Φθινοπωρινό μακιγιάζ 2021

Φθινοπωρινό μακιγιάζ 2021. Οι τάσεις που θα φορέσεις.

Από τα μη αναμενόμενα χρώματα έως τα καθηλωτικά βλέμματα, το φθινοπωρινό μακιγιάζ 2021, τα έχει όλα.

Τολμηρά makeup looks, φυσικό μακιγιάζ, έντονα ή παστέλ χρώματα στα μάτια, έντονα χείλη και καλοσχηματισμένα φρύδια.

Όλα αυτά βέβαια, όχι σε ένα look, αλλά σε 10 διαφορετικά μακιγιάζ, που καλύπτουν όλα τα στυλ ανθρώπων.

Ακριβώς όπως ένα δερμάτινο τζάκετ, μπορεί να μεταμορφώσει τα φθινοπωρινά σας ρούχα, έτσι και τα μακιγιάζ που θα δούμε φέτος, είναι statement.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 10 διαφορετικά μακιγιάζ, που φορέθηκαν από διάσημους, αλλά και στις πασαρέλες των διάσημων οίκων.

Φθινοπωρινό μακιγιάζ 2021

μονοχρωματικό μακιγιάζ

Μονοχρωμία στα χρώματα της terracotta

Αυτό το φθινόπωρο η τερακότα, είναι από τα πιο καυτά χρώματα. Είναι ένα ευέλικτο χρώμα, που μπορεί να φορεθεί σε όλα τα σημεία του προσώπου. Στο μακιγιάζ των ματιών, σαν ρουζ, αλλά και στα χείλη. Δίνει στο φθινοπωρινό μακιγιάζ μια ζεστασιά και μια θερμότητα που έρχονται σε ισορροπία με τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Μπορείτε να φορέσετε στα χείλη ένα dusty peach χρώμα κραγιόν ή να κάνετε ένα μονοχρωματικό μακιγιάζ, όπως αυτό της Rachel Brosnahan.


έντονο κραγιόν

Χείλη στο χρώμα του βατόμουρου

Τα έντονα, βαθιά χρώματα στα χείλη, είναι μια διαχρονική τάση. Είναι μια αγαπημένη επιλογή για το φθινοπωρινό μακιγιάζ 2021 και μια ασφαλής επιλογή. Μπορείτε να το φορέσετε μόνο του και να κάνετε ένα statement ή να το συνδυάσετε με έντονο μακιγιάζ ματιών. Είναι ένα χρώμα καθολικά κολακευτικό και μπορεί να θεωρηθεί και ουδέτερο. Η Kat Graham, επέλεξε να το φορέσει σε συνδυασμό με ένταση στα μάτια και έκλεψε τα βλέμματα. Εσείς, πως θα το φορέσετε;

γραμμή eyeliner

Underliner

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για αυτό το eyeliner και το βλέπουμε πλέον παντού. Ξεκινήσαμε ήδη να το βλέπουμε από πέρυσι, που το φορούσε με μεγάλη επιτυχία η δική μας, Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM. Το winged eyeliner, είναι η επιτομή του eyeliner. Είναι πάντα στην μόδα και φαίνεται υπέροχο σε όλα τα σχήματα ματιών και σε όλα τα στυλ ανθρώπων.

Αυτό το φθινόπωρο, δοκιμάστε να το φορέσετε διαφορετικά και πιο ανατρεπτικά. Κάντε μια έντονο eyeliner, στην γραμμή του κάτω βλεφάρου. Κάντε την προέκταση της γραμμής, αρκετά προς τα έξω, όπως το είδαμε στο φθινοπωρινό μακιγιάζ 2021 του οίκου Dior.

φυσικά φρύδια

Καλοχτενισμένα και γυαλισμένα φρύδια

Το trend των έντονων, τετραγωνισμένων φρυδιών, έχει φύγει (ευτυχώς) εδώ και λίγα χρόνια. Οι τάσεις πλέον στα φρύδια, είναι τα πιο φυσικά, ελαφρώς γεμισμένα, καλοχτενισμένα και γυαλισμένα φρύδια. Τα brow gels και τα ειδικά σαπούνια φρυδιών, τα 2 τελευταία χρόνια κάνουν θραύση.

Γεμίστε ελαφρά και φυσικά τα φρύδια σας, χτενίστε τα είτε προς τα πάνω (ανοίγει ωραία το βλέμμα) είτε με την φορά τους και περάσετε λίγη ποσότητα τζελ φρυδιών. Θα δείχνουν αφράτα και καθόλου ψεύτικα, όπως της Rosamund Pike.

μπορντώ κραγιόν

ΔΩΡΕΑΝ MASTERCLASS. ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2021 ΑΠΟ ΤΗΝ MAKEUP ARTIST ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΗΤΡΟΥ

*Κλικάρετε στην εικόνα, για να μάθετε πως μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς.

