μακιγιάζ Χριστουγέννων

Τα καλύτερα δώρα μακιγιάζ που μπορείτε να δωρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα.

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κάνετε έρευνα αγοράς για τα δώρα μακιγιάζ, που θα δωρίσετε στους αγαπημένους σας. Ή  να κάνετε μια λίστα με τα δώρα μακιγιάζ που θέλετε να σας κάνουν δώρο ή ακόμα καλύτερα, να κάνετε δώρο εσείς στον εαυτό σας. Γιατί αν δεν κάνουμε πρώτοι εμείς δώρο σε εμάς, τότε ποιος;

Είτε πρόκειται για τα πιο πρόσφατα προϊόντα μακιγιάζ, ένα εορταστικό σετ δώρου ή ακόμα προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Τα περασμένα Χριστούγεννα τα περάσαμε με lockdown, φέτος όμως η σεζόν του Christmas party ξεκινά (ελπίζουμε) και παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή από δώρα που ταιριάζουν σε αυτήν την διάθεση.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε δώρα μακιγιάζ για όλους και για όλα τα budget.

Οικονομικά, Χριστουγεννιάτικα δώρα μακιγιάζ

highlighter palette

Light booster highlighter palette – Wycon

Χριστούγεννα και λάμψη πάνε μαζί. Και τι καλύτερο από μια παλέτα με πούδρινα illuminators. Έχει 4 μοναδικές αποχρώσεις, που μπορείτε να εφαρμόσετε σε πρόσωπο και σώμα ή ακόμα και να τις χρησιμοποιήσετε σαν σκιές ματιών. Έχουν απαλή υφή και δίνουν μεταλλικό και λαμπερό φινίρισμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε με στεγνό πινέλο ή ακόμα και με νωπό πινέλο, για out-of-this-world λάμψη.

δώρα μακιγιάζ

Origins skincare superstars – Origins

Ομολογώ ότι κοιτώντας την τιμή, σκεφτήκαμε “αποκλείεται”. Για εσάς, λοιπόν, που θέλετε να περιποιηθείτε το δέρμα σας και να το προετοιμάσετε για τα εορταστικά μακιγιάζ, βρήκαμε αυτό το υπέροχο πακέτο από την Origins. Η εταιρεία αυτή, έχει απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα skin care, που έχουν λατρευτεί από όλους. Το συγκεκριμένο πακέτο, είναι σε τιμή σοκ, δεδομένου ότι περιέχει 7 προϊόντα, σε κανονικό μέγεθος. Για καθαρισμό, τόνωση, απολέπιση, boost και ενυδάτωση προσώπου και ματιών. Προλάβετε το, γιατί είναι limited edition.

παλέτα σκιών ματιών

Advent beauty gift shop – Catrice

Η εταιρεία Catrice έχει λανσάρει την Χριστουγεννιάτικη συλλογή της. Θα βρείτε από αυτοκόλλητα jewels προσώπου, πινέλα μακιγιάζ, booster χειλιών και illuminators. Όλα αυτά σε φανταστικό, εορταστικό packaging, με χρυσό κρύσταλλο. Αυτό που ξεχωρίσαμε, είναι οι 2 παλέτες σκιών. Αποτελούνται από 6 αποχρώσεις η καθεμία, του ροζ και του λιλά και περιέχουν τόσο ματ όσο και γυαλιστερές υφές. Με αυτές τις 2 παλέτες, μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς στο μακιγιάζ ματιών σας και να ξεχωρίσετε αυτές τις γιορτές.

πινέλα μακιγιάζ

A holiday fable fabulous brushes kit – Kiko

Για όσους είστε λάτρεις των πινέλων μακιγιάζ, η αγαπημένη μας Kiko έχει στην Χριστουγεννιάτικη συλλογή της, ένα φανταστικό σετ πινέλων. Πριν σας πούμε από τι αποτελείται, λάβετε στα υπόψη ότι η συγκριμένη εταιρεία, έχει υπέροχα πινέλα μακιγιάζ. Σούπερ απαλές τρίχες, για την πιο άψογη εφαρμογή των προϊόντων. Αποτελείται από 3 πινέλα για foundation, για πούδρινα προϊόντα και ένα διπλό πινέλο για σκιές ματιών. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πινέλα μακιγιάζ είναι πολυχρηστικά, σκεφτείτε πόσα μπορείτε με αυτά τα 3 πινέλα.

makeup kit

The showtime beauty box – Beauty Bay

Ένα πακέτο 11 προϊόντων μακιγιάζ από την Beauty bay, για αυτούς που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στα party των γιορτών. Είναι γεμάτο με όλα τα απαραίτητα προϊόντα, για να δημιουργήσετε ξεχωριστά μακιγιάζ και να κάνετε πολλούς συνδυασμούς. Παλέτες σκιών με ματ και glitters, ρουζ, illuminator, κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες, ακόμα και σετ πινέλων μακιγιάζ. Και όλα αυτά, σε κανονικό μέγεθος και κάτω από 50 ευρώ. Το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν makeup lover, που θέλει να δημιουργήσει glam εμφανίσεις.

Δώρα μακιγιάζ Χριστουγέννων από 50€ και πάνω

skin care kit

Primed for winter vitamin enriched set

Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι και τα 2 best seller της εταιρείας. Περιλαμβάνει το vitamin enriched face base και το vitamin enriched eye base. Τα καλύτερα primers της Bobbi Brown, που ταυτόχρονα χαρίζoυν πλούσια υδάτωση. Η ιδανική βάση, για όσους θέλετε να δημιουργήσετε άψογα μακιγιάζ με διάρκεια και ταυτόχρονα να προστατέψετε το δέρμα σας, από τις θερμοκρασίες του χειμώνα. Σε αυτό το πακέτο, περιλαμβάνεται επίσης, μια μάσκα ματιών, για να τα ξεκουράζετε και να τα τονώνετε τις ώρες που κοιμάστε.

makeup kit

Beauty essential set – Estee Lauder

Για όλους αυτούς που αγαπούν την πολυτέλεια, η Estee Lauder δημιούργησε ένα πλήρες πακέτο προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ. Περιλαμβάνει ορούς προσώπου, serums, κρέμα προσώπου και ματιών 2 παλέτες με σκιές ματιών, κραγιόν, και πολλά άλλα. Όλα αυτά, σε μια πολυτελή κασετίνα, που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και για την οργάνωση και αποθήκευση των καλλυντικών σας. Ένα από τα πιο ωραία δώρα μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα, μιας και συνδυάζει περιποίηση προσώπου και μακιγιάζ.

παλέτα σκιών

MTHRSHP MEGA: Celestial Odyssey limited edition eyeshadow palette – Pat McGrath Labs

Ποιο makeup junkie δεν θέλει να λάβει αυτό το δώρο; Να σηκώσει το χέρι. Αυτή η εταιρεία φημίζεται για το packaging. Κάθε φορά που λανσάρει μια νέα συλλογή, θέλεις να την αγοράσεις μόνο και μόνο για τα ξεχωριστό packaging. Είναι αγαπημένο brand των makeup artists, μιας και καινοτομεί στις υφές του. Η συγκεκριμένη παλέτα σκιών, περιλαμβάνει ματ και γυαλιστερές υφές σκιών, ουδέτερα και έντονα χρώματα, για να κάνετε διάφορους συνδυασμούς στο μακιγιάζ ματιών.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.