμένοι άνθρωποι, προτιμούν στο πρώτο ραντεβού να φορέσουν ένα ελαφρύ μακιγιάζ και nude κραγιόν. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή στα χείλη σας, είναι να φορέσετε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο κραγιόν, το λατρεύουν γυναίκες και άντρες.

Είναι η ευκαιρία σας, να λάμψετε σε ένα party.

Προτείνουμε το σκούρο κραγιόν για πολλές περιπτώσεις. Ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να νιώσετε άνετα με αυτό, από το να φοράτε σκούρο κραγιόν σε πάρτι!

Είναι σίγουρη επιτυχία, αφού στα πάρτι και τα νυχτερινά κέντρα, τα φώτα που αναβοσβήνουν και τα κάνουν πιο παιχνιδιάρικα.

Αν πρόκειται, λοιπόν, για πάρτι, δεν χρειάζεται καν να ακολουθήσετε τον κανόνα, να τονίσετε μόνο ένα μέρος του προσώπου σας.

Δώστε τα όλα. Μπορείτε άνετα να έχετε σκούρο κραγιόν, σε συνδυασμό με smokey eyes.

Θα φαίνεστε λαμπεροί και ελκυστικοί, χωρίς καμία αμφιβολία.

σκούρο κραγιόν 5Τα χείλη σας θα είναι το πιο αξιοσημείωτο σημείου του χώρου.

Ας μην λέμε ψέματα, όλοι θέλουμε την προσοχή! Πως θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας;  Φορέστε ένα σκούρο κραγιόν. Μωβ, μπορντό, κόκκινο, οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας πηγαίνει και μπορείτε να υποστηρίξετε. Σπάνια μας συμβαίνει, να φορέσουμε ένα σκούρο μοβ κραγιόν και οι άνθρωποι να μην σχολιάσουν τα χείλη μας και το πόσο τολμηρά φαινόμαστε. Θα φέρει την προσοχή, στο πιο αισθησιακό μέρος του προσώπου σας, οπότε θα πρέπει να είστε σίγουροι και ικανοποιημένοι με αυτό. Βεβαιωθείτε ότι τα χείλη σας είναι ενυδατωμένα και έτοιμα!

Ένα σκούρο κραγιόν, ταιριάζει με όλα τα outfit.

Πολλοί πιστεύουν, ότι ένας ουδέτερος τόνος κραγιόν, είναι κατάλληλος για κάθε μέρα, ακριβώς επειδή είναι ουδέτερο. Αντίθετα, πολλά outfits, απαιτούν ένα πιο τολμηρό μακιγιάζ ματιών ή έντονα χείλη.  Τα έντονα κραγιόν, δίνουν στην έκφρασή σας, μια εντελώς διαφορετική διάσταση. Ένας άλλος μύθος λέει, ότι τα σκούρα κραγιόν είναι για αργά τα βράδια, ειδικές περιστάσεις και ακραίες εμφανίσεις. Όπως αναφέραμε πριν, ναι είναι. Είναι γεγονός όμως, ότι οι πιο σκούρες αποχρώσεις, είναι τόσο μοντέρνες. Μπορούν να ταιριάζουν με το ντύσιμό σου, ακόμα και αν φοράς κάτι casual και άνετο.  Επίσης, φορώντας ένα σκούρο κραγιόν στην δουλειά, σε συνδυασμό με τα επίσημα ρούχα σου, είναι ένα plus bonus. Χτίζει από μόνο του, μια ολόκληρη επαγγελματική εμφάνιση.

μαύρο κραγιόνΤο σκούρο κραγιόν σας κάνει να φαίνεστε πιο σίγουροι και με αυτοπεποίθηση.

Είναι γεγονός, ότι το μακιγιάζ βοηθά να νιώθουμε πιο ελκυστικοί. Ακόμα και αν επιλέξετε να κάνετε κάτι πιο φυσικό, πάλι θα αναδείξετε την φυσική ομορφιά σας.

Ωστόσο, όλοι ξέρουμε ότι ένα κραγιόν, πόσο μάλλον έντονο, αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας.

Φυσικά, κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να σας βοηθήσει, αν δεν μπορείτε να το υποστηρίξετε. Βρείτε μια απόχρωση σκούρου κραγιόν, που να μπορείτε να φορέσετε άνετα.

Σημασία έχει να νιώσετε πρώτα εσείς άνετα με τον εαυτό σας. Μόλις αισθανθείτε καλά με την εμφάνισή σας, η αυτοπεποίθησή σας θα πάρει το προβάδισμα από μόνη της.

Η προσωπικότητά σας θα δείχνει πιο ενδιαφέρουσα.

Ας υποθέσουμε, ότι είστε οι μόνοι σε έναν χώρο, που φοράτε σκούρο κραγιόν. Οι άνθρωποι γύρω σας, θα παγιδευτούν στην εκτίμησή τους, για την προσωπικότητά σας!

Είναι φυσικό, ότι πιστεύουν για εσάς, ότι είστε γενναίοι και τολμηροί. Ένας άνθρωπος, που δεν φοβάται να πει την άποψή του και σίγουρα κάποιος με εκλεπτυσμένο γούστο.

Μην εκπλαγείτε, αν διαπιστώσετε, ότι οι άνθρωποι δημιουργούν τη «σκοτεινή πλευρά» σας στο κεφάλι τους. Ειδικά αν είστε πολλοί τολμηροί και φοράτε μαύρο ή μπλε σκούρο κραγιόν.

Και όχι, δεν συμβαίνει αυτό μόνο με τα σκούρα χρώματα κραγιόν. Κάθε χρώμα, δίνει κάτι άλλο στο στυλ σας.

Έτσι, αν προτιμάτε το ζεστό ροζ, μήπως σας αρέσει το φλερτ και είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες;

Ένα σκούρο κραγιόν, είναι το συνώνυμο του σοφιστικέ.

έντονο μακιγιάζ

Γνωρίζετε ότι τα σκούρα κόκκινα χείλη, ήταν από τα πιο σέξι και πιο κλασικά χαρακτηριστικά του περασμένου αιώνα;

Τα τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι ο κόσμος στράφηκε σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Ολοένα και περισσότεροι, προτιμούν τα nude κραγιόν, μιας και θεωρούν ότι είναι για όλες τις ώρες.

Ωστόσο, μην αφήσετε τη νέα τάση να ακυρώσει την κλασική που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Και μάλιστα αυτή την σεζόν, είναι και τάση τα σκούρα κραγιόν.

Η μόδα και η ομορφιά εστίαζαν περισσότερο στην πολυπλοκότητα από ότι σήμερα. Οι γυναίκες φαίνονταν πλούσιες, όχι μόνο για τα ρούχα τους αλλά και για το πώς φορούσαν μακιγιάζ.

Στις μέρες μας, παρακολουθούμε τόσα πολλά blogs μόδας, ψάχνοντας τρόπους, να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας ως αριστοκρατικό και επιτυχημένο.

Ακόμα, όταν πρόκειται για μακιγιάζ, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι τα σκούρα χείλη δίνουν στο πρόσωπό σας την πιο πλούσια εμφάνιση που θα είχατε πετύχει!

Μετά από όλες αυτές αποδείξεις, ότι ένα σκούρο κραγιόν αλλάζει την εικόνα σας για πάντα, δεν βλέπουμε κανέναν λόγο, να μην το δοκιμάσετε.

Μόλις δοκιμάσετε αυτήν την τάση, δεν θα μπορείτε να την αφήσετε να φύγει!

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.