χριστουγεννιατικα μακιγιαζ 8

7 ιδέες για Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ που θα λατρέψετε

Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ, που μπορείτε να αναδημιουργήσετε, ώστε να φαίνεστε σούπερ γιορτινή αυτά τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουν να σας καλούν σε γιορτές, πάρτυ, εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Μπορεί ακόμη και να είστε εσείς αυτοί που διοργανώνεται κάποιο party διακοπών.

Όταν προετοιμάζεστε για τα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ, έχετε να σκεφτείτε πολλά. Όπως για παράδειγμα, τα διακοσμητικά στοιχεία, το μενού, τα ρούχα, κ.α. Αμελείτε όμως κάτι σημαντικό και αυτό είναι το μακιγιάζ σας.

Για να σας βοηθήσουμε, σας έχουμε βρει 7 υπέροχες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ, που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος.

7 ιδέες για τα Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ του 2021

χριστουγεννιατικα μακιγιαζ

Έντονο, κόκκινο κραγιόν

Είναι το πιο κλασικό εορταστικό μακιγιάζ και σίγουρα το έχετε συναντήσει σε κάποιο εορταστικό event. Το έντονο κόκκινο κραγιόν, είναι συνδεδεμένο με τα Χριστούγεννα άλλωστε.

Πώς μπορείτε να το φορέσετε; Συνδυάστε το με μια γραμμή eyeliner και έντονες λάμψεις στα ζυγωματικά. Επίσης, αν επιθυμείτε κάτι μίνιμαλ, μπορείτε να κάνετε μια καθαρή, φρέσκια βάση, να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με mascara και απλά να φορέσετε ένα έντονο, κόκκινο κραγιόν.

cat eye

Cat eye look

Ένα από τα δημοφιλή Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ του 2021, είναι το cat eye μακιγιάζ. Δίνει ανοδικότητα στο βλέμμα, γοητεία και ένα μυστήριο. Το cat eyeliner, ονομάζεται επίσης και winged eyeliner. Είναι ο τέλειος τρόπος, για να αποκτήσετε μια τολμηρή εμφάνιση, που ναι μεν είναι κλασική, αλλά όχι υπερβολική.

Για να αποκτήσετε αυτό το τολμηρό βλέμμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο υγρό eyeliner και να δημιουργήσετε το τέλειο “φτερό”. Δοκιμάστε να το κάνετε, με αδιάβροχο υγρό eyeliner για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

glowy makeup

Μακιγιάζ με χρυσαφένιες λάμψεις

Για όσους από εσάς αγαπάτε απόλυτα να κάνετε glam εμφανίσεις, ή να προσθέσετε λάμψεις στο μακιγιάζ σας, τα Χριστούγεννα, είναι η καλύτερη περίοδος. Τα sparkly Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ, είναι ιδιαίτερα οικεία για τις γιορτές και σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Μια ωραία ιδέα για Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που ενσωματώνει και λάμψη, είναι να δημιουργήσετε μια glowy βάση, κάνοντας διαστρωμάτωση από illuminators με χρυσαφένιες αποχρώσεις. Αυτή είναι μια βάση, που μπορείτε να την προσαρμόσετε και να προσθέσετε όση λάμψη ή sparkles θέλετε.

false eyelashes

Glam ψεύτικες βλεφαρίδες

Ένα κομμάτι του μακιγιάζ, που ίσως δεν έχετε σκεφτεί, είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, προσθέτουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας. Κάνουν το μακιγιάζ σας να ξεχωρίζει περισσότερο.

Ως bonus tips, οι ψεύτικες βλεφαρίδες ταιριάζουν απίστευτα και με το cat eye. Οπότε έτσι έχετε δυο ιδέες μακιγιάζ σε μια. Βρείτε τις πιο γκλαμουράτες βλεφαρίδες και απλά φορέστε τις. Είναι πανεύκολη η τοποθέτησή τους, ωστόσο αν δυσκολεύεστε, μπορείτε να αναζητήσετε στο YouTube βίντεο που σας δείχνει βήμα βήμα την διαδικασία.

red glitter gloss

Κόκκινο lip gloss με λάμψεις

Αν είστε από εκείνους που λατρεύουν αν φοράνε lip gloss, οι γιορτές είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε. Ειδικά, με ένα gloss κατακόκκινο, με λάμψεις μέσα.

Αυτό το μακιγιάζ, είναι από τα κλασσικά Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ, που ίσως δεν θα σκεφτόσασταν να κάνετε ή δεν θα ήταν στις επιλογές σας. Πιστέψτε μας όμως, τα μακιγιάζ με glitter lip gloss, είναι απίστευτα όμορφα.

χριστουγεννιατικα μακιγιαζ

Μακιγιάζ με Χριστουγεννιάτικα χρώματα

Αυτή σίγουρα δεν θα ήταν μια λίστα με ιδέες για Χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ, αν έλειπε αυτό το look. Είναι μια εμφάνιση που ενσωματώνει τα κλασικά χρώματα των Χριστουγέννων, το κόκκινο και το πράσινο.

Πώς θα την δημιουργήσετε; Μπορείτε να εφαρμόσετε μια πράσινη σκιά με glitters τα μάτια σας και να την συνδυάσετε με κόκκινα λαμπερά χείλη.

Είναι μια αρκετά τολμηρή εμφάνιση και σίγουρα δεν είναι για τους δειλούς ή τους low profile. Είναι μια εμφάνιση που θα σας βάλει στο κλίμα των γιορτών και τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας.

berry ρουζBerry ρουζ

Οι περισσότεροι από εσάς, ίσως έχετε συνηθίσει να φοράτε απαλά ροζ, ανοιχτόχρωμα ρουζ ή και καθόλου. Όμως, οι περίοδος των εορτών, είναι η στιγμή που μπορείτε να αναδείξετε τα πιο σκούρα ρουζ σας ή ακόμα και να τα φορέσετε για πρώτη φορά.

Φορέστε πιο τολμηρές, πιο εύθυμες αποχρώσεις, όπως το δαμασκηνί, το κόκκινο, το berry ή το καφέ. Αυτά τα χρώματα προσθέτουν κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ σας και ταιριάζουν απόλυτα με τις γιορτές. Επίσης, ταιριάζουν πολύ και με τις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.