νυφικο μακιγιαζ

TOP 6 foundation για νυφικό μακιγιάζ

Από την τέλεια κάλυψη μέχρι τις φόρμουλες που είναι ιδανικές για φωτογραφικό φακό, τα 6 καλύτερα foundation για νυφικό μακιγιάζ, θα τα βρείτε σε αυτό το άρθρο.

Την ημέρα του γάμου σου, μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάποιες μεταβλητές είναι πέρα από τον έλεγχό σου. Μπορεί να μην έχουμε βρει τρόπο να ελέγξουμε τον καιρό ή να προλάβουμε ένα μέλος της οικογένειάς μας να μη  πει κάποιο άστοχο σχόλιο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα κυλήσουν ομαλά. Ένα από αυτά, είναι το foundation για το νυφικό μακιγιάζ.

Εάν η μεγάλη σου μέρα, είναι προ των πυλών και αναζητάς το καλύτερο foundation για νυφικό μακιγιάζ, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Βέβαια, το καλύτερο είναι σχετικό. Γιατί τα foundations έχουν διάφορες φόρμουλες και η καθεμία απευθύνεται σε συγκεκριμένους τύπους δέρματος.

Θέλεις να βρεις το καλύτερο foundation για νυφικό μακιγιάζ, για εσένα. Θα κάνει το δέρμα σου άψογα λαμπερό, θα αισθάνεσαι άνετα φορώντας το. Αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό, από το να ψάχνεις το τέλειο, είναι να αναζητήσεις ένα προϊόν, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση εκείνη την ημέρα.

Τι χαρακτηριστικά θα έχει το καλύτερο foundation για νυφικό μακιγιάζ;

νυφικό μακιγιάζ

Το καλύτερο foundation για νυφικό μακιγιάζ, είναι αυτό που είναι μεγάλης αντοχής και διάρκειας.

Εκείνη την μέρα θέλεις το νυφικό μακιγιάζ  να έχει μεγάλη διάρκεια. Ο makeup artist θα επιμεληθεί το μακιγιάζ σου, από νωρίς και εσύ θέλεις να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διασκέδασης στην δεξίωση σου. Μπορεί να ιδρώσεις, μπορεί να σε φιλήσουν πολλοί καλεσμένοι και εσύ αυτό που θέλεις από το μακιγιάζ, είναι να μείνει απλά στην θέση του.

Ένα καλό foundation πρέπει να έχει καλή απόδοση στον φακό.

Την ημέρα του γάμου σου, οι καλεσμένοι σου θα σε δουν live. Εκτός όμως από αυτό, θα φωτογραφηθείς και θα βιντεοσκοπηθείς. Και ωραία, αν υπάρχει κάποια αστοχία στην εμφάνισή σου, ο φωτογράφους γάμου, μπορεί να κάνει το θαύμα του με το Photoshop. Στις άλλες 2 συνθήκες όμως, δεν μπορεί να παρέμβει. Οπότε ένα καλό foundation για νυφικό μακιγιάζ, πρέπει να έχει και καλή απόδοση, σε όλες αυτές τις συνθήκες.

Για αυτό και εμείς θα σου δώσουμε μερικά tips, για να μπορέσεις εύκολα, να ξεχωρίσεις πιο είναι το ιδανικό foundation για την ημέρα του γάμου σου.

Μια δοκιμή θα σε πείσει

Διανύουμε την περίοδο των social media.Αυτό σημαίνει ότι αν όχι καθημερινά, πολύ τακτικά, βγάζουμε φωτογραφίες τον εαυτό μας και τις ανεβάζουμε στα social media. Αυτό έχει και τα θετικά του, γιατί μπορούμε πολύ εύκολα , να αντιληφθούμε ποια foundation λειτουργούν άψογα στο φακό και ποια όχι. Ποια μας κολακεύουν και δείχνουν το δέρμα μας βαρύ και κουρασμένο. Έλα παραδέξου το, έχεις κάνει ζουμ φωτογραφία σου για να δεις πως φαίνεται το δέρμα σου.

Το να επιλέξεις ένα foundation, το οποίο είναι αρκετά λαμπερό, μπορεί στην κάμερα να σε κάνει να φαίνεσαι ιδρωμένη. Και αυτό σίγουρα δεν το θέλεις για την ημέρα του γάμου σου.

Από την άλλη, αν επιλέξεις ένα foundation, το οποίο είναι πολύ ματ, θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται φλατ και επίπεδο.

Άρα χρειάζεσαι κάτι ενδιάμεσο. Μπορείς να επιλέξεις φόρμουλες, οι οποίες είναι πιο δροσερές και δίνουν μια φρεσκάδα στο δέρμα. Για να εξασφαλίσεις σταθερότητα και διάρκεια, μπορείς να πουδράρεις μόνο τα σημεία που βγάζουν περισσότερη λιπαρότητα. Και αυτή είναι η περιοχή Τ.

Η κάλυψη δεν είναι πάντα απαραίτητη.

Υπάρχει μια πεποίθηση, οτι το καλύτερο foundation για νυφικό μακιγιάζ, είναι αυτό που είναι έντονα καλυπτικό, γιατί δείχνει το δέρμα πιο smooth στον φακό. Προφανώς αυτό είναι λάθος. Δεν υπάρχει λόγος, αν δεν έχεις ανάγκες κάλυψης να χρησιμοποιήσεις κάτι καλυπτικό. Μην ξεχνάς οτι η περισσότερη ποσότητα προϊόντος, είναι αυτή που θα κάνει να φαίνεται και το παραμικρό, πιο έντονα.

