σεμιναρια μακιγιαζ

“Αξίζει να παρακολουθήσω σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ;”

Πολλές φορές στην Muse by Mitrou, μας ρωτούν οι υποψήφιοι μαθητές, αν αξίζει να παρακολουθήσουν σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ.

Η αλήθεια είναι, ότι υπάρχουν πολλές δωρεάν πηγές, για να μάθετε μακιγιάζ, όπως το YouTube και το Instagram. Επομένως, δεν είναι περίεργο που αμφισβητείτε αυτήν την ανάγκη για μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ.

Ενώ αυτές οι πλατφόρμες, προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και κόλπα για το μακιγιάζ, λείπει η επίσημη εκπαίδευση που θέλουν πολλοί μαθητές.

Είτε πρόκειται για εκπαίδευση πάνω σε διαφορετικούς τύπους δέρματος και διαφορετικά πρόσωπα, είτε για πρόσβαση σε εταιρείες και επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ. Οι σχολές επαγγελματικού μακιγιάζ, προσφέρουν πολλά οφέλη.

Σε αυτό το άρθρο, θα τονίσουμε τα οφέλη του να παρακολουθήσετε σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ. Έτσι, ελπίζουμε να σας διευκολύνουμε, να αντιληφθείτε μερικές σημαντικές διαφορές.

Πώς τα σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ, μπορούν να σας ωφελήσουν, ανεξάρτητα από την εμπειρία σας.

μαθηματα μακιγιαζ

Τα μαθήματα επαγγελματικού μακιγιάζ, προσφέρουν σταθερές βάσεις.

Όπως με κάθε μάθημα, έτσι και με το μακιγιάζ, πρέπει να πάρετε κάποιες βασικές γνώσεις. Η γνώση των βάσεων αυτών , είναι απαραίτητη, για να μπορέσετε να προχωρήσετε ένα επίπεδο παραπάνω. Αργότερα θα μπορέσετε πιο εύκολα, να κατανοείτε και να δημιουργείτε πιο ακραία μακιγιάζ, πιο δημιουργικά ή ακόμα και special effects.

Αυτές οι βάσεις, είναι γνωστές και ως Αρχές του μακιγιάζ, καλύπτοντας έτσι απαραίτητες γνώσεις, όπως:

Κανόνες υγιεινής του επαγγελματικού μακιγιάζ:  Σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα, την σημασία της υγιεινής και των επαγγελματικών προτύπων.

Τα εργαλεία και τα προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ: Σας καθοδηγεί, στο πώς να κάνετε σωστή έρευνα αγοράς, σχετικά με τα προϊόντα και τα εργαλεία σας. Έτσι είναι ευκολότερο να κάνετε σωστές επιλογές για το βαλιτσάκι του μακιγιάζ σας.

Υγεία, υγιεινή και ασφάλεια: Σας βοηθά να κατανοήσετε, την διαδικασία ασφαλούς χρήσης και αποθήκευσης επικίνδυνων χημικών. Αυτό αφορά κυρίως τα special effects.

Δερματολογία και διάγνωση δέρματος: Μαθαίνετε πώς να κάνετε διάγνωση τους διαφορετικούς τύπους δέρματος. Έτσι, διευκολύνεστε να κάνετε σωστή διάγνωση και άρα σωστή επιλογή των προϊόντων του μακιγιάζ που θα εφαρμόσετε.

Χρωματολογία: Αποκτάτε πλήρη κατανόηση του χρωματικού κύκλου, των συνδυασμών των χρωμάτων, αλλά και την αξία των διορθωτικών χρωμάτων.

Priming, διόρθωση χρώματος και καμουφλάζ: Μαθαίνετε τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται, για την δημιουργία μιας άψογης βάσης, με μεγάλη διάρκεια.

Πρόσβαση σε προϊόντα και μοντέλα

Αφού μάθετε τα βασικά, είναι απαραίτητο να εξασκηθείτε πάνω σε διαφορετικούς τύπους δέρματος. Οι πελάτες σας μπορεί να έχουν λιπαρό ή ξηρό δέρμα ή με τάση ακμής. Δεν λειτουργούν όλα τα προϊόντα το ίδιο, σε όλα τα δέρματα. Όταν μαθαίνετε μακιγιάζ μέσω YouTube, μπορείτε να έχετε τους φίλους σας ή μόνο εσάς του ίδιους, για να κάνετε εξάσκηση. Αυτοί οι τύποι δέρματος ή χρωματικοί τύποι, μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια, την εργασία που θα πρέπει να κάνετε σε μελλοντικούς πελάτες σας.

