φυσικό μακιγιάζ

6 concealers για κάθε τύπο δέρματος

Είτε τα χρειάζεστε για να καλύψετε ένα ψεγάδι, να φωτίσετε τα μάτια σας ή να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματός σας, τα concealers είναι το προϊόν που αλλάζει το παιχνίδι.

Τώρα που το φρέσκο, λαμπερό δέρμα είναι το απόλυτο trend, τα concealers είναι τα μόνο προϊόντα μακιγιάζ που χρειαζόμαστε. Επίσης, είναι το must have καλλυντικό, για όσους δεν θέλουν να περνούν ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Πολλοί makeup artists, συνιστούν να εγκαταλείψετε το foundation, για ένα καλό concealer που να εφαρμόζεται σε όλα τα σωστά σημεία. Σε περιοχές με ερυθρότητα, κηλίδες, υπερμελάχρωση ή ακόμα για όπου θέλετε να δώσετε λάμψη.

Οι φόρμουλες τους τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει άλματα. Πλέον, δεν θα βρείτε στην αγορά, concealers που να δίνουν cakey αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν το κάνουν, μπορεί να οφείλετε ή στην λάθος διαχείρισή τους ή στην λάθος ποσότητα εφαρμογής.

Για παράδειγμα, εάν επιθυμείτε ένα ανεπαίσθητο φινίρισμα, οι makeup artists συστήνουν να το εφαρμόζετε με τα δάχτυλα. Έτσι, παίρνει θερμότητα από το δέρμα σας και το βοηθά να αφομοιωθεί καλύτερα μέσα σε αυτό.

Αν προτιμάτε να το εφαρμόζετε με πινέλο, τότε θα πρέπει να βρείτε το ιδανικό πινέλο μακιγιάζ, ανάλογα με το φινίρισμα ου επιθυμείτε.

Τα buffer πινέλα δίνουν μέτρια ή έντονη κάλυψη, ενώ τα δίτριχα με πιο μακριές τρίχες, είναι πιο ευέλικτα και δίνουν πιο ελαφρύ και ελεύθερο αποτέλεσμα.

Πιστέψτε μας, το δέρμα σας θα σας ευχαριστεί, μόλις βρείτε το ιδανικό concealer για εσάς.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μαζί σας, τα καλύτερα concealers της χρονιάς, για όλες τις απαιτήσεις. Υφή, φινίρισμα, κάλυψη, για νεαρές ηλικίες, αλλά και για ώριμες επιδερμίδες.

Το καλύτερο concealer για κάτω από τα μάτια

κονσιλερ ναρς

Nars Radiant Creamy Concealer

Είναι βραβευμένα και πραγματικά είναι εκπληκτικά. Το συγκεκριμένο, είναι δημοφιλές για την κάλυψη του. Δίνει μέτρια κάλυψη, ωστόσο μπορείτε να το “χτίσετε” για να κάνετε κάτι πιο έντονα καλυπτικό. Διορθώνει τις δυσχρωμίες κάτω από τα μάτια, δίνοντας φυσικό και λαμπερό φινίρισμα. Λειτουργεί τέλεια σε μάτια με λεπτές γραμμές.

Το καλύτερο high-street concealer

κονσιλερ λορεαλ

L’Oreal Paris true match eye cream in a concealer

Το απόλυτο υβριδικό προϊόν. Αυτό το concealer συνδυάζει επίσης, κρέμα ματιών, πλούσια σε υαλουρονικό οξύ. Έτσι, ενυδατώνει και ταυτόχρονα φωτίζει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Και το καλύτερο; Είναι πολύ οικονομικό.

Το καλύτερο πολυχρηστικό concealer

κονσιλερ αρμανι

Giorgio Armani Luminous silk concealer

Αν έχετε δοκιμάσει το εξαιρετικό foundation του Giorgio Armani, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε, ότι προσφέρει ακριβώς την σωστή ποσότητα κάλυψης και λαμπερό φινίρισμα. Αυτό το concealer είναι εξίσου καλό και αναμιγνύεται άψογα στο δέρμα σας.  Αν έχετε ελαφριές δυσχρωμίες μπορείτε να το εφαρμόσετε τοπικά και να μην φαίνεται καθόλου.

Το καλύτερο long wear concealer

κονσιλερ

Laura Mercier Flawless fusion ultra longwear concealer

Σχεδιασμένο για να διαχέει το φως και να δίνει φυσικό φινίρισμα. Είναι το απόλυτο θαύμα για τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα είναι αόρατο στο δέρμα. Έχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, ψυχρούς, θερμούς και ουδέτερους τόνους. Σίγουρα, θα βρείτε το “ταίρι” σας, σε μια από αυτές.

Το καλύτερο concealer για ώριμες επιδερμίδες

concealer bobbi brown

Bobbi Brown Intensive skin serum concealer

Θέλετε να περιποιηθείτε το δέρμα σας, να του δώσετε θρέψη και ταυτόχρονα να καλύψετε τις ατέλειες; Αυτό το  υβριδικό concealer ορού, είναι το ιδανικό. Δίνει φρέσκο, φυσικό και άψογο φινίρισμα και ταυτόχρονα ενυδατώνει χάρη στο εκχύλισμα μανιταριού, που περιέχει στην σύνθεσή του.

Το καλύτερο concealer για έντονη κάλυψη

estee lauder concealer

Estee Lauder Double Wear Instant fix concealer

Το Double Wear Foundation είναι best seller προϊόν. Αν λοιπόν, είστε λάτρεις αυτού, τότε σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το concealer πλήρους κάλυψης. Έχει δυο άκρα. Από την μια πλευρά, περιέχει ενυδατική βάση, που προετοιμάζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ η άλλη δίνει άμεση φωτεινότητα και κάλυψη.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.