Φυσικά, η κάλυψη εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις. Και εννοείται ότι εκείνη την ημέρα θέλεις να αισθάνεσαι άνετα με το μακιγιάζ που φοράς. Αλλά μήπως, για την ημέρα του γάμου σου, να επιλέξεις κάτι πιο φρέσκο και δροσερό;

Ακόμα και αν έχεις έντονη ερυθρότητα σε κάποια σημεία, μπορείς να τα εξουδετερώσεις με ένα primer εξουδετέρωσης δυσχρωμιών. Είναι πολύ προτιμότερο, από το να επιλέξεις foundation με έντονη κάλυψη.

Η σωστή εφαρμογή του foundation κάνει την διαφορά.

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, για να έχει σωστή απόδοση το foundation, είναι η τοποθέτηση του. Ότι συνήθειες και αν έχετε στο καθημερινό σας μακιγιάζ, επιλέξτε για το νυφικό σας μακιγιάζ, να εφαρμόσετε το foundation με ένα πινέλο.

Το πινέλο του foundation, είναι αυτό που εξασφαλίζει ομοιόμορφη εφαρμογή. Έτσι, θα είσαι σίγουρη ότι έχεις δημιουργήσει μια βάση άψογη και με διάρκεια. Για να βεβαιωθείς ότι έχεις φυσικό και ομοιόμορφο φινίρισμα, πέρασε όλη την βάση σου με ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ. Με αυτόν τον τρόπο, θα διώξεις οποιαδήποτε περίσσεια από το foundation.

μακιγιάζ γάμου

Προετοίμασε και φρόντισε το δέρμα σου.

Η κατάλληλη προετοιμασία του δέρματος μέρες νωρίτερα, (ίσως και μήνες) είναι το Α και το Ω. Είναι το κλειδί, που θα κάνει την διαφορά τόσο στην εμφάνιση όσο και στην διάρκεια του νυφικού μακιγιάζ σου.

Βέβαια, τα προϊόντα περιποίησης από μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Βάλε στην ρουτίνα σου, την σωστή διατροφή, με άφθονα φρούτα και λαχανικά και φυσικά αρκετό νερό.

Ωστόσο, σε συνδυασμό με την κατάλληλη περιποίηση του δέρματός σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και primer. Επέλεξε ένα primer με ελαφριά λάμψη. Αυτό θα κάνει την βάση σου, να φαίνεται φυσικά λαμπερή.

Μια πολύ καλή επιλογή, επίσης, για το μακιγιάζ του γάμου, είναι τα primer με βιταμίνη C. Δίνουν ωραία φωτεινότητα στο δέρμα.

foundation

Τα top 6 foundation για νυφικό μακιγιάζ.

Ultra HD Invisible Cover – MakeUp Forever

Είναι ρευστό foundation, εφαρμόζεται και αναμιγνύεται εύκολα και είναι long lasting. Έχει 24ωρη διάρκεια, φινίρισμα HD και είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει διάφανη έως μέτρια κάλυψη. Αυτό τι σημαίνει; Οτι αν έχεις έντονες δυσχρωμίες ή ατέλειες στο δέρμα σου, δεν θα σου παρέχει την επιθυμητή κάλυψη.

Double wear Stay in place foundation – Estee Lauder

Έχει 24ωρη διάρκεια και φυσικό ματ φινίρισμα. Είναι σούπερ ανθεκτικό στην ζέστη, τον ιδρώτα και το νερό. Το μόνο μειον του είναι οτι αν έχεις έντονα διευρυμένους πόρους, μπορεί να επικαθίσει πάνω και να τους τονίσει.

Studio Fix fluid foundation – MAC

Επίσης έχει 24ωρη διάρκεια, είναι oil free, που σημαίνει οτι ρυθμίζει την λιπαρότητα και την γυαλάδα. Είναι πάρα πολύ σταθερό. Αν ωστόσο, δεν έχεις εμπειρία στο μακιγιάζ, ίσως σε δυσκολέψει, γιατί η σύστασή του είναι βαριά και παχύρευστη.

Skin Long-wear Weightless Foundation – Bobbi Brown

Είναι μια εξαιρετική επιλογή, μιας και έχει πολυδιάστατο ματ φινίρισμα. Παρότι είναι ματ, δεν δίνει την αίσθση ενός επίπεδου, φλατ δέρματος. Έχει ελαφριά και άνετη αίσθηση όταν το φοράς. Επίσης, είναι oil free, που σημαίνει οτι είναι ιδανικό, αν έχεις λιπαρό δέρμα.

The Soft Fluid long wear foundation – La Mer

Έχει λεπτόρεσυτη σύσταση, δίνει φρέσκο και δροσερό φινίρισμα και το αισθάνεσαι ωραία στο δέρμα σου. Είναι από τα ακριβά της κατηγορίας του, αλλά για εκέινη την ημέρα πραγματικά αξίζει τα χρήμτά του. Βέβαια, αν έχεις ξηρό δέρμα, δεν είναι μια καλή επιλογή. Ίσως αυτό, είναι ένα από τα μείον του.

Luminous Silk Foundation – Giorgio Armani

Έχει μεταξένιο και λαμπερό φινίρισμα. έχει λεπτόρρευστη υφή και δίνει ωραία αίσθηση όταν το φοράς. Χρειάζεται σταθεροποίηση με πούδρα, αν θέλεις μεγάλη διάρκεια. Δίνει φυσική όψη στο δέρμα και αποδίδει άψογα στον φάκο του φωτογράφου.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.