Επομένως, το να κάνετε εξάσκηση σε διαφορετικά μοντέλα και συναδέρφους, ενισχύει τις δεξιότητές σας. Αυτοί σας δίνουν feedback για το αν αισθάνονται ωραία τα πινέλα πάνω τους, αλλά ακόμη και την όλη διαδικασία. Κάτι το οποίο τα δικά σας άτομα, ενδεχομένως να μην σας το πουν, γιατί θεωρούν ότι έτσι θα σας αποθαρρύνουν.

Επίσης, η πρόσβαση σε διαφορετικά μοντέλα, θα σας βοηθήσει να χτίστε ένα διαφοροποιημένο portfolio.

Τα σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ σε μια αξιόπιστη σχολή, θα σας δώσουν πρόσβαση σε εκπτώσεις για προϊόντα επαγγελματικού μακιγιάζ και εργαλεία. Έτσι, θα σας βοηθήσει να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα, για να χτίσετε το βαλιτσάκι του μακιγιάζ.

Κάποιες σχολές, σας δίνουν δώρο ένα makeup kit, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ένα μικρό ξεκίνημα για τους μαθητές τους.

Στην Muse by Mitrou, τόσο στο βασικό πρόγραμμα μακιγιάζ, όσο και στα ταχύρυθμα μαθήματα μακιγιάζ, σας δίνουμε δώρο makeup kit.

Δείγμα δουλειάς / portfolio

Στα σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ, θα δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας, σε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ. Αυτή η πρακτική εξάσκηση, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα σημαντικό αριθμό δείγματος δουλειάς σας, για το portfolio  σας.

Το δείγμα της δουλειάς σας, αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της τέχνης του μακιγιάζ και της εξασφάλισης πελατών. Οι πελάτες σας μπορούν να δουν την δουλειά σας και να αποφασίσουν ένα είστε ο κατάλληλος  makeup artist για αυτούς.

Επίσης, σας δίνει την δυνατότητα, να συγκρίνετε την ποιότητα της δουλειάς σας.

Στην Muse by Mitrou, στο βασικό πρόγραμμα μαθημάτων μακιγιάζ, σε κάθε μάθημα έχουμε επαγγελματία φωτογράφο, που φωτογραφίζει τα looks σας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι κατά την διάρκεια των μαθημάτων, χτίζετε ταυτόχρονα το portfolio σας, χωρίς έξτρα έξοδα για εσάς. Έτσι, αποφοιτείτε με  portfolio 38 φωτογραφιών.

Επιλέγοντας τον σωστό δρόμο για την βιομηχανία του μακιγιάζ.

Ως επαγγελματίας του μακιγιάζ, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες διαδρομές για να επιλέξετε, όπως: Μακιγιάζ ομορφιάς, Εξειδικευμένος επαγγελματίας γάμου, Τηλεοπτικές παραγωγές και θέατρο, Μόδα, Editorial, Avant garde, κ.α.

Πολλές φορές, πριν ολοκληρώσουν ένα μάθημα, οι μαθητές, έχουν κολλήσει στο να δημιουργούν ένα συγκεκριμένο στυλ μακιγιάζ. Τα σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ, σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ και έτσι πυροδοτούν το πάθος σας για αυτό. Ίσως, αποφασίσετε ότι τα special effect, για παράδειγμα, είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Διορθώνετε κακές συνήθειες

Όταν κάνετε μακιγιάζ στο εαυτό σας, είναι εύκολο να αποκτήσετε κάποιες “κακές συνήθειες”. Τα σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ, σας προσφέρουν πρόσβαση σε έναν έμπειρο εκπαιδευτή, που θα σας επισημάνει αυτές τις κακές συνήθειες.

Η διόρθωση αυτών των συνηθειών από νωρίς, θα βοηθήσει την καριέρα σας, διασφαλίζοντας ότι θα παρέχετε στους πελάτες σας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

κοκκινο κραγιον

Τι σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ προσφέρουμε;

Στην Muse by Chrisanthi Mitrou, θα βρείτε σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ, για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους. Έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο πρόγραμμα μαθημάτων, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τέχνη του μακιγιάζ, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει αποφοιτώντας να πατήσετε γερά στα πόδια σας.

Ταχύρυθμα σεμινάρια μακιγιάζ

Το 5 week Intensive Beauty Course, είναι ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα μαθημάτων μακιγιάζ για αρχάριους ή ακόμα και για όσους έχουν εμπειρία, αλλά χρειάζονται τις βάσεις.

Πραγματοποιείται 3 φορές τον χρόνο και έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι ο χρόνος που έχει ο εκπαιδευτής σας, να σας λύνει απορίες και να σας καθοδηγεί κατά την διάρκεια της πρακτικής  εξάσκησης, δεν είναι περιορισμένος.