παστελ σκιά ματιών

Παστέλ αποχρώσεις σκιών ματιών

Δοκιμάστε μια μικρή στρώση παστέλ χρώματος σκιάς ματιών, σε όλο το κινητό βλέφαρο. Μπορείτε να την συνδυάσετε με μια γραμμή eyeliner ή με λίγο σβησμένο μολύβι στην ρίζα των βλεφαρίδων σας. Αυτό θα σας δώσει έξτρα ένταση στο βλέμμα. Συνδυάστε την παστέλ σκιά ματιών , με nude κραγιόν ή με λίγο glooss στα χείλη. Το look αυτό δίνει μια κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ειδικά να

μπορντώ κραγιόν

Μπορντό κραγιόν

Ένα πλούσιο μπορντό κραγιόν συνδυάζεται τέλεια με άφθονο mascara και γυμνό δέρμα. Δίνει μια elegant αισθητική σε όλο το στυλ σας και σίγουρα είναι άλλο ένα statement. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να περιποιηθείτε σωστά τα χείλη σας. Αν έχετε σκοπό να φορέσετε ένα τόσο γεμάτο και έντονο κραγιόν, κάντε απολέπιση στα χείλη σας και ενυδατώστε τα με ένα balm χειλιών. έτσι θα γράφει καλύτερα το χρώμα και θα έχετε διάρκεια, χωρίς να κάνει κενά.

φθινοπωρινό μακιγιάζ 2021 7

Έντονο, φωτεινό χρώμα στα μάτια

Αφήστε για λίγο στην άκρη τα γήινα, ουδέτερα χρώματα. Δοκιμάστε κάτι αναπάντεχο, αυτό που σίγουρα δεν περιμένει κανείς σε μια επίσημη εμφάνιση. Ένα έντονο και φωτεινό χρώμα, που θα δώσει ένα pop up τα μάτια σας. Αφήστε το χρώμα αυτό να κλέψει τις εντυπώσεις, συνδυάζοντας το με ένα lip gloss, ένα ουδέτερο ρουζ και αρκετό μάσκαρα.

ρόδινο ρουζ

Ρόδινη όψη στα μάγουλα

Το ρουζ είναι απαραίτητο για όλο τον χρόνο. Δίνει μια όψη φρεσκάδας και ζωντάνιας στο πρόσωπο. Αυτήν την σεζόν, βλέπουμε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Είναι εμπνευσμένη από το κοκκίνισμα που παίρνουν τα μάγουλά μας, όταν έχει κρύο. Αυτό το ρόδινο, λαμπερό κοκκίνισμα. Όπως ακριβώς το φόρεσε η Alison Brie. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση, ρόδινης απόχρωσης, στα μήλα σας και σβήστε το καλά μέσα στην βάση και προς τους κροτάφους σας. Έτσι, θα έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

smokey eyes

Διακριτικό smokey eye

Γίνεται το smokey eye να είναι διακριτικό; Και όμως γίνεται. Δεν χρειάζεται να έχει εντάσεις, για να τονίσει το βλέμμα. Δημιουργήστε μια πιο μαλακή εκδοχή του, με σκούρες σκιές ματιών. Παίξτε με το μαύρο ή το καφέ ή ακόμα και με σκούρες μπλε και μπορντό αποχρώσεις. Φωτίστε τις εσωτερικές σας γωνίες, με μια μεταλλική ασημί ή χρυσή σκιά ματιών. Δεν χρειάζεται να το κάνετε στημένο. Δουλέψτε πιο ελεύθερα τα τελειώματα της σκούρας σκιάς, για να φαίνεται πιο μουτζουρωμένο.

μολύβι ματιών

Μουτζουρωμένο μολύβι ματιών

Αν διαπιστώσετε ότι κατά την διάρκεια της ημέρας, το μολύβι ματιών σας, έχει αρχίσει να λερώνει το κάτω βλέφαρο, μην βιαστείτε να το καθαρίσετε. Μιμηθείτε την Emmy Rossum. Αφήστε το εκεί και αν θέλετε ενισχύστε και λίγο το μολύβι. Αυτό το ανεπιτήδευτο, grunge look, είναι από τα μεγαλύτερα trends.

Κάνε καριέρα, το πάθος σου για το μακιγιάζ.

Στην MUSE by Chrisanthi Mitrou  θα βρείτε διάφορα προγράμματα μακιγιάζ, αλλά και υπηρεσίες μακιγιάζ. Υπάρχουν μαθήματα μακιγιάζ για αρχάριους, ταχύρρυθμα ή master, στα οποία λαμβάνετε όλες τις βασικές γνώσεις πάνω στο beauty και bridal makeup.

Επίσης, θα βρείτε ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ, για εσάς που θέλετε να μάθετε να βάφεστε μόνοι σας ή ακόμα και να εμπλουτίσετε τις τεχνικές σας.

Τέλος, στην σχολή μας θα βρείτε μαθήματα μακιγιάζ εξ’ αποστάσεως. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε αρχάριους, σε makeup lovers και σε επαγγελματίες, που θέλουν να εκπαιδευτούν στο μακιγιάζ από την άνεση του σπιτιού τους.

WORK HARD.DREAM BIG.

Ακολουθήστε μας στα social media μας TikTok , Instagram και Facebook για να είστε up-to-date για ότι ανεβάζουμε.