μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Τα 7 πιο διαχρονικά κόκκινα κραγιόν, για iconic εμφανίσεις.

Τα ροζ κραγιόν, δίνουν μια πιο επαγγελματική αίσθηση στο στυλ σας. Τα nude, είναι διακριτικά. Τα πορτοκαλί, τα φούξια και τα κρεμ, είναι πολύ ωραία επίσης. Τα κόκκινα κραγιόν όμως, έχουν τις ιδανικές αποχρώσεις για κάθε περίσταση.

Τα κόκκινα κραγιόν, είναι το μικρό μαύρο φόρεμα του κόσμου της ομορφιάς. Απλώνοντας, μια μόνο, στρώση κόκκινου κραγιόν, αισθάνεστε ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Είναι αναμφισβήτητα πολύ ισχυρό.

Προσθέστε έναν αέρα Hollywood στην εμφάνισή σας

μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο να φορέσετε κόκκινο κραγιόν. Και αυτό γιατί, την μια είναι στα χείλη σας και την άλλη μπορεί να ξεφύγει από το περίγραμμα και να σας μουτζουρώσει.

Ωστόσο, είναι εύκολο να το φορέσετε. Απλά, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά την φόρμουλα που σας ταιριάζει.

Το μυστικό για να φορέσετε σωστά τα κόκκινα κραγιόν, είναι να βρείτε την ιδανική απόχρωση, για τον τόνο του δέρματός σας.

Υπάρχουν εκατοντάδες κόκκινα κραγιόν εκεί έξω και εύρεση της δίκης σας απόχρωσης μπορεί να σας τρομάζει.

Ένα μικρό tip, είναι να παρατηρήσετε το χρώμα των χειλιών σας. Αν τα χείλη σας έχουν βαθύ, σκούρο χρώμα που ίσως τείνει προς το μωβ, τότε ο υποτόνος του δέρματός σας είναι ψυχρός. Αν το χρώμα των χειλιών σας, τείνει στο καστανό ή καφέ, τότε ανήκετε στην κατηγορία του θερμού.

Πώς να φορέσετε τα κόκκινα κραγιόν

κόκκινα κραγιόνΈνα κόκκινο κραγιόν, μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία συγκεκριμένων εμφανίσεων. Για παράδειγμα, τα ψυχρά κόκκινα κραγιόν, αυτά που έχουν μπλε υποτόνους, φαίνονται πιο δροσερά και δίνουν έναν ρετρό αέρα.

Τα θερμά κόκκινα κραγιόν, αυτά που εμπεριέχουν πορτοκαλί μέσα τους, είναι πιο ζεστά και πιο μοντέρνα.

Για να δημιουργήσετε την απόλυτη γαλλική εμφάνιση, φορέστε ένα κόκκινο κραγιόν και απλά τονίστε το βλέμμα σας, με άφθονο mascara. Αν θέλετε να δώσετε κάτι παραπάνω στο look σας, δώστε ένταση στο βλέμμα σας, με μια winged γραμμή eyeliner. Το τελευταίο look, ναι μεν έχει μια ‘50s αισθητική, αλλά ταυτόχρονα είναι από τα πιο διαχρονικά μακιγιάζ.

Ότι και να επιλέξετε, να θυμάστε ότι τα κόκκινα κραγιόν σας δίνουν άλλον αέρα και προσδίδουν στο στυλ σας αίγλη και κομψότητα.

Κόκκινα κραγιόν που άντεξαν στην πορεία των χρόνων

κόκκινα κραγιόνΣτην ιστορία του κόκκινου κραγιόν, υπάρχουν αποχρώσεις και φόρμουλες, που είναι τόσο iconic και τις γνωρίζουν όλοι με το όνομά τους.

Οι οπαδοί του κόκκινου κραγιόν, μπορούν να εντοπίσουν την διαφορά μεταξύ κόκκινου της φωτιάς, μπορντό και του καθαρού κόκκινου.

Υπάρχουν κάποια κόκκινα κραγιόν, που έχουν αντέξει στην πορεία του χρόνου. Αυτές, έχουν φορεθεί από πολλές γενιές και συνεχίζουν να αγαπιούνται και από τις νεαρότερες.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα κόκκινο κραγιόν, είναι ότι και μια basic τσάντα για μια γυναίκα. Για αυτό και εμείς σας έχουμε τις δικές μας προτάσεις, με τα πιο διαχρονικά και πολυφορεμένα κόκκινα κραγιόν.

Τα 7 πιο διαχρονικά κόκκινα κραγιόν

κόκκινο κραγιόν mac

Mac matte lipstick in Ruby Woo

Αναμφισβήτητα η πιο διάσημη απόχρωση κόκκινου κραγιόν. Αγαπημένη, best seller απόχρωση. Η υφή της είναι semi-matte και μπορείτε να την φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ. Είναι γεγονός, ότι ταιριάζει σε όλους και είναι απόλυτα ιδανική και για επαγγελματικές συναντήσεις.

κόκκινα κραγιόν 6

Rouge Dior lipstick in 999

Είναι η αγαπημένη απόχρωση όλων των διασήμων, εδώ και χρόνια. Είναι η πιο λατρεμένη, κλασική απόχρωση, που όταν το φοράς, δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι την κομψότητα. έχει πολύ ωραία σατέν υφή και αναδεικνύει υπέροχα, όλες τις επιδερμίδες.

κόκκινο κραγιόν chanel

Chanel rouge allure luminous intense lip color in Pirate

Μπορεί η Chanel να έχει στο οπλοστάσιο της, 12 καταπληκτικές αποχρώσεις κόκκινων κραγιόν, αλλά η συγκεκριμένη είναι η πιο αγαπημένη. Με κρεμώδη, μαλακή σύσταση, είναι αναμφίβολα το κόκκινο κραγιόν που πρέπει να έχεις μέσα στην τσάντα.

κραγιόν

Gucci rouge a levres satin in Goldie red

Όλη η γκάμα της Gucci beauty, έχει να κάνει με την καθημερινή σας εμφάνιση. Η συγκεκριμένη απόχρωση, έχει μπλε υποτόνους και  εξαιρετικά απαλή ματ υφή. Αν θέλετε να κάνετε μια έξυπνη εμφάνιση, φορέστε αυτήν την απόχρωση και απλά βουρτσίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω και βάλτε αρκετό μάσκαρα.

κόκκινο lipstick

Tom Ford lip color in Scarlet rouge

Το απόλυτο κραγιόν για βραδινές εξόδους. Με semi-matte, σταθερή υφή και πλούσια χρωστική. Συνδυάστε το με μια γραμμή eyeliner και ετοιμαστείτε να κλέψετε όλα τα βλέμματα.

red lipstick revlon

Revlon Super lustrous lipstick in Fire & ice

Η συγκεκριμένη απόχρωση της Revlon, κυκλοφορεί από το 1952. Από τα πιο φορεμένα κόκκινα κραγιόν. Με κρεμώδη, ενυδατική φόρμουλα, παρόλα αυτά είναι αρκετά σταθερό. Είναι μεσαίου τόνου, με ουδέτερους υποτόνους, για αυτό και μπορεί να φορεθεί άνετα, από όλους τους χρωματικούς τύπους.

kokkino kragion

YSL Rouge pur coulure lipstick in Le rouge

Έχει κρεμώδη και ελαφριά υφή και ενώ το φοράτε, ταυτόχρονα ενυδατώνει τα χείλη σας. Πούσια χρωστική, για κατακόκκινα, εντυπωσιακά χείλη. Αυτή η απόχρωση, μπορεί να σας συνοδεύσει σε όλες σας τις εμφανίσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.