χρωματιστά μολύβια ματιών

Χρωματιστά μολύβια ματιών. Η πινελιά, που κάνει την διαφορά.

Είτε σας αρέσει το έντονο μακιγιάζ είτε προτιμάτε κάτι πιο φυσικό, η γραμμή του eyeliner, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε ένταση στο βλέμμα σας. Και μπορεί οι ψεύτικες βλεφαρίδες να χαρίζουν κάτι, άλλα αυτό που κλέβει την προσοχή, είναι η γραμμή του eyeliner. Ειδικά, αν την έχετε δημιουργήσει με χρωματιστά μολύβια ματιών, αντί για κλασικές αποχρώσεις.

Πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η πινελιά είναι που θα δημιουργήσει μια γκάμα εμφανίσεων και σχημάτων.

Παρόλο που το μαύρο μολύβι είναι παγκοσμίως αγαπημένο, ένα χρωματιστό μολύβι είναι ο πιο απλός τρόπος για να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Μπορείτε με μια μικρή πινελιά, να αναδείξετε το χρώμα των ματιών σας, χωρίς να κάνετε απαραίτητα ένα έντονο μακιγιάζ.

Με ένα χρωματιστό μολύβι, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα στυλ μακιγιάζ ματιών. Μια λεπτή γραμμή στις βλεφαρίδες σας ή να κάνετε ένα σβησμένο smokey ή απλά να το εφαρμόσετε μέσα στον βλεννογόνο των ματιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε μια πιο παιχνιδιάρικη διάσταση στα μάτια σας και σίγουρα πιο μοντέρνα.

Μπλε, πράσινα, cherry, μεταλλικά ή ματ, έντονα ή ρομαντικά, εκκεντρικά ή σοφιστικέ. Όπως και να έχει, χαρίζουν ζωντάνια στο βλέμμα.

Ποια χρώματα όμως είναι τα ιδανικά για εσάς; Εξαρτάται πάντα από την περίσταση, για την οποία κάνετε το μακιγιάζ και κυρίως από την διάθεσή σας. Τα χρωματιστά μολύβια, κολακεύουν διαφορετικά χρώματα ματιών.

Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα χρωματιστά μολύβια ματιών, για παιχνιδιάρικες εμφανίσεις.

Χρωματιστά μολύβια ματιών για καστανά μάτια

 χρωματιστά μολύβια ματιών για καστανά μάτια

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, είστε από τους τυχερούς. Σχεδόν όλα τα χρώματα, μπορούν να αναδείξουν το χρώμα των ματιών σας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια χρωματιστά μολύβια ματιών, που δίνουν ένα pop up στο βλέμμα σας.

Χρωματιστά μολύβια ματιών για πράσινα μάτια

χρωματιστά μολύβια ματιών για πράσινα μάτια

Αν έχετε πράσινο χρώμα ματιών, αποφύγετε τις μπλε αποχρώσεις. Οι καφέ, οι καφεκόκκινες αποχρώσεις, οι γκρι μεταλλικές, είναι αυτές που είναι ιδανικές για εσάς.

Χρωματιστά μολύβια ματιών για γαλανά μάτια

χρωματιστά μολύβια ματιών για γαλανά μάτια

Σε αυτό το χρώμα ματιών, αποφεύγουμε τις μπλε και πράσινες αποχρώσεις, γιατί κάνουν το χρώμα των ματιών σας να χάνεται.

Επιλέξτε ανθρακί ή σκούρο μπλε, αν δεν θέλετε κάτι τολμηρό. Αν πάλι θέλετε να δώσετε ένα παιχνιδιάρικο ύφος στο βλέμμα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μια magenta απόχρωση ή φούξια.

Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τα χρωματιστά μολύβια ματιών;

μπλε χρωματιστά μολύβια ματιών

Επιλέξατε την απόχρωση που σας ταιριάζει και ήρθε η ώρα να το εφαρμόσετε, αλλά δεν ξέρετε πως;

Αν ψάχνετε έμπνευση, για το πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας χρωματιστό μολύβι ματιών, συνεχίστε να διαβάζετε.

  1. Εφαρμόστε το χρωματιστό μολύβι στην πάνω γραμμή των βλεφαρίδων, σαν eyeliner. Αυτό το look είναι ασφαλές, μιας και μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, με οποιοδήποτε χρώμα.
  2. Μια άλλη εφαρμογή είναι στην κάτω γραμμή του βλεφάρου, όπως το είδαμε στο show του οίκου Dior. Δίνει ωραία ένταση στο βλέμμα, χωρίς να το βαραίνει.
  3. Ένας ακόμα ασφαλής τρόπος για να το εφαρμόσετε, είναι μέσα στον βλεννογόνο του ματιού. Είναι ο πιο παραδοσιακός τρόπος, για να εφαρμόσετε ένα μολύβι ματιών, χωρίς να κάνετε κάτι τολμηρό ή έντονο, αν δεν επιθυμείτε.
  4. Κάντε διπλή γραμμή eyeliner. Δημιουργήστε μια γραμμή, όπως την κάνετε συνήθως, σε μαύρο χρώμα και ακριβώς από πάνω κάντε μια με ένα έντονο, φωτεινό χρωματιστό μολύβι.

Θέλετε να τολμήσετε και να πειραματιστείτε;

μπλε χρωματιστά μολύβια ματιών 2

  1. Δοκιμάστε να το τοποθετήσετε στην εσωτερική και εξωτερική γωνία, του πάνω και κάτω βλεφάρου και αφήστε κενό το μεσαίο τμήμα της γραμμής των βλεφαρίδων.
  2. Παίξτε με 3 διαφορετικά χρώματα. Εδώ όμως, θέλει προσοχή. Διαλέξτε χρωματιστά μολύβια ματιών, τα οποία να ταιριάζουν χρωματικά. Μπορείτε να επιλέξετε δυο έντονα και ένα μπεζ για την δακρυϊκή περιοχή. Εφαρμόστε το ένα χρώμα σαν γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο και το άλλο έντονο χρώμα στην γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.
  3. Διαλέξτε ένα χρώμα, σε δυο διαφορετικές αποχρώσεις. Για παράδειγμα, ένα ανοιχτό και ένα σκούρο μπλε. Εφαρμόστε το ανοιχτό χρώμα από την εσωτερική γωνία μέχρι την μέση του άνω βλεφάρου και το σκούρο από την μέση προς τα έξω. Με ένα λεπτό πινέλο ματιών, μαλακώστε την ένωση των δυο χρωμάτων στο κέντρο. Έτσι, θα δημιουργήσετε μια δίχρωμη γραμμή eyeliner, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Γενικά, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρωματιστά μολύβια ματιών. Τολμήστε, παίξτε με τα χρώματα, πειραματιστείτε. Αυτή είναι η μαγεία του μακιγιάζ. Με ένα τόσο απλό προϊόν, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά στυλ, ανάλογα με την περίσταση και την διάθεσή σας.

Αν δοκιμάστε κάτι από αυτά, μπορείτε να μας κάνετε tag/mention στα social media μας, για να το θαυμάσουμε και εμείς.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.