πούδρες προσώπου

Οι 6 καλύτερες πούδρες για σταθεροποίηση

Πάρτε παράδειγμα από τους επαγγελματίες του μακιγιάζ. Οι πούδρες ρύθμισης της λιπαρότητας και σταθεροποίησης, είναι το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το βαλιτσάκι τους.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, που υπάρχει αυξημένη θερμοκρασία και υγρασία, οι πούδρες είναι απαραίτητες. Η σταθεροποίηση του μακιγιάζ είναι από τα πιο σημαντικά βήματα, όλης της διαδικασίας. Άλλωστε, ποιος δεν θέλει, το μακιγιάζ του να έχει μεγάλη διάρκεια;

Διάφανη ή με χρώμα, σε πεπιεσμένη ή ελεύθερη μορφή. Ότι και αν προτιμάτε, υπάρχει μια φόρμουλα, που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Ακόμα και αν προτιμάτε, τα dewy looks περισσότερο από τα ματ, οι πούδρα που εφαρμόζετε στρατηγικά και στοχευμένα, είναι απαραίτητη. Και αυτό γιατί, απορροφά την περιττή λιπαρότητα και διατηρεί τα προϊόντα στην θέση τους, για περισσότερη ώρα.

Βέβαια, οι πούδρες δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να απορροφήσουν την λιπαρότητα και να εξασφαλίσουν διάρκεια. Οι πούδρες, ουσιαστικά, “τελειώνουν” το μακιγιάζ και δημιουργούν μια λεία υφή στην επιδερμίδα.

Όταν πρόκειται για πούδρες, η προσέγγιση less is more, είναι η καλύτερη. Δίνει περισσότερο έλεγχο του προϊόντος.

Τοποθετήστε το πινέλο σας στην πούδρα, τινάξτε το μέχρι να φαίνεται ότι δεν έχει μείνει κάτι πάνω του και στην συνέχεια, εφαρμόστε.

Αν δεν επιθυμείτε να εφαρμόσετε πούδρα σε όλο το πρόσωπο, τοποθετήστε στο μέτωπο, μύτη, πηγούνι και στα πλαϊνά των χειλιών. Αυτή η στοχευμένη τοποθέτηση, βοηθάει να μετριάσετε την γυαλάδα και την λιπαρότητα, που οδηγούν σε πορώδη εμφάνιση.

Για να σας διευκολύνουμε στην έρευνα αγοράς, έχουμε συλλέξει σε αυτό το άρθρο, τις καλύτερες πούδρες. Είτε θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε τοπικά είτε σε όλο το πρόσωπο, ακόμα και πούδρες για να κάνετε την τεχνική baking.

6 πούδρες προσώπου για σταθεροποίηση

matte powder

HD studio finishing powder- NYX

Είναι πούδρα σεταρίσματος, με εξαιρετικά ανάλαφρη και βελούδινη υφή. Έχει ματ φινίρισμα, δημιουργεί ένα φιλμ στο δέρμα σας, εξαφανίζοντας τους πόρους και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ σας.

compact powder

Mineralize skinfinish powder- MAC

Πούδρα σε πεπιεσμένη ( compact ). Η συγκεκριμένη πούδρα, είναι ψημένη. Έτσι λέγονται όσο προϊόντα σε μορφή compact, είναι φουσκωτά από πάνω. Αυτά τα προϊόντα, είναι μεν πούδρινα, αλλά αφήνουν μια κρεμώδη αίσθηση στην αφή. Δίνει πολύ ωραίο, σατινέ και φυσικό αποτέλεσμα.

πούδρα ρυζιού

Hi Rice! Coloured rice powder- PAESE

Πούδρα σε ελεύθερη μορφή με ελαφρύ χρώμα. Η σύστασή της είναι καινοτόμα και είναι από σκόνη ρυζιού. Βοηθά στην απορρόφηση του σμήγματος  και δίνει ματ αποτέλεσμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer, πριν από το foundation, βοηθώντας το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο.

loose powder

Bamboo powder- PAESE

Άλλη μια πούδρα της συγκεκριμένης εταιρείας, που κερδίζει τις εντυπώσεις. Με ελαφριά και μεταξένια σύσταση, Έχει διάφανο αποτέλεσμα και αυτό την κάνει ιδανική για όλους τους χρωματικούς τύπους. Έχει ματ φινίρισμα, με μια απαλή λάμψη. Αυτό βοηθάει στο να φαίνεται το δέρμα πιο φυσικό και όχι φλατ.

loose powder

Translucent loose powder- LAURA MERCIER

Από τις καλύτερες πούδρες σταθεροποίησης της αγοράς. Δίνει βελούδινη όψη, λειαίνει ατέλειες και λεπτές γραμμές και αφήνει το φως να αντανακλάται, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται φυσικό.

compact powder

Ambient lighting powder- HOURGLASS

Αν σας αρέσει το dewy skin, αλλά ταυτόχρονα θέλετε και σταθεροποίηση, αυτή είναι πιο ιδανική πούδρα. Καλύπτει τυχόν ατέλειες του δέρματος, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες και δίνει μια κολακευτική λάμψη στο δέρμα. Η σύνθεσή του, είναι τέτοια, που προσαρμόζεται σε κάθε χρωματικό τόνο.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.