Έχει διάρκεια 5 εβδομάδες και μέσα στο πλαίσιο αυτών των εβδομάδων, μαθαίνετε συμπτυγμένες, όλες τις βάσεις του νυφικού μακιγιάζ και του μακιγιάζ ομορφιάς και ειδικών περιστάσεων.

Βασικό τμήμα μακιγιάζ

Το 12 week Master Beauty Course είναι ένα πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων μακιγιάζ. Απευθύνεται σε αρχάριους, σε όσους έχουν εμπειρία και θέλουν να αποκτήσουν τις βάσεις, αλλά και σε αυτοδίδακτους.

Η διάρκεια του είναι 12 εβδομάδες, μέσα στις οποίες διδάσκεστε όλες τις βάσεις του μακιγιάζ ομορφιάς, νυφικού μακιγιάζ και μακιγιάζ ώριμων επιδερμίδων.

Επιλέγοντας τα σεμινάρια επαγγελματικού μακιγιάζ του βασικού επιπέδου, σας κάνουμε δώρο ένα πλήρες makeup kit. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι θα μπορέσετε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επιπλέον έξοδα.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν, μεταξύ 2 τμημάτων:

Πρωινό: Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη 10:00-14:15

Απογευματινό: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 17:00 – 21:15

Έναρξη: Μάρτιος 2022

Σεμινάρια μακιγιάζ για προχωρημένους

Το 18 week Advanced Makeup Course, είναι ένα πρόγραμμα μαθημάτων μακιγιάζ, που απευθύνεται σε όσους έχουν αποκτήσει τις βάσεις του μακιγιάζ.

Έχει διάρκεια 18 εβδομάδες, μέσα στις οποίες οι συμμετέχοντες διδάσκονται μακιγιάζ θεάτρου και τηλεόρασης, μόδας, δημιουργικό μακιγιάζ και πολλά ακόμα.

Είναι σχεδιασμένου για τους pro makeup artists, που θέλουν να πάνε τις γνώσεις τους, ένα επίπεδου πάνω.

Τόσο η εκπαίδευση όσο και η πρακτική, γίνονται σε βάθος. Οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε φωτογραφίσεις, θεατρικές παραγωγές, κ.α. και έτσι να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να αποκτήσουν εμπειρία. Ταυτόχρονα, έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω email: musebymitrou@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2313098642 – 6978340210

Μαθήματα μακιγιάζ εξ αποστάσεως

Τα Online Makeup Courses, απευθύνονται σε όσους θέλουν, να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις του μακιγιάζ ομορφιάς και του νυφικού μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους. Σε όσους μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να μείνουν σε άλλη πόλη για να σπουδάσουν μακιγιάζ.

Χωρίζεται σε 2 κύκλους, αυτόν του μακιγιάζ ομορφιάς και ειδικών περιστάσεων και αυτόν του νυφικού μακιγιάζ.

Έτσι, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν έναν από τους 2 ή και τους 2 ταυτόχρονα.

Ο κάθε κύκλος, αποτελείται από 6 μαθήματα, που πραγματοποιούνται live, σε κλειστό λογαριασμό στο instagram. Τα μαθήματα μένουν αποθηκευμένα εκεί για περισσότερο από έναν μήνα.

Κάθε look που διδάσκονται οι μαθητές, το δίνουμε σαν εργασία για το σπίτι. Έτσι τους δίνουμε κίνητρο να κάνουν πρακτική εξάσκηση όσα μαθαίνουν. Ταυτόχρονα, μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξή τους και να τους καθοδηγούμε.

Δίνεται αναλυτική ύλη με όλη την θεωρία των μαθημάτων, καθώς επίσης σε κάθε μάθημα, δίνεται να η λίστα των προϊόντων που χρησιμοποιούνται και μια άλλη λίστα με dupes αυτών των προϊόντων. Έτσι οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτές τις λίστες για μελλοντικές αγορές.

Οι συμμετέχοντες δεν είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν κανένα προϊόν, μπορούν να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση, με τα δικά τους προϊόντα.

Οι νέες ημερομηνίες του 2022, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ

Τα ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, απευθύνονται σε όσους έχουν περιορισμένο χρόνο, θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους ή ακόμα και να μάθουν να κάνουν το μακιγιάζ τους μόνοι τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ένα ραντεβού με την Muse by Mitrou, για να συζητήσουν τις ανάγκες τους, αλλά και τον χρόνο που διαθέτουν. Έτσι, εμείς σχεδιάζουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, αποκλειστικά διαμορφωμένο πάνω στις ανάγκες σας και τις μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν.

Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 3 ώρες και τα προϊόντα παρέχονται από την σχολή μας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω email: musebymitrou@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2313098642 – 6978340210

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.