καλοκαιρινό μακιγιάζ 2021

Μακιγιάζ καλοκαίρι 2021, 5+1 τάσεις που θα λατρέψεις.

Μακιγιάζ καλοκαίρι 2021. 5+1 τάσεις που θα λατρέψεις(;)!

Ξέρω ότι λυσσάς να μάθεις όσα θα φορεθούν στο μακιγιάζ το καλοκαίρι του 2021! Από το μακιγιάζ ματιών, τα χρώματα και τις υφές ως και ποια πινέλα μακιγιάζ θα χρειαστείς για να λάμψεις! Να αναδείξεις, δηλαδή, τα μπιρμπιλωτά σου μάτια, τα ζουμερά σου χείλη και τις κοφτερές σου γωνίες στον καθρέφτη του μακιγιάζ σου. Βρες εδώ τις 5+1 τάσεις του μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2021, που θα λατρέψεις. Πάρε χαρτί και μολύβι ή απλά αποθήκευσε τη σελίδα αυτή στο κινητό σου και μόλις ανοίξει ο Χόντος (έτσι λέμε στο χωριό μου το Hondos Center, ναι αυτό με το υπέροχο ταξίδι ομορφιάς!) ξαμολήσου! 

Κάνε καφέ και απόλαυσε τις τάσεις του μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι.

1. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές!

καλοκαιρινό μακιγιάζ 2021

Καλό το ροζ, καλό και το κόκκινο αλλά όταν μιλάμε για καλοκαιρινό μακιγιάζ 2021, το πορτοκαλί είναι το απόλυτο χρώμα για τα χείλη σου! Πόσο χάλια να βάλεις το Lady Danger  από Mac Cosmetics? (Επειδή ξέρω ότι μπορεί να τα πας πολύ χάλια, πάρε σε παρακαλώ και το αντίστοιχο μολύβι redd, ξέρεις, με την έκπτωση 40% σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, πινέλα μακιγιάζ και σε λίγο θα κάνουν και έκπτωση και στον καθρέφτη μακιγιάζ με τα λαμπάκια!)

2. Τα ματόκλαδά σου λάμπουν.

έντονο μακιγιάζ 2021

Το μακιγιάζ για το καλοκαίρι 2021 ετοιμάσου για το πιο επικό μακιγιάζ ματιών. Μη λυπηθείς το highlighter κάτω από το φρύδι, όσο για το eyeliner ας ζητήσουμε επιτέλους από το Σκλαβενίτη να το πουλάει με το κιλό δίπλα από την ταραμοσαλάτα στα ψυγεία, να τελειώνουμε! Μέχρι τότε, σημείωσε: Πας Hondos Center, παίρνεις το Grandiose eyeliner της Lancome, πληρώνεις, κλαις (λόγω τιμής), σκουπίζεις τα δάκρυα, βάζεις το eyeliner και… κούκλα!

3. Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου.

καλοκαιρινό μακιγιάζ 2021

Για σένα που φοβάσαι μη βγεις Πατρινό Καρναβάλι στα σοκάκια της Μυκόνου, η μόδα στο μακιγιάζ 2021 έχει τη λύση! Το no makeup makeup, είναι εδώ για να σώσει εσένα, τη φήμη σου και το πορτοφόλι σου! Φόρεσε από λίγο έως καθόλου foundation (Inglot φυσικά!), λίγη τερακότα (Maybelline φυσικά!) και μια μάσκαρα διαχωρισμού βλεφαρίδων (Lancome φυσικά!) και έξω απ’ την πόρτα!

4. Μαρία με τα κίτρινα, ποιον αγαπάς καλύτερα;

κίτρινο μακιγιάζ

Για σένα που είσαι πιο τολμηρή, οι τάσεις του μακιγιάζ για το 2021 θα σε σώσουν! Πάρε τα πινέλα μακιγιάζ, τον καθρέφτη σου και πειραματίσου! Άλλωστε οι κίτρινες αποχρώσεις θα αναδείξουν το σοκολατένιο (fake tanned, μιας και λόγω κορονοιού δε σε βλέπω για θάλασσα) μαύρισμά σου. Δοκίμασε τη Soph extra spice eyeshadow pallete και θα είσαι κυρία με το Σίγμα κεφαλαίο!

5. Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ.

καλοκαιρινό μακιγιάζ 2021

Μπορεί το σέξι μακιγιάζ να είναι συχνά το ζητούμενο, φέτος το καλοκαίρι όμως η αθωότητα θα αποτελέσει το απόλυτο trend (στο μακιγιάζ δηλαδή, γιατί ξέρω τι σκέφτεται το βρώμικο μυαλό σου!). Από τις αγαπημένες μου τάσεις μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2021! Ελαφρύ μακιγιάζ με ένταση στα ζυγωματικά με ένα απαλό ροζ ρουζ και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τα (κλειστά πιθανόν) κλαμπ! Δοκίμασε το Dolce Vita ρουζ της Nars και θα με θυμηθείς (Musebymitrou.gr).

6. Μια καρδιά απ’ ατόφιο χρυσάφι.

Και φτάσαμε στην κατηγορία “Θέλω να γίνω η Στικούδη, που την έχουν καλέσει σε γάμο, στη Σαντορίνη, 16 Αυγούστου, μετά της Παναγιάς”. Χρυσές σκιές, λαμπερές μπλεγμένες με ζεστά καφέ, γυμνές αποχρώσεις στα χείλη, ανελέητο bronzer, αδυσώπητο highlighter, και ροδακινί ζυγωματικά. Εδώ όμως για πληροφορίες για τα προϊόντα θα ακολουθήσετε την Olgaprinstonmua και θα της στείλετε inbox. Αν τη συναντήσετε από κοντά, λέει και τον ελληνικό (και τα βρίσκει όλα, που κακό χρόνο να μην έχει!). Μάθε κι άλλα για την Όλγα .

Σας φιλώ,

Βασίλης Τσικες 

Δες και τα υπόλοιπα άρθρα.

Δες τα μαθήματα μαθήματα μακιγιάζ της Muse.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.